Ontdek de beste musea in Weert en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van musea in Weert, of gebruik filters en navigeer door de kaart.

Weert is een Nederlandse stad in de provincie Limburg, gelegen bij de grens met de Nederlandse provincie Noord-Brabant en België. Weert ligt bij hoogveengebied de Peel en aan de Zuid-Willemsvaart. De stad kreeg in 1414 stadsrechten en wordt heden ten dage ook wel ‘Poort van Limburg’ genoemd. De stad is omringd door natuur, rust en ruimte. Daarnaast biedt de stad een grote variëteit aan winkels, horeca en verschillende evenementen.

Lees meer…

Musea in Weert

Dit overzicht bevat alle musea in Weert en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Weert zijn? Dit zijn de musea:

Advertentie

Tentoonstellingen in Weert

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Weert en omgeving. Zowel huidige tijdelijke als permanente tentoonstellingen worden getoond. Bezoek een museumpagina om meer over de activiteiten en tentoonstellingen te weten te komen. Wil je weten wat er in Weert te zien is? De volgende tentoonstellingen zijn te zien:

Weert kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Weert en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting. Ben je op zoek naar korting in Weert? Dit zijn alle kortingen en kortingskaarten die in Weert geldig zijn: