Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Verenigde Staten

Verenigde Staten heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 200 kunstmusea die zich in Verenigde Staten bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Verenigde Staten? Dit zijn ze:

 1. The Metropolitan Museum of Art1

  The Metropolitan Museum of Art

  New York, NY
  Een van de meest bezochte musea ter wereld en het grootste in de VS (vaak bijgenaamd de "Met") werd opgericht in 1870. De enorme collectie kunstwerken is verdeeld over drie gebouwen, waarvan het belangrijkste gelegen is aan 5th Avenue. Er zijn tentoonstellingen uit alle tijdperken van de menselijke
 2. Moma2

  Moma

  New York, NY
  Het Museum of Modern Art, beter bekend als MoMA, is gelegen in het hart van Midtown Manhattan, New York. Het bevindt zich op de kruising van 11 West en 53rd Street, genesteld tussen Fifth en Sixth Avenue. Deze centrale locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken.
 3. Guggenheim Museum3

  Guggenheim Museum

  New York, NY
  Het Solomon R. Guggenheim Museum, gelegen in New York City, wordt onderhouden door de Solomon R. Guggenheim Foundation. Het museum is vernoemd naar Solomon Robert Guggenheim, de oprichter van de stichting en het museum zelf. Het maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van musea van de Guggenheim Foundation, waaronder het Guggenheim Bilbao, het Guggenheim Hermitage Museum in Las Vegas, het Deutsche Guggenheim in Berlijn en de Peggy Guggenheim Collection in Venetië.
 4. The Art Institute of Chicago4

  The Art Institute of Chicago

  Chicago, IL
  Het Art Institute of Chicago (AIC) is een museum voor beeldende kunsten gelegen op 111 South Michigan Avenue in Grant Park, Chicago. Het is een van de grootste musea in de Verenigde Staten, op de tweede plaats na het Metropolitan Museum of Art in New York. Het museum is verbonden aan de School of the Art Institute of Chicago en werd opgericht in 1879 als de Chicago Academy of Fine Arts.
 5. De Young Museum5

  De Young Museum

  San Francisco, CA
  Dit museum (geopend in 1895) ligt in het Golden Gate Park en biedt zijn bezoekers een blik op grote kunstcollecties. Het is een van de twee musea voor schone kunsten in San Francisco en werd opgericht door de krantenman M. H. de Young. Van moderne schilderijen en beeldhouwwerken tot oud Amerikaans
 6. Museum of Contemporary Art6

  Museum of Contemporary Art

  Chicago, IL
  Het Museum of Contemporary Art (MCA) in Chicago, opgericht in 1967, is een van de grootste musea voor moderne en hedendaagse kunst in de Verenigde Staten. Het biedt een uitgebreid overzicht van kunst sinds 1945 en de collectie sluit grotendeels chronologisch aan op de collectie van het Art Institute of Chicago.
 7. Philadelphia Museum of Art7

  Philadelphia Museum of Art

  Philadelphia, PA
  Het Philadelphia Museum of Art, het grootste kunstmuseum in Philadelphia, is een centrum van diverse kunstcollecties uit verschillende perioden en regio's, waaronder Europa, Amerika en Azië. Het museum verwelkomt jaarlijks ongeveer 800.000 bezoekers, waardoor het een populaire bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen.
 8. Whitney Museum of American Art8

  Whitney Museum of American Art

  New York, NY
  Het Whitney Museum of American Art, gelegen op 99 Gansevoort Street in New York, is een gerenommeerde instelling gespecialiseerd in Amerikaanse kunst uit de 20e eeuw. De collectie van het museum omvat meer dan 18.000 werken, waardoor het een belangrijke bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen. Het museum staat bekend om zijn focus op het tentoonstellen van het werk van levende kunstenaars en het behoud van een uitgebreide permanente collectie werken uit de eerste helft van de eeuw.
 9. San Francisco Museum of Modern Art9

  San Francisco Museum of Modern Art

  San Francisco, CA
  Het San Francisco Museum of Modern Art, ook bekend als SFMOMA, is een belangrijk museum voor moderne kunst en een herkenningspunt in de stad San Francisco. Het werd opgericht in 1935, waardoor het het eerste museum aan de westkust is dat uitsluitend gewijd is aan kunst uit de 20e eeuw. Deze historische betekenis draagt bij aan de aantrekkingskracht van het museum voor toeristen die geïnteresseerd zijn in moderne kunst en de culturele geschiedenis van San Francisco.
 10. The Getty Center10

  The Getty Center

  Los Angeles, CA
  Het Getty Center, gelegen in Brentwood, een wijk in het westen van Los Angeles, fungeert als het hoofdkantoor van de J. Paul Getty Trust. Sinds 1997 herbergt het het merendeel van de collectie van het J. Paul Getty Museum. Dit maakt het een belangrijke locatie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van een breed scala aan kunstwerken.
 11. Rodin Museum11

  Rodin Museum

  Philadelphia, PA
  Het Rodin Museum, gelegen in Philadelphia, Pennsylvania, is een kunstmuseum dat een van de grootste collecties werken van de beroemde beeldhouwer Auguste Rodin buiten Parijs herbergt. Dit maakt het een belangrijke bestemming voor kunstliefhebbers en bewonderaars van Rodins werk.
 12. National Gallery of Art12

  National Gallery of Art

  Washington D.C., DC
  De National Gallery of Art (NGA) is een prominent kunstmuseum in Washington, D.C. Het bestaat uit twee gebouwen, het Oostgebouw en het Westgebouw. Beide structuren bevinden zich op de National Mall, een belangrijke locatie in de stad. Deze twee gebouwen zijn met elkaar verbonden door een ondergrondse tunnel, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tussen de twee.
 13. Iolani Palace13

  Iolani Palace

  Honolulu, HI
  Het 'Iolani Paleis is een belangrijk monument gelegen in het kapitool district van het centrum van Honolulu, in de staat Hawaii, Verenigde Staten. Het is een uniek stuk van de Amerikaanse geschiedenis, als het enige koninklijke paleis dat gebruikt werd als officiële residentie door een regerende monarch in de Verenigde Staten. De locatie in het hart van Honolulu maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen.
 14. Legion of Honor14

  Legion of Honor

  San Francisco, CA
  Het Legioen van Eer, oorspronkelijk bekend als het California Palace of the Legion of Honor, is een Amerikaans kunstmuseum dat werd ingehuldigd in 1924. Het bevindt zich in de stad San Francisco, Californië. Dit museum maakt deel uit van de Fine Arts Museums van San Francisco en is een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad.
 15. Vizcaya Museum and Gardens15

  Vizcaya Museum and Gardens

  Miami, FL
  Het Vizcaya Museum en de Tuinen, ook bekend als La Villa Vizcaya, is een prachtige weergave van een 16e-eeuwse Noord-Italiaanse villa. Het werd gebouwd door zakenman James Deering als zijn winterresidentie. Het architectonische ontwerp en de esthetische aantrekkingskracht van de villa maken het een fascinerende plek om te bezoeken voor diegenen die geïnteresseerd zijn in architectuur, geschiedenis en kunst.
 16. Museum of the City of New York16

  Museum of the City of New York

  New York, NY
  Het Museum van de Stad New York, opgericht in 1923, is gewijd aan het tonen van de geschiedenis van New York City en haar inwoners. Het biedt een uitgebreide kijk op het verleden van de stad, en biedt bezoekers de kans om de evolutie van de stad en haar diverse bevolking door de jaren heen te begrijpen.
 17. Belmont Mansion17

  Belmont Mansion

  Nashville, TN
  Belmont Mansion, ook bekend als Acklen Hall, en oorspronkelijk bekend als Belle Monte, Belle Mont of Belmont, is een historisch landhuis gelegen in Nashville, Tennessee. Het werd gebouwd door Joseph en Adelicia Acklen als het centrum van hun 180-acre zomer landgoed. Het landhuis wordt nu geëxploiteerd als een museum en werd in 1971 opgenomen in het Nationaal Register van Historische Plaatsen.
 18. Chicago Cultural Center18

  Chicago Cultural Center

  Chicago, IL
  Het Chicago Cultural Center, dat zijn deuren opende in 1897, is een belangrijk monument in de stad. Het wordt beheerd door het Department of Cultural Affairs and Special Events van Chicago. Het centrum fungeert als de officiële ontvangstlocatie van de stad, waar de burgemeester van Chicago opmerkelijke figuren zoals presidenten, royalty's, diplomaten en gemeenschapsleiders heeft verwelkomd.
 19. Olympic Sculpture Park19

  Olympic Sculpture Park

  Seattle, WA
  Het Olympic Sculpture Park is een openbaar park gelegen in het centrum van Seattle, Washington, Verenigde Staten. Het wordt gecreëerd en beheerd door het Seattle Art Museum (SAM). Het park beschikt over moderne en hedendaagse sculpturen, waardoor het een unieke attractie in de stad is.
 20. The Institute of Contemporary Art20

  The Institute of Contemporary Art

  Boston, MA
  Het Institute of Contemporary Art in Boston, VS, is een gerenommeerde tentoonstellingslocatie. Het is een cultureel centrum dat een verscheidenheid aan hedendaagse kunstwerken van verschillende kunstenaars tentoonstelt. Het museum is gelegen in het hart van Boston, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen.
 21. MoPOP: Museum of Pop Culture21

  MoPOP: Museum of Pop Culture

  Seattle, WA
  Het Museum of Pop Culture, of MoPOP, is een cultureel centrum gelegen in het Seattle Center in de Verenigde Staten. Het stond vroeger bekend als het Experience Music Project | Science Fiction Museum (EMP|SFM) tot 2016. Deze naamsverandering weerspiegelt de verbreding van de focus van het museum op alle aspecten van popcultuur, niet alleen muziek en sciencefiction.
 22. Chihuly Garden and Glass22

  Chihuly Garden and Glass

  Seattle, WA
  Chihuly Garden and Glass is een tentoonstelling gelegen in het Seattle Center, direct naast de iconische Space Needle. De tentoonstelling toont het studio glaskunst van Dale Chihuly, een gerenommeerde glaskunstenaar. Deze locatie biedt een unieke kans om de ingewikkelde en mooie glaskunstwerken gemaakt door Chihuly te verkennen.
 23. Museum of Fine Arts23

  Museum of Fine Arts

  Boston, MA
  Het Museum of Fine Arts, gelegen in Boston, Massachusetts, wordt erkend als een van de grootste musea in de Verenigde Staten. Opgericht in 1870 en geopend in 1876, is het museum uitgegroeid tot een belangrijke culturele instelling met een diverse reeks collecties.
 24. Brooklyn Museum24

  Brooklyn Museum

  New York, NY
  Het Brooklyn Museum is een kunstmuseum in de New Yorkse stadswijk Brooklyn. Met zijn 560.000 vierkante meter (52.000 m ) is het museum fysiek het op twee na grootste van New York City en bezit het een kunstcollectie van ongeveer 1,5 miljoen werken. Het Beaux-Arts gebouw, ontworpen door McKim, Mead
 25. The Breakers25

