Ontdek alle musea in Zagreb en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Zagreb, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Zagreb bekijk je onze lijst van beste musea in Zagreb.

Zagreb is de hoofdstad en de grootste stad van Kroatië, gelegen in het noordwesten van Kroatië, langs de rivier de Sava, op de zuidelijke hellingen van de berg Medvednica. Het is een bruisende stad, met een charmante middeleeuwse oude stad met mooie architectuur en geplaveide straatjes.

De musea van Zagreb weerspiegelen de geschiedenis van de stad en het land, de kunst en de cultuur, maar ook van Europa en de wereld. Ongeveer dertig collecties in musea en galerieën omvatten meer dan 3,6 miljoen verschillende exposities.

Lees meer…

Musea in Zagreb

Dit overzicht bevat alle musea in Zagreb.
Benieuwd naar welke musea er in Zagreb zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Zagreb

Advertentie

Tentoonstellingen in Zagreb

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in Zagreb bij ons bekend.

Zagreb kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Zagreb en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Zagreb