De beste musea in Syracuse in november 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Syracuse, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Syracuse, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Syracuse.

Voor sommige musea in Syracuse dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Syracuse? Dit zijn de beste:

 1. Everson Museum of Art1

  Everson Museum of Art

  Syracuse, NY
  Het Everson Museum of Art, gelegen in Downtown Syracuse, New York, is een belangrijk museum dat zich voornamelijk richt op Amerikaanse kunst. Opgericht in 1897 door kunsthistoricus George Fisk Comfort, heeft het museum een rijke geschiedenis en is het al meer dan een eeuw een hoeksteen van het culturele leven van de stad. De collectie van het museum omvat ongeveer 11.000 kunstwerken, waaronder schilderijen, sculpturen, keramiek en videokunst.
 2. Rosamond Gifford Zoo At Burnet Park2

  Rosamond Gifford Zoo At Burnet Park

  Syracuse, NY
  De Rosamond Gifford Zoo is een dierentuin gelegen in Burnet Park, Syracuse, in de staat New York. Het wordt beheerd door de Onondaga County Parks. De dierentuin is de thuisbasis van meer dan 200 diersoorten, waardoor het een diverse en boeiende bestemming is voor bezoekers van alle leeftijden.
 3. Erie Canal Museum3

  Erie Canal Museum

  Syracuse, NY
  Het Erie Canal Museum, gelegen in Syracuse, New York, is een historische instelling gewijd aan het Erie Canal. Opgericht in 1962, is het museum gehuisvest in het Syracuse Weighlock Building, een structuur die dateert uit 1850. Dit gebouw werd gebruikt als een weegsluis, een grote schaal gebruikt om boten die op het Erie Canal reisden te wegen om hun tol te bepalen, van 1850 tot 1883. Vandaag de dag herbergt het museum niet alleen artefacten van het Erie Canal, maar toont het ook het huidige kanaalleven.
 4. Museum of Science and Technology4

  Museum of Science and Technology

  Syracuse, NY
  Het Milton J. Rubenstein Museum of Science and Technology, vaak aangeduid als het MOST, is gelegen in de wijk Armory Square in het centrum van Syracuse, New York. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verscheidenheid aan andere attracties in de buurt, waardoor het een handige stop is voor toeristen die de stad bezoeken.
 5. 5

  Light Work

  Syracuse, NY
  Light Work is een gerenommeerd fotografiecentrum gevestigd in Syracuse, New York. Het bevindt zich op het terrein van de Syracuse University, specifiek in het Robert B. Menschel Media Center. Deze door kunstenaars gerunde non-profitorganisatie is gewijd aan het ondersteunen van fotografen door middel van verschillende middelen, waaronder een digitaal lab dat toegankelijk is voor de gemeenschap, residenties, tentoonstellingen en publicaties.

Alle musea in Syracuse