  The Breakers

  Newport, RI
  The Breakers is een herenhuis uit de Gouden Eeuw, gelegen aan 44 Ochre Point Avenue, Newport, Rhode Island , VS. Het werd gebouwd tussen 1893 en 1895 als zomerresidentie voor Cornelius Vanderbilt II , een lid van de rijke Vanderbilt familie. Het 70 kamers tellende herenhuis, met een bruto oppervlak
 26. The Wizard of Oz Museum26

  The Wizard of Oz Museum

  Cape Canaveral, FL
  Het Wizard of Oz Museum, gelegen in Cape Canaveral, Florida, herbergt een uitgebreide collectie Wizard of Oz-memorabilia. Dit museum is een bestemming voor fans van het klassieke verhaal, en biedt een unieke kans om de wereld van Oz te verkennen door middel van een verscheidenheid aan artefacten.
 27. The Getty Villa Museum27

  The Getty Villa Museum

  Los Angeles, CA
  De Getty Villa, gelegen in Pacific Palisades, is een van de twee locaties van het J. Paul Getty Museum. Deze site is gewijd aan de oudheidkundige collectie van het museum, waar bezoekers de kans krijgen om een breed scala aan oude artefacten te verkennen. De villa zelf is een recreatie van de Villa dei Papiri in Herculaneum, wat een uniek decor biedt voor de collectie van het museum.
 28. The Morgan Library & Museum28

  The Morgan Library & Museum

  New York, NY
  De Morgan Library & Museum, ook bekend als Pierpont Morgan Library, Morgan Library of The Morgan, is een gerenommeerde instelling gelegen aan de Madison Avenue in Manhattan, New York City. Het is een plek waar bezoekers een uitgebreide collectie van manuscripten, papyri, incunabelen, vroege drukken, geïllustreerde boeken, muziekautografen en grafieken kunnen verkennen.
 29. The Broad Museum29

  The Broad Museum

  Los Angeles, CA
  The Broad ( / b r oʊ d / ) is een museum voor hedendaagse kunst aan Grand Avenue in Downtown Los Angeles . Het museum is genoemd naar de filantropen Eli en Edythe Broad , die het gebouw van 140 miljoen dollar hebben gefinancierd waarin de Broad kunstcollecties zijn ondergebracht. Het biedt gratis al
 30. Museum of Comic & Cartoon Art30

  Museum of Comic & Cartoon Art

  New York, NY
  Het Museum of Comic and Cartoon Art, ook bekend als MoCCA, was een non-profit kunstorganisatie gevestigd in New York City. Het was gewijd aan de viering en het behoud van stripboeken, stripverhalen en andere vormen van cartoonkunst. Hoewel de fysieke locatie van het museum is gesloten, leeft zijn nalatenschap voort door verschillende evenementen en programma's.
 31. The Met Cloisters31

  The Met Cloisters

  New York, NY
  The Cloisters, genesteld in Fort Tryon Park, New York, is een uniek museum dat gespecialiseerd is in Europese middeleeuwse kunst en architectuur. De focus van het museum ligt op de Romaanse en Gotische periodes, en biedt bezoekers de kans om zich onder te dompelen in de rijke geschiedenis en cultuur van deze tijdperken. Beheerd door het Metropolitan Museum of Art, herbergt The Cloisters een uitgebreide collectie middeleeuwse kunstwerken die worden tentoongesteld in architecturale settings van Franse kloosters en abdijen.
 32. The Ernest Hemmingway Home and Museum32

  The Ernest Hemmingway Home and Museum

  Key West, FL
  Het Ernest Hemingway House, gelegen in Key West, Florida, is een belangrijke toeristische attractie. Dit is het huis waar de beroemde auteur Ernest Hemingway van 1931 tot 1939 woonde. Tijdens zijn verblijf hier schreef hij enkele van zijn beroemdste werken, waaronder 'The Snows of Kilimanjaro' en 'The Short Happy Life of Francis Macomber'.
 33. Neon Museum33

  Neon Museum

  Enterprise, NV
  Het Neon Museum in Las Vegas , Nevada , Verenigde Staten , beschikt over borden van oude casino's en andere bedrijven die buiten op 2,62 hectare worden tentoongesteld. Het museum beschikt over een gerestaureerde lobby van het voormalige La Concha Motel als bezoekerscentrum, dat officieel werd geopen
 34. 34

  Rainbow Vomit

  Dallas, TX
 35. New Museum of Contemporary Art35

  New Museum of Contemporary Art

  New York, NY
  Al wie geïnteresseerd is in hedendaagse kunst uit alle hoeken van de wereld mag dit in 1977 geopende museum niet missen. De tentoonstellingen worden regelmatig gewisseld, dus als dit niet uw eerste bezoek is, hoeft u zich geen zorgen te maken, u zult zich niet vervelen. Kijk op de officiële website
 36. The Walt Disney Family Museum36

  The Walt Disney Family Museum

  San Francisco, CA
  Het Walt Disney Family Museum, ook bekend als WDFM, is een Amerikaans museum dat gewijd is aan het tonen van het leven en de nalatenschap van Walt Disney. Het bevindt zich in The Presidio van San Francisco, dat deel uitmaakt van het Golden Gate National Recreation Area. Deze locatie biedt niet alleen een rijke historische context, maar biedt ook een schilderachtige achtergrond voor bezoekers.
 37. Hirshhorn Museum37

  Hirshhorn Museum

  Washington D.C., DC
  Het Hirshhorn Museum en Sculpture Garden is een museum gelegen in Washington, D.C. en maakt deel uit van de Smithsonian Institution. De collectie van het museum richt zich voornamelijk op hedendaagse en moderne kunst, waardoor het een geweldige bestemming is voor kunstliefhebbers.
 38. Smithsonian American Art Museum38

  Smithsonian American Art Museum

  Washington D.C., DC
  Het Smithsonian American Art Museum, gelegen in Washington D.C., herbergt een uitgebreide collectie Amerikaanse kunst. Deze collectie beslaat alle regio's en artistieke bewegingen in de Verenigde Staten, waardoor het een uitgebreide weergave is van de artistieke geschiedenis van het land.
 39. New Orleans Museum of Art39

  New Orleans Museum of Art

  New Orleans, LA
  Het New Orleans Museum of Art is gunstig gelegen aan One Collins C. Diboll Circle in City Park. Deze centrale locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor zowel toeristen als locals, en biedt een culturele hub binnen het levendige park van de stad.
 40. Seattle Art Museum40

  Seattle Art Museum

  Seattle, WA
  De collectie van het Seattle Art Museum begon met 1926 kunstwerken en is sindsdien gegroeid tot ongeveer 23.000 werken door aankopen en donaties. De collectie beslaat een breed scala aan periodes, van de oudheid tot het heden, en omvat kunstwerken uit Europa, Amerika, Azië, Afrika, Australië en Oceanië. Het bevat schilderijen, sculpturen, keramiek, textiel en andere ambachtelijke objecten.
 41. Museum of Contemporary Art, Los Angeles41

  Museum of Contemporary Art, Los Angeles

  Los Angeles, CA
  Het Museum of Contemporary Art, Los Angeles ( MOCA ) is een museum voor hedendaagse kunst met twee vestigingen in Los Angeles, Californië. De hoofdvestiging is gelegen aan Grand Avenue in Downtown Los Angeles , in de buurt van de Walt Disney Concert Hall . MOCA's oorspronkelijke ruimte, aanvankelijk
 42. 42

  Imagine Museum: Contemporary Glass Art

  Saint Petersburg, FL
 43. Pennsylvania Academy of the Fine Arts43

  Pennsylvania Academy of the Fine Arts

  Philadelphia, PA
  De Pennsylvania Academy of the Fine Arts (PAFA) heeft de onderscheiding van het oudste kunstmuseum en kunstschool in de Verenigde Staten. Het bevindt zich in de stad Philadelphia, Pennsylvania, en werd opgericht in 1805. Dit maakt het een belangrijk monument in de geschiedenis van de Amerikaanse kunst en onderwijs.
 44. Winchester Mystery House44

  Winchester Mystery House

  San Jose, CA
  Het Winchester Mystery House, gelegen in San Jose, Californië, vlakbij Santa Clara, is een bekende locatie in de Amerikaanse folklore. Het staat bekend om zijn reputatie als spookhuis, wat een laag van intrige en mysterie toevoegt aan zijn geschiedenis. Deze reputatie heeft het een populaire bestemming gemaakt voor toeristen die geïnteresseerd zijn in het bovennatuurlijke of gewoon een uniek stukje Amerikaanse geschiedenis willen verkennen.
 45. National Portrait Gallery45

  National Portrait Gallery

  Washington D.C., DC
  De National Portrait Gallery, gelegen in Washington D.C., is een kunstgalerie beheerd door het Smithsonian Institute. Het is een belangrijke culturele instelling die een collectie herbergt die zich richt op afbeeldingen van beroemde Amerikaanse figuren. De galerie biedt bezoekers de kans om de rijke geschiedenis en cultuur van de Verenigde Staten te verkennen door de portretten van haar opmerkelijke persoonlijkheden.
 46. Isabella Stewart Gardner Museum46

  Isabella Stewart Gardner Museum

  Boston, MA
  Het Isabella Stewart Gardner Museum is een kunstmuseum in Boston, Massachusetts, dat belangrijke voorbeelden van Europese, Aziatische en Amerikaanse kunst herbergt. De collectie omvat schilderijen, beeldhouwwerken, wandtapijten en decoratieve kunsten. Het werd opgericht door Isabella Stewart Gardner
 47. The Museum of Contemporary Photography47

  The Museum of Contemporary Photography

  Chicago, IL
  Het Museum of Contemporary Photography bevindt zich in de wijk Near South Side aan de Michigan Avenue in Chicago, Illinois. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en wordt omringd door andere culturele en historische bezienswaardigheden, waardoor het een handige stop is voor toeristen die de stad verkennen.
 48. DAR Museum48

  DAR Museum

  Washington D.C., DC
  Het DAR Museum is een kunst- en geschiedenismuseum gelegen in Washington, D.C. Het wordt beheerd door de Daughters of the American Revolution, een lidmaatschapsorganisatie op basis van afstamming voor vrouwen die rechtstreeks afstammen van een persoon die betrokken was bij de inspanningen van de Verenigde Staten voor onafhankelijkheid. Het museum staat bekend om zijn uitgebreide collectie van meer dan 30.000 objecten die in Amerika zijn gemaakt of gebruikt voor de Industriële Revolutie.
 49. Georgia O'keeffe Museum49

  Georgia O'keeffe Museum

  Santa Fe, NM
  Het Georgia O'Keeffe Museum is een eerbetoon aan de artistieke nalatenschap van Georgia O'Keeffe, haar leven en haar bijdragen aan het Amerikaanse modernisme. Het museum streeft ernaar het publiek te betrekken bij het begrijpen en waarderen van haar werk en het tijdperk waarin ze het creëerde. Het is een plek waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in de wereld van O'Keeffe, haar kunst, haar persoonlijke geschiedenis en de bredere context van het Amerikaanse modernisme verkennen.
 50. Salvador Dalí Museum50

