De beste musea in Bozeman in oktober 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Bozeman, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Bozeman, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Bozeman.

Op zoek naar de beste musea in Bozeman? Dit zijn de beste:

 1. American Computer and Robotics Museum1

  American Computer and Robotics Museum

  Bozeman, MT
  Het American Computer & Robotics Museum, voorheen bekend als het American Computer Museum, is gevestigd in Bozeman, Montana. Het museum is gewijd aan de geschiedenis van informatica, communicatie, kunstmatige intelligentie en robotica. Het biedt een unieke kans om de evolutie van deze velden en hun impact op ons leven te verkennen.
 2. Story Mansion2

  Story Mansion

  Bozeman, MT
 3. Museum of the Rockies3

  Museum of the Rockies

  Bozeman, MT
  Museum of the Rockies is een museum in Bozeman, Montana. Oorspronkelijk verbonden aan de Montana State University in Bozeman , en nu ook aan het Smithsonian Institution , staat het museum bekend om zijn paleontologische collecties, hoewel deze niet het enige aandachtspunt zijn. Het Museum of the Roc
 4. 4

  Montana Grizzly Encounter

  Bozeman, MT
 5. 5

  Emerson Center for the Arts & Culture

  Bozeman, MT
  Levendige culturele ruimte waar interessante kunstcollecties worden getoond en waar voorstellingen, theater en comedy worden opgevoerd.

Alle musea in Bozeman