De beste musea in Niagara Falls in november 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Niagara Falls, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Niagara Falls, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Niagara Falls.

Voor sommige musea in Niagara Falls dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Niagara Falls? Dit zijn de beste:

 1. Niagara Falls Butterfly Conservatory1

  Niagara Falls Butterfly Conservatory

  Niagara Falls,
  Het Niagara Parks Butterfly Conservatory is een uniek vlinderhuis gelegen in Niagara Falls, Ontario, Canada. Het wordt beheerd door de Niagara Parks Commission, een organisatie die zich inzet voor het behoud en de promotie van het natuurlijke en culturele erfgoed van Niagara Falls. Het conservatorium biedt een unieke kans om een verscheidenheid aan vlindersoorten te observeren en te interactie met in een gecontroleerde omgeving.
 2. Table Rock Welcome Centre2

  Table Rock Welcome Centre

  Niagara Falls,
  Het Table Rock Welcome Centre (ook bekend als Table Rock Centre en voorheen Table Rock House) is een winkel- en observatiecomplex gelegen in Niagara Falls , Ontario , Canada aan de rand van de Canadese Horseshoe Falls , enkele honderden meters ten zuiden van de voormalige rotsformatie die zijn naam
 3. Ripley's Believe It or Not! Odditorium3

  Ripley's Believe It or Not! Odditorium

  Niagara Falls,
 4. Aquarium of Niagara4

  Aquarium of Niagara

  Niagara Falls,
  Het Aquarium van Niagara is gunstig gelegen in het centrum van Niagara Falls, New York, vlakbij het Niagara Falls State Park. Dit maakt het een gemakkelijk toegankelijke bestemming voor toeristen die het gebied bezoeken.
 5. Niagara Falls History Museum5

  Niagara Falls History Museum

  Niagara Falls,
  Het Niagara Falls History Museum is een lokaal historisch museum in de stad Niagara Falls, Ontario, Canada. Het biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis van de regio en de verbinding met de wereldberoemde waterval te verkennen. Het museum is een geweldige plek voor toeristen die meer willen weten over de geschiedenis van Niagara Falls en de omliggende gebieden.

Alle musea in Niagara Falls