  Salvador Dalí Museum

  St. Petersburg, FL
  Het Salvador Dalí Museum is een kunstmuseum gelegen in het hart van St. Petersburg, Florida. Het is een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad, waar bezoekers de kans krijgen om zich onder te dompelen in de wereld van Salvador Dalí, een van de meest gerenommeerde kunstenaars van de 20e eeuw.
 51. Renwick Gallery51

  Renwick Gallery

  Washington D.C., DC
  De Renwick Gallery, een onderdeel van het American Art Museum, bevindt zich in Washington D.C., Verenigde Staten. De galerie richt zich op Amerikaanse kunst en decoratieve kunsten, van de 19e tot de 21e eeuw. Dit biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van de evolutie van de Amerikaanse kunst door de eeuwen heen.
 52. Denver Art Museum52

  Denver Art Museum

  Denver, CO
  Het Denver Art Museum, opgericht in 1893, is een prominente kunstgalerie gelegen nabij het Civic Center Park in het hart van Denver, Colorado. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken. Het museum staat bekend om zijn belangrijke collecties en tentoonstellingen, waaronder collecties van Native American vakmanschap.
 53. Bureau of Engraving and Printing53

  Bureau of Engraving and Printing

  Washington D.C., DC
  Het Bureau of Engraving and Printing, ook bekend als BEP, is een overheidsinstantie die onder het Amerikaanse ministerie van Financiën valt. Het is verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van een verscheidenheid aan beveiligingsproducten voor de Amerikaanse overheid. Dit omvat de meest opvallende Amerikaanse bankbiljetten uitgegeven door de Federal Reserve, de centrale bank van de Verenigde Staten.
 54. 54

  Center For Photography At Woodstock

  Woodstock, NY
  Het Center for Photography at Woodstock, opgericht in 1977, is een non-profit kunstorganisatie die zich inzet om kunstenaars te ondersteunen die werken met fotografie en gerelateerde media. Het streeft er ook naar om publiek te betrekken bij de creatie, ontdekking en het leren van kunst. Het centrum biedt een verscheidenheid aan programma's, waaronder tentoonstellingen, workshops, kunstenaarsresidenties en toegang tot een digitaal medialab, allemaal ontworpen om het publieke gesprek over kritieke kwesties in de fotografie te bevorderen.
 55. Biltmore Estate55

  Biltmore Estate

  Biltmore Forest, NC
  Het Biltmore Estate, gelegen nabij Asheville in North Carolina, is een eigendom dat pronkt met een herenhuis gebouwd in de Renaissance-stijl. Bekend als het Biltmore House, dient deze grandioze structuur nu als museum, waar bezoekers een blik kunnen werpen op een vervlogen tijdperk van weelde en grandeur.
 56. Detroit Institute of Arts56

  Detroit Institute of Arts

  Detroit, MI
  Het Detroit Institute of Arts (DIA), gelegen in het culturele centrum van Detroit, Michigan, is een van de grootste musea in de Verenigde Staten. Het ligt 3 km ten noorden van het stadscentrum, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen die de stad bezoeken. De locatie van het museum in het culturele hart van Detroit draagt bij aan de aantrekkingskracht, en biedt bezoekers de kans om de levendige kunstscene van de stad te verkennen.
 57. Asian Art Museum of San Francisco57

  Asian Art Museum of San Francisco

  San Francisco, CA
  Het Asian Art Museum, gelegen in San Francisco, werd in 1966 ingehuldigd. Dit werd mogelijk gemaakt door een genereuze donatie van Avery Brundage, een mecenas die ook na de oprichting van het museum bleef bijdragen. Deze historische context draagt bij aan het rijke erfgoed van het museum, waardoor het een belangrijk cultureel monument in de stad is.
 58. Walker Art Center58

  Walker Art Center

  Minneapolis, MN
  Het Walker Art Center, gelegen in Minneapolis, Minnesota, is een gerenommeerd kunstmuseum dat in 1879 werd opgericht door Thomas Barlow Walker, een houthakker. Deze instelling heeft een rijke geschiedenis en maakt al meer dan een eeuw een significant deel uit van het culturele landschap van de stad.
 59. Loretto Chapel59

  Loretto Chapel

  Santa Fe, NM
  De Loretto-kapel, gelegen in Santa Fe, New Mexico, staat bekend om zijn wenteltrap. Dit opmerkelijke stuk houtbewerking is een uniek kenmerk dat de kapel onderscheidt. De trap, die twintig voet hoog is en twee volledige omwentelingen maakt om het triforium te bereiken, werd gebouwd zonder spijkers en wordt bij elkaar gehouden door houten pinnen. De trap was oorspronkelijk niet aan de muur bevestigd, maar in 1887 werd de buitenste spiraal aan een pilaar bevestigd en werd een leuning toegevoegd.
 60. Queen Emma Summer Palace Museum60

  Queen Emma Summer Palace Museum

  Honolulu, HI
  Hānaiakamalama of Koningin Emma Zomerpaleis , diende als toevluchtsoord voor Koningin Emma van Hawaii van 1857 tot 1885, evenals voor haar echtgenoot Koning Kamehameha IV , en hun zoon, Prins Albert Edward. Het is nu een historisch monument, museum, en toeristische site gelegen op 2913 Pali Highway
 61. Frick Collection61

  Frick Collection

  New York, NY
  De Frick Collection is een kunstcollectie die werd verzameld door de Amerikaanse cokesfabrikant en mecenas, Henry Clay Frick. De collectie is ondergebracht in Frick's voormalige residentie, die nu een museum is. Het museum is gelegen aan de Fifth Avenue, nabij Central Park in Manhattan, New York. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken.
 62. Barnes Foundation62

  Barnes Foundation

  Philadelphia, PA
  De Barnes Foundation is een kunstcollectie en educatieve instelling die de waardering voor kunst en tuinbouw bevordert. De kunstcollectie was oorspronkelijk gevestigd in Merion , maar verhuisde in 2012 naar een nieuw gebouw aan de Benjamin Franklin Parkway in Philadelphia , Pennsylvania . Het arbor
 63. Meow Wolf63

  Meow Wolf

  Santa Fe, NM
  Meow Wolf is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in kunst en entertainment. Ze staan vooral bekend om hun grootschalige, meeslepende kunstinstallaties die een unieke en boeiende ervaring bieden voor bezoekers. Naast deze installaties produceert Meow Wolf ook een verscheidenheid aan online content, maakt muziekvideo's en organiseert kunst- en muziekfestivals. Deze diverse reeks activiteiten maakt Meow Wolf een dynamische en innovatieve speler in de kunst- en entertainmentindustrie.
 64. National Building Museum64

  National Building Museum

  Washington D.C., DC
  Het National Building Museum, gelegen in Washington, D.C., fungeert als het nationale architectuurmuseum van de Verenigde Staten. Het is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in architectuur en bouwontwerp, en biedt een uniek inzicht in de architectuurgeschiedenis en -ontwikkeling van het land.
 65. Carnegie Museum of Art65

  Carnegie Museum of Art

  Pittsburgh, PA
  Het Carnegie Museum of Art, gelegen in de wijk Oakland in Pittsburgh, Pennsylvania, is een gerenommeerde kunstinstelling met een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk stond het bekend als het Department of Fine Arts, Carnegie Institute. De eerste galerij van het museum werd op 5 november 1895 geopend voor het publiek en sindsdien is het aanzienlijk gegroeid in omvang en reputatie.
 66. Pérez Art Museum Miami66

  Pérez Art Museum Miami

  Miami, FL
  Het Pérez Art Museum Miami, gelegen in de levendige stad Miami, Florida, is een museum voor hedendaagse kunst. Het biedt een breed scala aan moderne en hedendaagse kunstwerken, waardoor het een geweldige bestemming is voor kunstliefhebbers.
 67. The Elms Mansion67

  The Elms Mansion

  Newport, RI
  The Elms is een groot herenhuis gelegen in Newport, Rhode Island. Het werd gebouwd tussen de jaren 1899 en 1914, dienend als zomerresidentie voor de industriële magnaat Edward Julius Berwind. De architect achter deze prachtige structuur was Horace Trumbauer.
 68. Taliesin West68

  Taliesin West

  Scottsdale, AZ
  Taliesin West is niet alleen een historische locatie, maar ook het hoofdkantoor van de Frank Lloyd Wright School of Architecture en de Frank Lloyd Wright Foundation. Bezoekers hebben de mogelijkheid om het pand te bezichtigen en inzicht te krijgen in Wright's architecturale onderwijs en zijn blijvende impact op het vakgebied.
 69. Corning Museum of Glass69

  Corning Museum of Glass

  Corning, NY
  Het Corning Museum of Glass, ook bekend als CMoG, is gevestigd in Corning, New York. Het werd geopend in 1951 en is het grootste glasmuseum in de Verenigde Staten. Dit museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis en evolutie van glas, waardoor het een fascinerende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in dit unieke materiaal.
 70. The Frick Pittsburgh70

  The Frick Pittsburgh

  Pittsburgh, PA
  The Frick Pittsburgh is een cluster van musea en historische gebouwen in Pittsburgh , Pennsylvania, Verenigde Staten, rond de negentiende-eeuwse woning van de familie Frick, bekend als "Clayton". Het is gericht op de interpretatie van het leven en de tijd van Henry Clay Frick (1849-1919), industriee
 71. Hawaii State Art Museum71

  Hawaii State Art Museum

  Honolulu, HI
  Het Hawaiʻi State Art Museum is geopend voor het publiek van maandag tot zaterdag, tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Dit geeft toeristen ruim de tijd om de tentoonstellingen van het museum te verkennen. Bovendien is de toegang tot het museum altijd gratis, waardoor het een toegankelijke attractie is voor alle bezoekers.
 72. Freer Gallery of Art72

  Freer Gallery of Art

  Washington D.C., DC
  De Freer Gallery of Art, een onderdeel van de Smithsonian Institution, is een belangrijk kunstmuseum dat een diverse collectie kunst herbergt. De collectie strekt zich uit over verschillende regio's, waaronder Oost-Azië (China, Korea, Japan), Zuid-Azië, India, Zuidoost-Azië, Egypte, Griekenland en het oude Nabije Oosten. Het omvat ook Amerikaanse werken, waardoor bezoekers een breed scala aan kunst kunnen verkennen.
 73. The Dallas Contemporary73

  The Dallas Contemporary

  Dallas, TX
  Dallas Contemporary is een hedendaags kunstmuseum gelegen in de Design District van Dallas, Texas. Opgericht in 1978, is het museum al meer dan vier decennia een belangrijk onderdeel van het culturele landschap van de stad. Het is een niet-verzamelende instelling, gericht op het presenteren van nieuwe en uitdagende ideeën van regionale, nationale en internationale kunstenaars.
 74. John and Mable Ringling Museum of Art74

