De beste musea in Great Falls in oktober 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Great Falls, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Great Falls, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Great Falls.

Op zoek naar de beste musea in Great Falls? Dit zijn de beste:

 1. Paris Gibson Square Museum of Art1

  Paris Gibson Square Museum of Art

  Great Falls, MT
  Het Paris Gibson Square Museum of Art, ook bekend als PGSMA, is een kunstmuseum gelegen op 1400 First Avenue North in Great Falls, Montana, Verenigde Staten. Dit museum is een van de zes in de stad en is gehuisvest in een historisch gebouw dat in 1896 werd gebouwd. Het gebouw werd aanvankelijk gebruikt als de eerste middelbare school van de stad en later als een junior high school voordat het in 1977 werd omgebouwd tot een museum.
 2. C M Russell Museum2

  C M Russell Museum

  Great Falls, MT
  Het C M Russell Museum Complex, gelegen in de stad Great Falls, Montana, is een kunstmuseum gewijd aan het tentoonstellen van het kunstwerk van cowboykunstenaar Charles Marion Russell. De primaire functie van het museum is het tonen van het kunstwerk van deze inwoner van Great Falls, waardoor bezoekers een uniek inzicht krijgen in zijn leven en werk.
 3. Lewis and Clark Interpretive Center3

  Lewis and Clark Interpretive Center

  Great Falls, MT
  Het hele museum is gewijd aan Lewis en Clark en hun expeditie. Creatieve en zeer informatieve displays.
 4. 4

  The History Museum

  Great Falls, MT
 5. 5

  Montana Cowboys Association Museum & Bar

  Great Falls, MT

Alle musea in Great Falls