De beste musea in Binghamton in november 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Binghamton, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Binghamton, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Binghamton.

Op zoek naar de beste musea in Binghamton? Dit zijn de beste:

 1. Phelps Mansion1

  Phelps Mansion

  Binghamton, NY
  Het Phelps Mansion, voorheen bekend als The Monday Afternoon Clubhouse, is een drie verdiepingen tellend gebouw gemaakt van baksteen en steen. Het bevindt zich op Court Street in Binghamton, New York. Dit historische herenhuis biedt een blik in het verleden en is een belangrijk monument in de stad.
 2. Bignhamton Zoo At Ross Park2

  Bignhamton Zoo At Ross Park

  Binghamton, NY
  De Ross Park Zoo, gelegen in Binghamton, New York, heeft de eer de 5e oudste dierentuin in de Verenigde Staten te zijn. Het werd voor het eerst geopend voor het publiek in 1875, waardoor het een belangrijke historische site is in de geschiedenis van de dierentuinen van het land.
 3. Roberson Museum & Science Center3

  Roberson Museum & Science Center

  Binghamton, NY
  Het Roberson Mansion, dat deel uitmaakt van het Roberson Museum en Science Center, is op zichzelf al een architectonisch wonder. Dit huis in Binghamton, New York, gebouwd in de Italiaanse renaissancestijl, is een getuigenis van de architectonische vaardigheden van de vroege 20e eeuw. Ontworpen door de gerenommeerde architect C. Edward Vosbury uit Binghamton, werd het landhuis voltooid in 1907 en is sindsdien een belangrijk onderdeel van het culturele erfgoed van de stad.
 4. The Bundy Museum of History and Art4

  The Bundy Museum of History and Art

  Binghamton, NY
  Het Bundy Museum of History and Art, ook bekend als het Harlow E. Bundy House, is een historische locatie gelegen op 129 Main Street in Binghamton, New York. Dit Queen Anne-stijl framehuis werd gebouwd in 1893 door Harlow Bundy, een zakenman uit Binghamton die eigenaar was van de Bundy Manufacturing Company, een voorganger van IBM. Het huis heeft een gevel van gesneden steen, een verscheidenheid aan decoratieve dakspanen en een hoge kegelvormige hoektoren.
 5. 5

  The Discovery Center

  Binghamton, NY
  Laat uw kinderen in dit museum spelen - ze zullen veel nieuwe dingen leren en beter begrijpen hoe dingen werken.

Alle musea in Binghamton