  John and Mable Ringling Museum of Art

  Sarasota, FL
  Het John en Mable Ringling Museum of Art, gelegen in Sarasota, Florida, is een unieke bestemming voor kunstliefhebbers. Het museum herbergt een eclectische verzameling kunstwerken uit verschillende werelddelen en tijdperken, met een bijzondere nadruk op Europese barokschilderijen. Deze diverse collectie biedt bezoekers een breed perspectief op de evolutie van kunst door verschillende culturen en tijdperken heen.
 75. Rubin Museum of Art75

  Rubin Museum of Art

  New York, NY
  Het Rubin Museum of Art in New York City is een unieke instelling die zich toelegt op het tentoonstellen van de kunst en culturen van de Himalaya, het Indiase subcontinent, Centraal-Azië en andere regio's binnen Eurazië. De permanente collectie van het museum is met name gericht op Tibetaanse kunst, waardoor bezoekers de kans krijgen om dit rijke en diverse culturele erfgoed te verkennen.
 76. Spanish Village Art Center76

  Spanish Village Art Center

  San Diego, CA
  Bezoek de grote San Diego gemeenschap van 200 kunstenaars en hun ateliers. Zie, raak en voel de kunst of neem deel aan de intrigerende workshops.
 77. Frist Art Museum77

  Frist Art Museum

  Nashville, TN
  Het Frist Art Museum opende zijn deuren in april 2001 en biedt ongeveer 2.200 vierkante meter aan galerieruimte. Het museum toont visuele kunst van lokale, staats- en regionale kunstenaars, naast het hosten van grote Amerikaanse en internationale tentoonstellingen. Deze brede waaier aan kunst maakt het museum een diverse en boeiende bestemming voor kunstliefhebbers.
 78. The Honolulu Museum of Art78

  The Honolulu Museum of Art

  Honolulu, HI
  Het Honolulu Museum of Art, voorheen bekend als het Honolulu Academy of Arts tot 2012, is een centrale attractie in het centrum van Honolulu. Het is gunstig gelegen nabij het populaire Waikiki-strand aan de zuidkust van het eiland Oahu op Hawaii. Deze locatie maakt het een toegankelijke bestemming voor toeristen die de stad verkennen of tijd doorbrengen op het strand.
 79. The Museum At Fit79

  The Museum At Fit

  New York, NY
  Het Museum bij FIT, oorspronkelijk opgericht als het Design Laboratory in 1969, beschikt over collecties kleding, textiel en accessoires. De permanente collectie van het museum is in de loop der jaren gegroeid en omvat nu meer dan 50.000 kledingstukken en accessoires, daterend van de 18e eeuw tot heden. Deze uitgebreide collectie biedt een uitgebreid overzicht van de modegeschiedenis en -trends.
 80. Los Angeles County Museum of Art80

  Los Angeles County Museum of Art

  Los Angeles, CA
  Het Los Angeles County Museum of Art, vaak afgekort als LACMA, is een prominent museum gelegen aan de Wilshire Boulevard in de wijk Hancock Park in Los Angeles, Californië. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en wordt omringd door andere opmerkelijke bezienswaardigheden, waardoor het een handige stop is voor toeristen die de stad verkennen.
 81. National Gallery of Art - East Building81

  National Gallery of Art - East Building

  Washington D.C., DC
 82. National Museum of African Art82

  National Museum of African Art

  Washington D.C., DC
  Het National Museum of African Art, een onderdeel van de Smithsonian Institution, is gelegen aan de National Mall in Washington, D.C. Deze locatie is een centrum van culturele en historische betekenis, waardoor het een ideale plek is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in Afrikaanse kunst en cultuur.
 83. Museum of Arts and Design83

  Museum of Arts and Design

  New York, NY
  Het Museum of Arts and Design ( MAD ), gevestigd in Manhattan , New York City , verzamelt, toont en interpreteert voorwerpen die hedendaagse en historische innovatie in kunstnijverheid, kunst en design documenteren. In zijn tentoonstellingen en educatieve programma's viert het museum het creatieve p
 84. Norton Simon Museum of Art84

  Norton Simon Museum of Art

  Pasadena, CA
  Het Norton Simon Museum is een kunstmuseum gelegen aan de Colorado Boulevard in Pasadena, Californië. Het werd oorspronkelijk geopend als het Pasadena Art Institute in 1922, met een focus op 19e-eeuwse Amerikaanse en Europese kunst. Het museum heeft in de loop der jaren verschillende transformaties en naamsveranderingen ondergaan, met een aanzienlijke focus op moderne en hedendaagse kunst.
 85. Indiana State Museum85

  Indiana State Museum

  Indianapolis, IN
  Het Indiana State Museum, gelegen in het centrum van Indianapolis, biedt een uitgebreid overzicht van de wetenschap, kunst, cultuur en geschiedenis van Indiana. Van prehistorische tijden tot de huidige dag, de tentoonstellingen van het museum bieden een rijke en diverse verkenning van het verleden en heden van de staat. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in een verscheidenheid aan onderwerpen, waardoor ze een dieper inzicht krijgen in het unieke erfgoed van Indiana.
 86. Cooper–hewitt, Smithsonian Design Museum86

  Cooper–hewitt, Smithsonian Design Museum

  New York, NY
  Het Cooper-Hewitt National Design Museum, gelegen in New York, is een unieke instelling in de Verenigde Staten. Het is het enige museum in het land dat uitsluitend gewijd is aan de geschiedenis van design en hedendaags design. Dit maakt het een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de evolutie en impact van design in verschillende aspecten van het leven en de samenleving.
 87. Nasher Sculpture Center87

  Nasher Sculpture Center

  Dallas, TX
  Het Nasher Sculpture Center, gelegen in Dallas, Texas, is een kunstmuseum dat ongeveer 300 werken van moderne en hedendaagse beeldhouwkunst huisvest. Deze collectie biedt bezoekers een unieke kans om een breed scala aan artistieke stijlen en periodes te verkennen, allemaal onder één dak.
 88. Phoenix Art Museum88

  Phoenix Art Museum

  Phoenix, AZ
  Het Phoenix Art Museum, gelegen in Phoenix, Arizona, is het grootste museum voor beeldende kunst in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Het beslaat een indrukwekkende 26.500 vierkante meter, waardoor het een belangrijk cultureel herkenningspunt in de regio is.
 89. Marble House89

  Marble House

  Newport, RI
  Marble House is een museum gelegen in Newport, Rhode Island, Verenigde Staten. Het is een belangrijke historische locatie die bezoekers een kijkje biedt in de weelderige levensstijl van de familie Vanderbilt tijdens de Gilded Age.
 90. Eames House90

  Eames House

  Los Angeles, CA
  Het Eames House, ook bekend als Case Study House No. 8, is een belangrijk architecturaal monument gelegen in de wijk Pacific Palisades in Los Angeles. Het huis bevindt zich op 203 North Chautauqua Boulevard, dicht bij de Pacifische kust. Deze locatie biedt bezoekers een unieke combinatie van architectuurgeschiedenis en natuurschoon.
 91. The Albuquerque Museum of Art & History91

  The Albuquerque Museum of Art & History

  Albuquerque, NM
  Het Albuquerque Museum, voorheen bekend als het Albuquerque Museum of Art and History, is een openbaar instituut gewijd aan kunst en geschiedenis gevestigd in Albuquerque, New Mexico. Dit museum is een belangrijk cultureel en educatief centrum in de stad, met de focus op het behoud van de kunst van het Amerikaanse zuidwesten en de geschiedenis van Albuquerque en de Middle Rio Grande Valley van New Mexico.
 92. Alaska State Museum92

  Alaska State Museum

  Juneau, AK
  De primaire missie van het Alaska State Museum is het verzamelen, bewaren en tentoonstellen van artefacten en media uit de regio. Deze toewijding aan het behoud van de geschiedenis en cultuur van de regio biedt bezoekers een unieke kans om het rijke erfgoed van Alaska te verkennen.
 93. Woodruff-fontaine House93

  Woodruff-fontaine House

  Memphis, TN
  Het Woodruff-Fontaine House, gelegen op 680 Adams Avenue in Memphis, Tennessee, is een historisch gebouw dat van grote waarde is. Het staat als een getuigenis van de rijke geschiedenis en architecturale vaardigheid van de stad. Bezoekers kunnen het ingewikkelde ontwerp en het verhaal dat het vertelt over het verleden waarderen.
 94. Crystal Bridges Museum of American Art94

  Crystal Bridges Museum of American Art

  Bentonville, AR
  Het Crystal Bridges Museum of American Art, gelegen in Bentonville, Arkansas, is een museum gewijd aan het tentoonstellen van Amerikaanse kunst. Het werd gefinancierd door Alice Walton, een van de erfgenamen van de oprichters van Wal-Mart, en ontworpen door architect Moshe Safdie en ingenieursbureau Buro Happold. Het museum opende op 11 november 2011.
 95. Blue Star Contemporary Art Center95

  Blue Star Contemporary Art Center

  San Antonio, TX
  Blue Star Contemporary is een non-profit hedendaagse kunstinstelling gevestigd in San Antonio, Texas. De instelling werd opgericht door een groep kunstenaars in 1986, na het succes van de Blue Star Exhibition. Deze geschiedenis biedt een rijke achtergrond voor de instelling en haar toewijding aan hedendaagse kunst.
 96. Sonoma Valley Museum of Art96

  Sonoma Valley Museum of Art

  Sonoma, CA
  Het Sonoma Valley Museum of Art, ook bekend als SVMA, is een kunstmuseum gelegen in de prachtige stad Sonoma, Californië. Het museum werd opgericht in 1998 en is sindsdien een belangrijk cultureel centrum in de regio, met tentoonstellingen van regionale, nationale en internationale moderne en hedendaagse kunstenaars.
 97. American Visionary Art Museum97

  American Visionary Art Museum

  Baltimore, MD
  Het American Visionary Art Museum (AVAM) is een kunstmuseum gevestigd in de Federal Hill buurt van Baltimore, Maryland op 800 Key Highway . Het museum is gespecialiseerd in het bewaren en tentoonstellen van outsider-kunst (ook bekend als "intuïtieve kunst", "ruwe kunst" of "art brut"). De stad stemd
 98. MoMA PS198

  MoMA PS1

  New York, NY
  MoMA PS1 is een van de grootste kunstinstellingen in de Verenigde Staten die zich uitsluitend bezighoudt met hedendaagse kunst. Het is gevestigd in Court Square in de wijk Long Island City in de deelgemeente Queens , New York City. Naast tentoonstellingen organiseert het instituut de Sunday Sessions
 99. Nelson-atkins Museum of Art99

  Nelson-atkins Museum of Art

  Kansas City, MO
  Het Nelson-Atkins Museum of Art is een kunstmuseum in Kansas City, Missouri, dat bekend staat om zijn encyclopedische verzameling kunst uit bijna alle werelddelen en culturen, en vooral om zijn uitgebreide collectie Aziatische kunst. In 2007 plaatste het tijdschrift Time het nieuwe Bloch-gebouw van
 100. Madison Museum of Contemporary Art100

