Meow Wolf en de collectie

Meow Wolf
Bron

Meow Wolf is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in kunst en entertainment. Ze staan vooral bekend om hun grootschalige, meeslepende kunstinstallaties die een unieke en boeiende ervaring bieden voor bezoekers. Naast deze installaties produceert Meow Wolf ook een verscheidenheid aan online content, maakt muziekvideo's en organiseert kunst- en muziekfestivals. Deze diverse reeks activiteiten maakt Meow Wolf een dynamische en innovatieve speler in de kunst- en entertainmentindustrie.

Vlaggenschipinstallaties

De vlaggenschipinstallaties van Meow Wolf getuigen van hun innovatieve benadering van kunst en entertainment. The House of Eternal Return, geopend in 2016 in Santa Fe, is een unieke meeslepende kunstinstallatie die bezoekers uitnodigt om een mysterieus Victoriaans huis te verkennen. Omega Mart, geopend in februari 2021 in Las Vegas, is een surrealistische supermarkt gevuld met vreemde en fantastische producten. Het Convergence Station, geopend in september 2021, is een multidimensionaal reisstation waar herinneringen dienen als valuta.

Convergence Station in Denver

De installatie van Meow Wolf in Denver, Convergence Station, getuigt van de toewijding van het bedrijf om de grenzen van kunst en entertainment te verleggen. Geopend op 17 september 2021, deze installatie is de grootste tot nu toe van Meow Wolf, met een oppervlakte van 8300 m2 en de betrokkenheid van meer dan 100 lokale kunstenaars. Deze kunstenaars zijn gespecialiseerd in verschillende velden zoals beeldhouwkunst, schilderkunst, fotografie, videoproductie, augmented reality en virtual reality, waardoor een diverse en meeslepende ervaring voor bezoekers wordt gecreëerd.

Lees meer…

Vertaalde tekst

Kunst & Design  Kunst & Design

Meow Wolf
Rufina Circle 1352
NM 87507 Santa Fe
New Mexico

Bezoekersinformatie Meow Wolf

Openingstijden

Maandag
10:00 – 20:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag
10:00 – 20:00
Vrijdag
10:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00
Zondag
10:00 – 20:00

Toegangsprijzen

We hebben geen informatie over de tickets & prijzen van Meow Wolf.

Faciliteiten

We hebben geen informatie over de faciliteiten van Meow Wolf.

Locatie & Kaart

Rufina Circle 1352, Santa Fe

Ontdek alle musea in Santa Fe

Tentoonstellingen

Er zijn geen tentoonstellingen in Meow Wolf gevonden.

Recensies van Meow Wolf

Er is 1 beoordeling van Meow Wolf.

  • Geaggregeerde beoordeling

    Deze beoordeling is gebaseerd op de waardering van dit museum op verschillende andere platformen.

Schrijf een recensie

Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Heb je Meow Wolf bezocht? Schrijf dan hieronder je recensie! Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door.

Log in of maak gratis een account aan om Meow Wolf te beoordelen.