De beste musea in Butte-Silver Bow in oktober 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Butte-Silver Bow, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Butte-Silver Bow, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Butte-Silver Bow.

Op zoek naar de beste musea in Butte-Silver Bow? Dit zijn de beste:

 1. World Museum of Mining1

  World Museum of Mining

  Butte-Silver Bow, MT
  Het World Museum of Mining is zowel een museum als een gedenkteken gelegen in Butte, Montana. Het dient als een belangrijk herkenningspunt in de regio en biedt een uniek inzicht in de geschiedenis en cultuur van de mijnbouw. Bezoekers kunnen het museum verkennen om meer te weten te komen over de impact van de mijnbouwindustrie op het gebied en de mensen.
 2. Mai Wah Museum2

  Mai Wah Museum

  Butte-Silver Bow, MT
  Het Mai Wah Museum, gelegen in Butte, Montana, Verenigde Staten, is gewijd aan het documenteren van de geschiedenis van Aziatische mensen in de Rocky Mountains. Dit unieke museum biedt een diepgaande kijk op het rijke culturele erfgoed en de ervaringen van Aziatische immigranten in deze regio, en biedt een uniek perspectief op de diverse geschiedenis van de Verenigde Staten.
 3. Charles Clark Chateau3

  Charles Clark Chateau

  Butte-Silver Bow, MT
  Het herenhuis dat veel weg heeft van een romantisch kasteel doet nu dienst als kunstmuseum. Er wordt een rijke collectie kunstwerken en artefacten tentoongesteld.
 4. Historic Dumas Brothel Museum4

  Historic Dumas Brothel Museum

  Butte-Silver Bow, MT
  Het bordeel Dumas was een bordeel in Butte, Montana. Het bordeel werd in 1890 opgericht door de Frans-Canadese broers Joseph en Arthur Nadeau en genoemd naar de eigenares, Delia Nadeau, geboren Dumas, Josephs vrouw. In de loop der jaren groeide het bordeel aanzienlijk en de mijnwerkers die in de ko
 5. 5

  Piccadilly Transportation Memorabilia Museum

  Butte-Silver Bow, MT
  Groot museum ter herdenking, behoud en overbrenging van de zogenaamde Gouden Eeuw van het autorijden. Niet alleen autofanaten zullen van het bezoek genieten.

Alle musea in Butte-Silver Bow