  Madison Museum of Contemporary Art

  Madison, WI
  Het Madison Museum of Contemporary Art (MMoCA), voorheen bekend als het Madison Art Center, is een onafhankelijk, non-profit instituut gevestigd in Madison, Wisconsin, USA. Dit museum is gewijd aan de verzameling, behoud en tentoonstelling van hedendaagse kunstwerken.
 101. Saint Louis Art Museum101

  Saint Louis Art Museum

  St. Louis, MO
  Het Saint Louis Art Museum wordt erkend als een van de toonaangevende kunstmusea in de Verenigde Staten en trekt jaarlijks tot een half miljoen bezoekers. Het museum biedt gratis toegang, waardoor het toegankelijk is voor een breed scala aan bezoekers.
 102. The Jewish Museum102

  The Jewish Museum

  New York, NY
  Het Joods Museum in New York City wordt erkend als de toonaangevende instelling voor Joodse kunst en cultuur in de Verenigde Staten. Het biedt een uitgebreide collectie van Joodse kunst, cultuur en geschiedenis, waardoor het een belangrijke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het Joodse erfgoed.
 103. Rockwell Museum103

  Rockwell Museum

  Corning, NY
  Het Rockwell Museum, gelegen in het centrum van Corning, New York, is een Smithsonian Affiliate museum van Amerikaanse kunst. Deze prestigieuze affiliatie geeft de toewijding van het museum aan het behoud, de interpretatie en het delen van de rijke geschiedenis en cultuur van Amerika door middel van zijn diverse collecties. Het museum bevindt zich in de Southern Tier regio van New York, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers vanuit verschillende locaties.
 104. Dumbarton Oaks104

  Dumbarton Oaks

  Washington D.C., DC
  Dumbarton Oaks is een historisch herenhuis gelegen in de wijk Georgetown in Washington D.C. Dit 19e-eeuwse herenhuis in federale stijl is een belangrijk monument in de stad en biedt bezoekers een blik op het verleden. De architectuur van het herenhuis en de ligging in de historische wijk Georgetown maken het een fascinerende bestemming voor liefhebbers van geschiedenis en architectuur.
 105. Portland Art Museum105

  Portland Art Museum

  Portland, OR
  Het Portland Art Museum, gelegen in Portland, Oregon, heeft de onderscheiding het oudste kunstmuseum aan de westkust en het zevende oudste in de Verenigde Staten te zijn. Opgericht in 1892, heeft het museum een rijke geschiedenis die bijdraagt aan zijn charme en aantrekkingskracht voor bezoekers.
 106. Palace of the Governors106

  Palace of the Governors

  Santa Fe, NM
  Het Palace of the Governors, gelegen aan Palace Avenue in Santa Fe, New Mexico, is een historische adobe-structuur. Het is gebouwd in de Territoriale Stijl van Pueblo-architectuur, een unieke mix van inheemse Amerikaanse en Spaanse architecturale elementen. Deze stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van adobe (zon-gedroogde modderstenen) in de bouw, platte daken en afgeronde randen. De architectuur van het paleis getuigt van de rijke culturele geschiedenis van de regio.
 107. International Center of Photography107

  International Center of Photography

  New York, NY
  Het International Center of Photography (ICP) is een veelzijdige instelling gelegen in Midtown Manhattan, New York City. Het fungeert als een fotografieschool, een museum en een onderzoekscentrum. Deze unieke combinatie maakt het een waardevolle bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de kunst en wetenschap van fotografie. Of je nu een professionele fotograaf, een liefhebber of gewoon een kunstliefhebber bent, het ICP biedt een schat aan bronnen en ervaringen.
 108. Museum of the Moving Image108

  Museum of the Moving Image

  New York, NY
  Het Museum of the Moving Image bevindt zich in de wijk Astoria in Queens, New York City. Het is gevestigd in een historisch gebouw dat ooit deel uitmaakte van de Astoria Studios. Deze locatie voegt een laag van historische betekenis toe aan het museum, omdat het getuigt van de rijke filmgeschiedenis van het gebied.
 109. Hope Outdoor Gallery109

  Hope Outdoor Gallery

  Austin, TX
  Deze verlaten constructie van drie verdiepingen werd omgetoverd tot een prachtig kunstproject. Graffitikunstenaars mogen hun werken hier legaal tentoonstellen.
 110. Walters Art Museum110

  Walters Art Museum

  Baltimore, MD
  Het Walters Art Museum, gelegen in Baltimore, Maryland, is een unieke instelling die een privé kunstcollectie herbergt, die open is voor het publiek. Deze collectie werd voornamelijk samengesteld door twee mannen, William Thompson Walters en zijn zoon Henry Walters. Het museum biedt een diverse reeks kunstwerken uit verschillende perioden en regio's, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 111. Neue Galerie New York111

  Neue Galerie New York

  New York, NY
  De Neue Galerie New York is een museum gewijd aan vroeg twintigste-eeuwse Duitse en Oostenrijkse kunst en design. Het is gevestigd in het William Starr Miller House aan 86th Street en Fifth Avenue in New York City. Deze locatie maakt deel uit van de beroemde Museum Mile van de stad, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen en kunstliefhebbers.
 112. Virginia Museum of Fine Arts112

  Virginia Museum of Fine Arts

  Richmond, VA
  De toegang tot het VMFA is gratis, waardoor het toegankelijk is voor alle bezoekers. Er kan echter een vergoeding worden gevraagd voor speciale tentoonstellingen. Dit stelt iedereen in staat om de diverse collecties en tentoonstellingen die het museum te bieden heeft, te genieten.
 113. Portland Museum of Art113

  Portland Museum of Art

  Portland, ME
  Het Portland Museum of Art, gelegen in Portland, Maine, is een belangrijke culturele instelling die een uitgebreide collectie van meer dan 15.000 kunstwerken huisvest. Deze stukken beslaan de periode van de 18e eeuw tot heden, en bieden een uitgebreid overzicht van de kunstgeschiedenis en hedendaagse artistieke praktijken.
 114. Site Santa Fe114

  Site Santa Fe

  Santa Fe, NM
  SITE Santa Fe, gevestigd in Santa Fe, New Mexico, is een non-profitorganisatie gewijd aan hedendaagse kunst. Sinds de oprichting in 1995 is het een platform geweest voor het tonen van hedendaagse kunst, met talloze tentoonstellingen en biënnales. De organisatie staat bekend om haar inzet om werken van kunstenaars van over de hele wereld te presenteren, terwijl ze ook lokale talenten uit New Mexico ondersteunt.
 115. Cartoon Art Museum115

  Cartoon Art Museum

  San Francisco, CA
  Het Cartoon Art Museum, gevestigd in Californië, is een unieke instelling die zich richt op de kunst van strips en cartoons. Het heeft de onderscheiding het enige museum in het westen van de Verenigde Staten te zijn dat zich toelegt op het behoud en de tentoonstelling van alle vormen van cartoonkunst. Dit maakt het een unieke bestemming voor kunstliefhebbers en fans van cartoons en strips.
 116. Flag House and Star-spangled Banner Museum116

  Flag House and Star-spangled Banner Museum

  Baltimore, MD
  Het Star-Spangled Banner Flag House, voorheen bekend als het Flag House & Star-Spangled Banner Museum, is gelegen in het gebied van Jonestown/Old Town, grenzend aan de wijken Little Italy in het oosten van het centrum van Baltimore, Maryland. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een rijke historische context voor bezoekers.
 117. Yerba Buena Center For the Arts Gallery117

  Yerba Buena Center For the Arts Gallery

  San Francisco, CA
  Het Yerba Buena Center for the Arts (YBCA) is een hedendaags kunstcentrum gelegen in San Francisco, Californië. Het is een multidisciplinaire instelling die lokale, nationale en internationale kunstenaars viert. Het centrum biedt visuele kunst, performance en film/video, en biedt een platform voor diverse gemeenschappen in de Bay Area.
 118. Milwaukee Art Museum118

  Milwaukee Art Museum

  Milwaukee, WI
  Het Milwaukee Art Museum, ook bekend als MAM, is een prominent herkenningspunt gelegen aan de oevers van Lake Michigan in Milwaukee, Wisconsin. Deze locatie biedt bezoekers niet alleen een rijke culturele ervaring, maar ook een prachtig uitzicht op het meer en de skyline van de stad.
 119. The Freakybuttrue Peculiarium and Museum119

  The Freakybuttrue Peculiarium and Museum

  Portland, OR
  De collectie van dit museum bestaat uit diverse anomalieën, eigenaardigheden en mysteries. Leer meer over UFO's, yettis en meer!
 120. Taliesin Preservation, Inc. - Frank Lloyd Wright Visitor Center120

  Taliesin Preservation, Inc. - Frank Lloyd Wright Visitor Center

  Wyoming, WI
 121. Kreeger Museum121

  Kreeger Museum

  Washington D.C., DC
  Het Kreeger Museum, gelegen in Washington D.C., is een non-profit instelling gewijd aan de tentoonstelling van moderne en hedendaagse kunst. Dit museum biedt een unieke ervaring voor kunstliefhebbers, met een diverse collectie kunstwerken uit verschillende periodes en stijlen.
 122. Tampa Museum of Art122

  Tampa Museum of Art

  Tampa, FL
  Het Tampa Museum of Art, gelegen in het centrum van Tampa, Florida, is een hub voor kunstliefhebbers. Het museum toont een diverse reeks kunstwerken, waaronder moderne en hedendaagse stukken, evenals Griekse, Romeinse en Etruskische oudheden. Deze brede reeks tentoonstellingen biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van verschillende kunstperiodes en -stijlen, waardoor het een waardevolle bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in kunstgeschiedenis.
 123. Nathaniel Russell House Museum123

  Nathaniel Russell House Museum

  Charleston, SC
  Het Nathaniel Russell House, gebouwd in 1808, is een vroeg 19e-eeuws huis gelegen op 51 Meeting Street in Charleston, South Carolina. Het werd gebouwd door Nathaniel Russell, een rijke koopman en slavenhandelaar. Het huis wordt erkend als een van de belangrijkste neoklassieke huizen in de Verenigde Staten, en toont de architectuurstijl van die periode.
 124. The Phillips Collection124

  The Phillips Collection

  Washington D.C., DC
  De Phillips Collection, gelegen in Washington D.C., is een kunstmuseum dat in 1921 werd opgericht door Duncan Phillips. Dit museum is ontstaan uit de privécollectie van Phillips en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke culturele instelling in de stad.
 125. Glessner House Museum125

  Glessner House Museum

  Chicago, IL
  Het Glessner House, gelegen op 1800 S. Prairie Avenue in Chicago, Illinois, is een belangrijk architectonisch monument uit de 19e eeuw. Het huis werd ontworpen door de gerenommeerde architect Henry Hobson Richardson tussen 1885 en 1886, en werd voltooid in eind 1887. Deze historische residentie is een getuigenis van Richardson's architecturale bekwaamheid en de ontwerptrends van die tijd.
 126. Scottsdale Museum of Contemporary Art126

  Scottsdale Museum of Contemporary Art

  Scottsdale, AZ
 127. Indian Pueblo Cultural Center127

  Indian Pueblo Cultural Center

  Albuquerque, NM
  Het Indian Pueblo Cultural Center, gelegen in Albuquerque, is een unieke instelling die eigendom is van en wordt beheerd door de 19 Indian Pueblos van New Mexico. Dit centrum is gewijd aan de bewaring en voortzetting van de Pueblo Indian Cultuur, Geschiedenis en Kunst, en biedt bezoekers een authentiek en uitgebreid begrip van het Pueblo-volk.
 128. Indianapolis Museum of Art128

  Indianapolis Museum of Art

  Indianapolis, IN
  Sinds 2017 is het Indianapolis Museum of Art geïntegreerd in de Newfields campus. Deze campus omvat ook Fairbanks Park, de botanische tuin The Garden en het Oldfields landgoed. Deze integratie biedt bezoekers een diverse en verrijkende culturele ervaring, waarbij kunst, natuur en geschiedenis op één locatie worden gecombineerd.
 129. Yale University Art Gallery129

  Yale University Art Gallery

  New Haven, CT
  De Yale University Art Gallery ( YUAG ) is het oudste universitaire kunstmuseum op het westelijk halfrond. Het herbergt een grote encyclopedische collectie kunst in verschillende met elkaar verbonden gebouwen op de campus van Yale University in New Haven, Connecticut . Hoewel het alle culturen en pe
 130. High Museum of Art130

  High Museum of Art

  Atlanta, GA
  Het High Museum of Art, opgericht in 1905, is een vooraanstaand museum gevestigd in Atlanta, Georgia. Het beschikt over een uitgebreide collectie van 14.000 werken die permanent worden tentoongesteld. De collecties van het museum, met name die uit de 19e en 20e eeuw, bieden een rijke verkenning van de Amerikaanse kunstgeschiedenis.
 131. Frye Art Museum131

  Frye Art Museum

  Seattle, WA
  Het Frye Art Museum, gelegen in de wijk First Hill in Seattle, Washington, is een museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het werd opgericht in 1952 om de kunstcollectie van Charles en Emma Frye tentoon te stellen. Het museum is sindsdien uitgebreid met wisselende tijdelijke tentoonstellingen van opkomende en hedendaagse kunstenaars, met de nadruk op schilderkunst en beeldhouwkunst van de negentiende eeuw tot heden.
 132. The Studio Museum In Harlem132

  The Studio Museum In Harlem

  New York, NY
  Het Studio Museum in Harlem, een Amerikaans museum voor schone kunsten, is gevestigd in Harlem en werd opgericht in 1968. Dit museum is een belangrijke culturele instelling in het hart van Harlem, met een uitgebreide collectie Afro-Amerikaanse kunst uit de 19e en 20e eeuw. Het toont ook werken uit het Caribisch gebied en Afrika.
 133. Huntington Museum of Art133

  Huntington Museum of Art

  Huntington, WV
  Het Huntington Museum of Art and Conservatory, gelegen in Huntington, West Virginia, is een belangrijke culturele instelling in de regio. Het heeft de onderscheiding het grootste kunstmuseum te zijn dat gelegen is tussen Cincinnati, Pittsburgh en Richmond. Het museum biedt een breed scala aan collecties, tentoonstellingen, educatieve programma's en natuurpaden verspreid over zijn 52 hectare grote campus.
 134. The Contemporary Jewish Museum134

  The Contemporary Jewish Museum

  San Francisco, CA
  Het Contemporary Jewish Museum (CJM) bevindt zich in de South of Market (SoMa) wijk van San Francisco, Californië. Dit niet-verzamelende museum is gevestigd op 736 Mission Street bij Yerba Buena Lane. Het is een unieke instelling die geen permanente collectie onderhoudt, maar in plaats daarvan elk jaar een breed scala aan tentoonstellingen cureert en organiseert in samenwerking met andere instellingen.
 135. 1850 House135

  1850 House

  New Orleans, LA
  Het 1850 House, onderdeel van het Louisiana State Museum, is een antebellum rijtjeshuis dat een kijkje biedt in het leven in het midden van de negentiende eeuw in New Orleans. Het is gunstig gelegen op 523 St. Ann Street op Jackson Square in het hart van de Franse wijk. Dit historische huis is ingericht om de periode te weerspiegelen, waardoor bezoekers een unieke kans krijgen om terug in de tijd te stappen en de levensstijl van het tijdperk te ervaren.
 136. Edna S. Purcell House136

  Edna S. Purcell House

  Minneapolis, MN
  Het Purcell-Cutts House, oorspronkelijk bekend als het Edna S. Purcell huis, is een belangrijk voorbeeld van Prairie School architectuur gelegen in Minneapolis, Minnesota. Het huis werd ontworpen in 1913 door het architectenbureau Purcell, Feick en Elmslie voor de architect William Purcell en zijn familie. Het ontwerp van het huis is opmerkelijk vanwege de lange, smalle plattegrond die breekt met traditionele Victoriaanse concepten over kamerindelingen.
 137. Minneapolis Institute of Art137

  Minneapolis Institute of Art

  Minneapolis, MN
  Het Minneapolis Institute of Art, opgericht in 1883, is een belangrijk kunstmuseum in Minneapolis, Minnesota, Verenigde Staten. Het is een van de grootste musea in het land, met een collectie van meer dan 100.000 objecten die een historische periode van 5.000 jaar beslaan. Deze uitgebreide collectie biedt bezoekers de kans om kunst uit verschillende tijdperken en culturen te verkennen, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 138. Sandwich Glass Museum138

  Sandwich Glass Museum

  Sandwich, MA
  Het Sandwich Glass Museum, gelegen in Sandwich, Massachusetts, is een uniek museum dat een uitgebreide collectie zeldzaam glas tentoonstelt. Dit omvat stukken van de lokale Boston & Sandwich Glass Factory, die in 1825 in Sandwich werd opgericht door Deming Jarves. Het museum biedt de mogelijkheid om de rijke geschiedenis en vakmanschap van glasblazen in de regio te verkennen.
 139. Bechtler Museum of Modern Art139

  Bechtler Museum of Modern Art

  Charlotte, NC
  Het Bechtler Museum of Modern Art, gelegen in Charlotte, North Carolina, is een ruim museum gewijd aan het tentoonstellen van moderne kunst uit het midden van de 20e eeuw. Het museum beslaat een indrukwekkende 3.390 vierkante meter, wat voldoende ruimte biedt voor een verscheidenheid aan tentoonstellingen.
 140. Ohr-o'keefe Museum of Art140

  Ohr-o'keefe Museum of Art

  Biloxi, MS
  Het Ohr-O'Keefe Museum Of Art, gelegen in Biloxi, Mississippi, is een non-profit kunstmuseum dat gewijd is aan de keramiek van George E. Ohr, die bekend stond als de 'Mad Potter of Biloxi'. Dit museum is een eerbetoon aan zijn unieke en innovatieve keramische creaties.
 141. Menil Collection141

  Menil Collection

  Houston, TX
  De Menil Collection is een museum gelegen in het Houston Museum District, in Houston, Texas. Dit museum maakt deel uit van een groter complex dat meerdere gebouwen en paviljoens omvat, elk met verschillende delen van de uitgebreide kunstcollectie.
 142. American Folk Art Museum142

  American Folk Art Museum

  New York, NY
  Het American Folk Art Museum is een kunstmuseum in de Upper West Side van Manhattan , op 2, Lincoln Square , Columbus Avenue at 66th Street. Het is de belangrijkste instelling gewijd aan de esthetische waardering van volkskunst en creatieve uitingen van hedendaagse autodidactische kunstenaars uit de
 143. Japanese American National Museum143

  Japanese American National Museum

  Los Angeles, CA
  Het Japanese American National Museum bevindt zich in het hart van Los Angeles, Californië. Het is specifiek gelegen in de levendige wijk Little Tokyo, die gunstig gelegen is nabij het centrum. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad verkennen.
 144. Arts Club of Chicago144

  Arts Club of Chicago

  Chicago, IL
  De Arts Club of Chicago is een unieke combinatie van een privéclub en een openbare tentoonstellingsruimte. Het bevindt zich in de Near North Side gemeenschap van Chicago, slechts een blok ten oosten van de Magnificent Mile. De club staat bekend om zijn tentoonstellingen van internationale hedendaagse kunst, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 145. Umlauf Sculpture Garden and Museum145

  Umlauf Sculpture Garden and Museum

  Austin, TX
  De Umlauf Sculpture Garden & Museum, vaak aangeduid als de UMLAUF, is een unieke combinatie van een museum en een openlucht beeldentuin. De hoofdfocus van het museum ligt op de artistieke creaties van de gerenommeerde Amerikaanse beeldhouwer Charles Umlauf. Het museum is een getuigenis van Umlauf's artistieke vaardigheden en biedt bezoekers de kans om zijn diverse reeks werken te verkennen.
 146. The Contemporary Austin - Jones Center146

  The Contemporary Austin - Jones Center

  Austin, TX
  The Contemporary Austin , oorspronkelijk bekend als het Austin Museum of Art, is het belangrijkste museum voor hedendaagse kunst in Austin, Texas, en bestaat uit twee locaties en een kunstacademie. The Contemporary Austin weerspiegelt het spectrum van de hedendaagse kunst door middel van tentoonstel
 147. National Museum of Women In the Arts147

  National Museum of Women In the Arts

  Washington D.C., DC
  Het National Museum of Women in the Arts, gelegen in Washington, wordt erkend als een van de grotere kunstmusea in de Verenigde Staten. Het heeft de unieke onderscheiding van het grootste museum ter wereld dat uitsluitend is gewijd aan het verzamelen en tentoonstellen van kunstwerken gemaakt door vrouwen.
 148. Villa Terrace Decorative Arts Museum148

  Villa Terrace Decorative Arts Museum

  Milwaukee, WI
  Sinds 1966 is het huis en de omliggende gronden de thuisbasis van het Villa Terrace Decorative Arts Museum. Het museum toont schone en decoratieve kunsten daterend van de 15e tot de 19e eeuw, inclusief smeedijzeren meesterwerken van Cyril Colnik. Het organiseert ook wisselende tentoonstellingen die de decoratieve kunsten benadrukken.
 149. 149

  Superblue Miami

  Miami, FL
 150. Dallas Museum of Art150

  Dallas Museum of Art

  Dallas, TX
  Het Dallas Museum of Art, de belangrijkste culturele instelling van de stad, werd 80 jaar geleden opgericht en verhuisde in 1984 naar het hart van Dallas. Deze verhuizing markeerde een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het museum, waardoor het toegankelijker werd voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het gebouw dat de collectie van het museum huisvest, werd ontworpen en gecreëerd door Edward Larrabee Barnes, een gerenommeerde architect die in 2007 de AIA Gouden Medaille won.
 151. Rhode Island School of Design Museum (risd Museum)151

  Rhode Island School of Design Museum (risd Museum)

  Providence, RI
  Het Rhode Island School of Design Museum, ook bekend als het RISD Museum, is een belangrijk kunstmuseum in de Verenigde Staten. Het bevindt zich in Providence, de hoofdstad van Rhode Island, aan de oostkust. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de regio bezoeken.
 152. Hildene, the Lincoln Family Home152

  Hildene, the Lincoln Family Home

  Manchester, VT
  Hildene, het Lincoln Family Home, is een historische locatie gelegen op 1005 Hildene Road in Manchester Center, Vermont. Dit was het voormalige zomerhuis van Robert Todd Lincoln, de oudste zoon van president Abraham Lincoln, en zijn vrouw Mary Harlan Lincoln. Het huis biedt een kijkje in het leven van de familie Lincoln tijdens hun zomerverblijven.
 153. Kenosha Public Museum153

  Kenosha Public Museum

  Kenosha, WI
  Het Kenosha Public Museum, gelegen in Kenosha, Wisconsin, is een plek waar bezoekers een verscheidenheid aan tentoonstellingen kunnen verkennen. Deze omvatten displays van schone kunsten, decoratieve kunst en natuurwetenschappelijke specimens. Het museum biedt een divers scala aan collecties, waardoor een uitgebreid inzicht wordt geboden in verschillende aspecten van kunst en wetenschap.
 154. Museum of Glass154

  Museum of Glass

  Tacoma, WA
  Het Museum of Glass, gelegen in Tacoma, Washington, is een hedendaags kunstmuseum dat zich uitstrekt over 75.000 vierkante voet. Het museum is gewijd aan het medium glas en toont een verscheidenheid aan glaskunstwerken en installaties. Sinds de oprichting is het museum een hub voor kunstenaars, opvoeders en liefhebbers van de studio glasbeweging.
 155. Art Museum of the Americas155

  Art Museum of the Americas

  Washington D.C., DC
  Het Art Museum of the Americas (AMA), gelegen in Washington, D.C., heeft de eer het eerste kunstmuseum in de Verenigde Staten te zijn dat zich voornamelijk richt op het tentoonstellen van moderne en hedendaagse kunst uit Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Deze unieke focus maakt het een belangrijke culturele bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in deze specifieke kunstgenres en regio's.
 156. Hillwood Estate, Museum & Gardens156

  Hillwood Estate, Museum & Gardens

  Washington D.C., DC
  Hillwood Estate, Museum & Gardens, gelegen in Washington, DC, USA, is een museum voor decoratieve kunsten dat ooit de residentie was van Marjorie Merriweather Post, een gerenommeerde zakenvrouw, socialite, filantroop en verzamelaar. Het landgoed biedt een unieke blik op het leven en de interesses van de voormalige eigenaar, met een showcase van haar passie voor decoratieve kunsten en haar uitstekende smaak.
 157. Kimbell Art Museum157

  Kimbell Art Museum

  Fort Worth, TX
  Het Kimbell Art Museum, gelegen in Fort Worth, Texas, is een particuliere, non-profit organisatie. Het werd opgericht in 1972 en is sindsdien een belangrijke culturele instelling in de regio. Het museum herbergt een verscheidenheid aan kunstcollecties, waardoor het een waardevolle bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen.
 158. Gibbes Museum of Art158

  Gibbes Museum of Art

  Charleston, SC
  Het Gibbes Museum of Art, voorheen bekend als de Gibbes Art Gallery, is een kunstmuseum in Charleston, South Carolina. Het is een belangrijke culturele instelling in de stad, waar bezoekers de kans krijgen om een breed scala aan kunstwerken te verkennen.
 159. The Calhoun Mansion159

  The Calhoun Mansion

  Charleston, SC
  Het Williams Mansion, voorheen bekend als het Calhoun Mansion, is een Victoriaans huis gelegen op 16 Meeting St., Charleston, South Carolina. Dit historische herenhuis is open voor het publiek voor rondleidingen, waarbij bezoekers een kijkje kunnen nemen in de grandeur van de Victoriaanse periode.
 160. Rosicrucian Egyptian Museum160

  Rosicrucian Egyptian Museum

  San Jose, CA
  Het Rosicrucian Egyptian Museum (REM) bevindt zich in de Rose Garden buurt van San Jose, Californië. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke culturele ervaring voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het oude Egypte. Het museum maakt deel uit van het Rosicrucian Park, dat een serene en educatieve omgeving biedt voor alle leeftijden.
 161. Beer Can House161

  Beer Can House

  Houston, TX
 162. The Heidelberg Project162

  The Heidelberg Project

  Detroit, MI
  Het Heidelberg Project is een openlucht kunstproject gelegen in de McDougall-Hunt buurt aan de oostkant van Detroit. Het werd opgericht in 1986 door kunstenaar Tyree Guyton, die werd bijgestaan door zijn vrouw, Karen, en grootvader Sam Mackey. Het project begon als een politiek protest tegen de verslechtering van Guyton's jeugdbuurt na de rellen van 1967. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een levendige en kleurrijke kunstinstallatie die de buurt heeft getransformeerd en bezoekers van over de hele wereld heeft aangetrokken.
 163. American Swedish Institute163

  American Swedish Institute

  Minneapolis, MN
  Het American Swedish Institute (ASI) is een museum en cultureel centrum gelegen in de wijk Phillips West in Minneapolis, Minnesota. Het instituut is gewijd aan het behoud en de studie van de historische rol die Zweden en Zweeds-Amerikanen hebben gespeeld in de Amerikaanse cultuur en geschiedenis. Het dient als een ontmoetingsplaats voor mensen om ervaringen te delen rond thema's van cultuur, migratie, milieu en kunst, allemaal geïnformeerd door blijvende banden met Zweden.
 164. Charles Allis Art Museum164

  Charles Allis Art Museum

  Milwaukee, WI
  Het Charles Allis Art Museum, gelegen in Milwaukee, Wisconsin, is een erkende historische locatie. Het staat officieel vermeld op het National Register of Historic Places onder de naam Charles Allis House. Dit museum was ooit het huis van Charles Allis en zijn vrouw Sarah, die prominente figuren waren in de gemeenschap van Milwaukee. De geschiedenis van het museum en de status als geregistreerde historische plaats maken het een belangrijke locatie voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in zowel kunst als geschiedenis.
 165. Oakland Museum of California165

  Oakland Museum of California

  Oakland, CA
  Het Oakland Museum of California is een hoog aangeschreven instelling in de San Francisco Bay Area, waar bezoekers de mogelijkheid hebben om kunst, geschiedenis en natuurwetenschappen te verkennen. Gelegen tussen Lake Merritt en het centrum van Oakland, herbergt het museum meer dan 1,9 miljoen objecten, waaronder fundamentele kunstwerken, historische en etnografische objecten, natuurlijke exemplaren en foto's.
 166. Arthur M. Sackler Museum166

  Arthur M. Sackler Museum

  Cambridge, MA
  Het museum bestaat uit het Fogg Museum, het Busch-Reisinger Museum en het Arthur M. Sackler Museum. Het toont een breed scala aan kunst waaronder Amerikaanse en Europese schilderijen, naoorlogse hedendaagse kunst uit Duitstalig Europa, Griekse en Romeinse beeldhouwwerken en nog veel meer.
 167. List Visual Arts Center167

  List Visual Arts Center

  Cambridge, MA
  Het LVAC wordt internationaal erkend voor de 6 tot 9 tijdelijke tentoonstellingen die het elk jaar presenteert in zijn galerijen van 560 vierkante meter. Deze tentoonstellingen zijn open voor het algemene publiek en de toegang is gratis. Naast de tentoonstellingen sponsort het LVAC ook de meeste evenementen, waaronder gezinsvriendelijke hands-on kunstworkshops.
 168. Nsu Art Museum Fort Lauderdale168

  Nsu Art Museum Fort Lauderdale

  Fort Lauderdale, FL
  Het NSU Art Museum Fort Lauderdale is een kunstmuseum in Fort Lauderdale, Florida. Het museum, dat in 1958 werd opgericht als het Fort Lauderdale Art Center, is gevestigd in een modernistisch gebouw van 75.000 vierkante meter (7.000 m), ontworpen door Edward Larrabee Barnes. Het huidige gebouw werd
 169. Gamble House169

  Gamble House

  Pasadena, CA
  Het Gamble House, ook bekend als het David B. Gamble House, is een belangrijk architectonisch monument gelegen in Pasadena, Californië. Dit huis is een getuigenis van de architectonische vaardigheden van het bureau Greene and Greene, die het ontwierpen en bouwden in 1908-1909 voor David B. Gamble van het bedrijf Procter & Gamble.
 170. Lightner Museum170

  Lightner Museum

  St. Augustine, FL
  Het Lightner Museum, gelegen in het centrum van St. Augustine, is een unieke bestemming die een verzameling antiek huisvest, voornamelijk uit de Amerikaanse Gilded Age. Deze stukken worden tentoongesteld in het historische Hotel Alcazar-gebouw, wat bijdraagt aan de algehele charme en aantrekkingskracht van het museum.
 171. Norman Rockwell Museum171

  Norman Rockwell Museum

  Stockbridge, MA
  Het Norman Rockwell Museum, gelegen in Stockbridge, Massachusetts, is een kunstmuseum gewijd aan de werken van Norman Rockwell. Het is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in Rockwell's kunst, met een uitgebreide collectie van zijn werken.
 172. Wing Luke Asian Museum172

  Wing Luke Asian Museum

  Seattle, WA
  Het Wing Luke Museum of the Asian Pacific American Experience, gelegen in Seattle, Washington, is een geschiedenismuseum dat zich richt op de cultuur, kunst en geschiedenis van Aziatisch-Pacifische Amerikanen. Deze unieke instelling biedt een uitgebreide kijk op het rijke en diverse erfgoed van Aziatisch-Pacifische Amerikanen, waardoor het een waardevolle bestemming is voor diegenen die dit belangrijke aspect van de Amerikaanse geschiedenis en cultuur willen begrijpen en waarderen.
 173. Totem Heritage Center173

  Totem Heritage Center

  Ketchikan, AK
  Het Totem Heritage Center is een museum van de stad Ketchikan in de Amerikaanse staat Alaska. Het Heritage Center herbergt een van 's werelds grootste collecties van ongerestaureerde 19e eeuwse totempalen. De palen zijn afkomstig uit onbewoonde Tlingit-nederzettingen op Village Island en Tongass Isl
 174. Chateau-sur-mer Mansion174

  Chateau-sur-mer Mansion

  Newport, RI
  Chateau-sur-Mer is een van de eerste grote Bellevue Avenue herenhuizen uit de Gilded Age in Newport, Rhode Island. Het ligt op 424 Bellevue Avenue en is nu eigendom van de Preservation Society of Newport County en is als museum opengesteld voor het publiek. Chateau-sur-Mer's grootschaligheid en over
 175. African American Museum In Philadelphia175

  African American Museum In Philadelphia

  Philadelphia, PA
  Het African American Museum in Philadelphia (AAMP) is opmerkelijk als het eerste museum dat door een gemeente werd gefinancierd en gebouwd om het erfgoed van de Afro-Amerikanen te helpen bewaren, interpreteren en tentoonstellen. Het AAMP werd geopend tijdens de viering van het tweehonderdjarig besta
 176. International Art Museum of America176

  International Art Museum of America

  San Francisco, CA
  Het International Art Museum of America (IAMA), voorheen bekend als het Superb Art Museum of America, is gelegen op 1023 Market Street, genesteld tussen 6th en 7th Streets in de South of Market (SoMa) wijk van San Francisco, Californië. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en bevindt zich in een levendig deel van de stad, waardoor het een handige stop is voor toeristen die San Francisco verkennen.
 177. 1940 Air Terminal Museum177

  1940 Air Terminal Museum

  Houston, TX
  Het 1940 Air Terminal Museum bevindt zich in Houston, Texas, op het terrein van William P. Hobby Airport. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen en luchtvaartenthousiasten. Het museum is een belangrijk onderdeel van de burgerluchtvaartgeschiedenis van Houston en biedt een uniek inzicht in de evolutie van het vliegverkeer.
 178. Eiteljorg Museum of American Indians178

  Eiteljorg Museum of American Indians

  Indianapolis, IN
  Het Eiteljorg Museum of American Indians and Western Art bevindt zich in het centrum van Indianapolis, Indiana. Dit museum is gewijd aan het tentoonstellen van een uitgebreide collectie beeldende kunst van inheemse volkeren van Amerika, evenals West-Amerikaanse schilderijen en sculpturen.
 179. Angel Orensanz Museum179

  Angel Orensanz Museum

  New York, NY
  Het Angel Orensanz Center, gelegen in de Lower East Side van Manhattan, is een belangrijke ruimte voor optredens en kunst. Het werd oorspronkelijk gebouwd als synagoge en wordt af en toe nog steeds als zodanig gebruikt. De geschiedenis van het gebouw en de transformatie ervan tot een levendige kunstruimte maken het een unieke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in kunst, architectuur en geschiedenis.
 180. Figge Art Museum180

  Figge Art Museum

  Davenport, IA
  Het Figge Art Museum, gelegen in Davenport, Iowa, Verenigde Staten, is een gerenommeerd kunstmuseum dat op 6 augustus 2005 zijn deuren opende voor het publiek. Het verving het Davenport Museum of Art, dat in 1925 werd opgericht als het eerste museum in Davenport. Het museum is vernoemd naar de V.O. en Elizabeth Kahl Figge Foundation, die $13,25 miljoen bijdroeg aan de totale kosten van $46,9 miljoen.
 181. Museum of Indian Arts & Culture181

  Museum of Indian Arts & Culture

  Santa Fe, NM
  Het Museum van Indiase Kunst en Cultuur, gelegen in Santa Fe, New Mexico, is een toegewijde ruimte voor de tentoonstelling en het behoud van Native American kunst en cultuur. Het biedt bezoekers een unieke kans om zich onder te dompelen in de rijke geschiedenis en tradities van de Native American gemeenschappen.
 182. Museum of International Folk Art182

  Museum of International Folk Art

  Santa Fe, NM
  Het Museum of International Folk Art, opgericht door Florence Dibell Bartlett en geopend voor het publiek in 1953, herbergt 's werelds grootste collectie internationale volkskunst. De collectie van het museum bestaat uit meer dan 135.000 artefacten, die een uitgebreid inzicht geven in verschillende culturen en tradities van over de hele wereld.
 183. Brooks Museum of Art183

  Brooks Museum of Art

  Memphis, TN
  Het Memphis Brooks Museum of Art is een kunstmuseum in Memphis, Tennessee . Het Brooks Museum, dat in 1916 werd opgericht, is het oudste en grootste kunstmuseum in de staat Tennessee. Het museum is een particulier gefinancierde non-profit instelling gelegen in Overton Park in Midtown Memphis .
 184. Heyward-washington House Museum184

  Heyward-washington House Museum

  Charleston, SC
  Het Heyward-Washington House, gelegen aan 87 Church Street in Charleston, South Carolina, is een historisch huis museum. Gebouwd in 1772, staat het huis als een getuigenis van de rijke geschiedenis van het gebied. Het was ooit het huis van Thomas Heyward, Jr., een ondertekenaar van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring, en diende als de residentie van George Washington tijdens zijn bezoek aan de stad in 1791. Vandaag de dag is het eigendom van en wordt het beheerd door het Charleston Museum.
 185. Karpeles Manuscript Library Museum185

  Karpeles Manuscript Library Museum

  Charleston, SC
  De Karpeles Manuscript Library Museums zijn een particuliere verzameling van meer dan een miljoen manuscripten en documenten in de Verenigde Staten, de grootste dergelijke verzameling ter wereld. Ze werd in 1983 opgericht door de Californische vastgoedmagnaten David en Marsha Karpeles, met als doel
 186. Cleveland Museum of Art186

  Cleveland Museum of Art

  Cleveland, OH
  Het Cleveland Museum of Art, gelegen in Cleveland, Ohio, is een hoog aangeschreven instelling op het gebied van Amerikaanse beeldende kunst en archeologie. Het is een van de rijkste en meest gerenommeerde musea in het land, met een financieel vermogen van $755 miljoen en trekt jaarlijks ongeveer 700.000 bezoekers.
 187. The Valentine187

  The Valentine

  Richmond, VA
  The Valentine is een museum gevestigd in Richmond, Virginia. Het werd opgericht door Mann S. Valentine II in 1898, waardoor het het eerste museum in Richmond was. Het museum is gewijd aan het verzamelen, bewaren en interpreteren van de geschiedenis van Richmond.
 188. Speed Art Museum188

  Speed Art Museum

  Louisville, KY
  Het Speed Art Museum, in de volksmond bekend als The Speed, heeft de eer het oudste en grootste kunstmuseum in de staat Kentucky te zijn. Het is gunstig gelegen in de stad Louisville, vlakbij de Belknap campus van de University of Louisville. Dit maakt het een gemakkelijk toegankelijke bestemming voor toeristen die de stad bezoeken.
 189. Florida Museum of Photographic Arts189

  Florida Museum of Photographic Arts

  Tampa, FL
  Het Florida Museum of Photographic Arts (FMoPA) is een unieke instelling die zich richt op de tentoonstelling van belangrijke fotografische kunst, wat de belangrijkheid ervan in het hedendaagse leven en cultuur weerspiegelt. Dit museum is een van de weinige in de Verenigde Staten die uitsluitend aan fotografie is gewijd, waardoor het een bijzondere bestemming is voor liefhebbers van fotografie en kunst.
 190. Crocker Art Museum190

  Crocker Art Museum

  Sacramento, CA
  Het Crocker Art Museum, gelegen in Sacramento, Californië, heeft de onderscheiding het oudste museum in de stad te zijn. Het werd opgericht in het jaar 1885 door rechter Edwin Bryant Crocker en zijn vrouw Margaret Crocker. Het museum is vernoemd naar Edwin's broer, Charles Crocker.
 191. Philbrook Museum of Art191

  Philbrook Museum of Art

  Tulsa, OK
  Het Philbrook Museum of Art is een Amerikaans kunstmuseum gelegen in Tulsa, Oklahoma. Het is een belangrijke culturele instelling in de regio, met een diverse reeks kunst uit verschillende periodes en stijlen. Het museum biedt een unieke mix van historische en hedendaagse kunst, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen.
 192. Mattress Factory192

  Mattress Factory

  Pittsburgh, PA
  De Matrasfabriek is een museum voor hedendaagse kunst in Pittsburgh , Pennsylvania . Het was een pionier op het gebied van plaatsgebonden installatiekunst en heeft permanente installaties van kunstenaars Yayoi Kusama , James Turrell , en Greer Lankton . Het dak van het museum zelf is een lichtkunsti
 193. Longue Vue House and Gardens193

  Longue Vue House and Gardens

  New Orleans, LA
 194. Joslyn Art Museum194

  Joslyn Art Museum

  Omaha, NE
  Het Joslyn Art Museum, gelegen in Omaha, Nebraska, is een getuigenis van de liefde en herinnering aan zakenman George A. Joslyn. In 1931 ingehuldigd door zijn vrouw, Sarah H. Joslyn, staat het museum als een baken van kunst en cultuur in de regio. Het is een plek waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in de rijke geschiedenis van de kunst, terwijl ze de toewijding en passie van de oprichters waarderen.
 195. Cummer Museum of Art and Gardens195

  Cummer Museum of Art and Gardens

  Jacksonville, FL
  Het Cummer Museum of Art and Gardens is een kunstmuseum gelegen in Jacksonville, Florida. Het biedt een unieke mix van kunst, tuinen en educatie die de verbeelding prikkelt en alle bezoekers inspireert. Het museum is een plek waar de gemeenschap kan samenkomen om kunst en cultuur te genieten in een serene omgeving.
 196. Nevada Museum of Art196

  Nevada Museum of Art

  Reno, NV
  Het Nevada Museum of Art, gelegen aan 160 West Liberty Street in Reno, heeft de onderscheiding het enige kunstmuseum in de staat Nevada te zijn dat is geaccrediteerd door de American Alliance of Museums (AAM). Deze accreditatie getuigt van de toewijding van het museum aan uitmuntendheid, verantwoording, hoge professionele normen en voortdurende institutionele verbetering.
 197. Toledo Museum of Art197

  Toledo Museum of Art

  Toledo, OH
  Het Toledo Museum of Art is een internationaal bekend kunstmuseum in de Old West End buurt van Toledo, Ohio . Het herbergt een collectie van meer dan 30.000 objecten. Het heeft 45 galerijen en beslaat een oppervlakte van 280.000 vierkante meter. Momenteel bevindt het zich midden in een meerjarig uit
 198. Chazen Museum198

  Chazen Museum

  Madison, WI
  Het Chazen Museum of Art is een gerenommeerd kunstmuseum gelegen aan de Universiteit van Wisconsin-Madison in Madison, Wisconsin. Het is een belangrijke culturele instelling in de regio, met een divers aanbod aan kunsttentoonstellingen en collecties. Het museum is gemakkelijk toegankelijk en biedt bezoekers een unieke kans om kunst te verkennen en waarderen in een levendige academische omgeving.
 199. Santa Barbara Museum of Art199

  Santa Barbara Museum of Art

  Santa Barbara, CA
  Het Santa Barbara Museum of Art, ook bekend als SBMA, is gelegen in het hart van downtown Santa Barbara, Californië. Dit museum, dat werd opgericht in 1941, is een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad. Het biedt bezoekers de kans om een breed scala aan kunstcollecties uit verschillende perioden en regio's te verkennen.
 200. Meyer May House200

  Meyer May House

  Grand Rapids, MI
  Het Meyer May House, gelegen op 450 Madison Avenue SE in de Heritage Hill Historic District van Grand Rapids, Michigan, is een opmerkelijk voorbeeld van de architectonische ontwerpen van Frank Lloyd Wright. Het huis, gebouwd tussen 1908 en 1909, staat als een getuigenis van Wright's Prairie School-tijdperk, vaak aangeduid als 'Michigan's Prairie meesterwerk'.

Alle musea in Verenigde Staten