De beste musea in Christchurch in oktober 2023

Dit zijn de top 20 beste musea in Christchurch, Nieuw-Zeeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Christchurch, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Christchurch.

Op zoek naar de beste musea in Christchurch? Dit zijn de beste:

 1. International Antarctic Centre1

  International Antarctic Centre

  Christchurch
  Het International Antarctic Centre is een onderzoekscentrum en openbaar wetenschappelijk ontdekkingscentrum in de buitenwijk Harewood , Christchurch , Nieuw-Zeeland, vlakbij de internationale luchthaven van Christchurch .
 2. Air Force Museum of New Zealand2

  Air Force Museum of New Zealand

  Christchurch
  Het Air Force Museum of New Zealand, voorheen bekend als het Royal New Zealand Air Force Museum, is gevestigd in Wigram, dat de eerste operationele basis was van de Royal New Zealand Air Force (RNZAF). Het museum bevindt zich in Christchurch, op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.
 3. Orana Wildlife Park3

  Orana Wildlife Park

  Christchurch
  Orana Wildlife Park is de enige dierentuin in Nieuw-Zeeland met een oppervlakte van 80 hectare, gelegen aan de rand van Christchurch. Het werd geopend in 1976 en is eigendom van en wordt geëxploiteerd door de Orana Wildlife Trust, een geregistreerde liefdadigheidsinstelling. De doelstellingen van de
 4. Canterbury Museum4

  Canterbury Museum

  Christchurch
  Het Canterbury Museum, gelegen in Christchurch, Nieuw-Zeeland, herbergt een breed scala aan internationaal erkende tentoonstellingen. Deze omvatten displays over Antarctica, hedendaagse kostuums, Nieuw-Zeelandse avifauna (inclusief uitgestorven soorten), insecten, de geschiedenis van conflicten tussen de Maori en Europeanen in de Canterbury-regio, ornamentale kunst uit Azië en de natuurlijke geschiedenis van Canterbury. Deze diverse tentoonstellingen bieden een uitgebreid inzicht in de rijke culturele en natuurlijke geschiedenis van de regio.
 5. Willowbank Wildlife Reserve5

  Willowbank Wildlife Reserve

  Christchurch
  Willowbank Wildlife Reserve is een wildpark en natuurreservaat in Christchurch, Nieuw-Zeeland. Naast het tentoonstellen van verschillende diersoorten voor het publiek, houdt het zich ook bezig met het behoud van inheemse soorten, waaronder tuatara, kiwi, bruine wintertaling en duvaucel's gekko. Wil
 6. Ferrymead Heritage Park6

  Ferrymead Heritage Park

  Christchurch
  Ferrymead Heritage Park, gelegen in Christchurch, Nieuw-Zeeland, is een openluchtmuseum dat bezoekers terugbrengt naar het Edwardiaanse tijdperk. Het park is ontworpen om een kleine stad uit deze periode na te bootsen, waardoor een uniek kijkje in het verleden wordt geboden. Het is een geweldige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en willen ervaren hoe het leven was tijdens het Edwardiaanse tijdperk in Nieuw-Zeeland.
 7. Christchurch Arts Centre7

  Christchurch Arts Centre

  Christchurch
  Het Arts Centre Te Matatiki Toi Ora is een centrum voor kunst, cultuur, onderwijs, creativiteit en ondernemerschap in Christchurch , Nieuw-Zeeland. Het is gevestigd in de gebouwen van het voormalige Canterbury College (nu de University of Canterbury), Christchurch Boys' High School en Christchurch G
 8. Riccarton House and Bush8

  Riccarton House and Bush

  Christchurch
  Riccarton is een buitenwijk van Christchurch. Ze ligt ten westen van het stadscentrum, daarvan gescheiden door het Hagley Park. Upper Riccarton ligt ten westen van Riccarton.
 9. Our City O-Tautahi9

  Our City O-Tautahi

  Christchurch
  Our City , meer formeel Our City O-Tautahi , ook bekend als de Old Municipal Chambers , is een Queen Anne stijl gebouw op de hoek van Worcester Street en Oxford Terrace in de Christchurch Central City . Het is een categorie I erfgoed gebouw geregistreerd bij Heritage New Zealand . Van 1887 tot 1924
 10. 10

  Quake City

  Christchurch
 11. The Physics Room11

  The Physics Room

  Christchurch
  The Physics Room, gelegen in Christchurch, Nieuw-Zeeland, is een niet-commerciële hedendaagse kunstgalerie. Het wordt erkend als een van de toonaangevende hedendaagse ervaringsgerichte kunstruimtes van het land. Deze galerie biedt bezoekers een unieke kans om hedendaagse kunst te ervaren in een niet-commerciële omgeving, wat een ander perspectief biedt op de kunstscene in Nieuw-Zeeland.
 12. The Central Art Gallery12

  The Central Art Gallery

  Christchurch
 13. Christchurch Art Gallery Te Puna o Waiwhetū13

  Christchurch Art Gallery Te Puna o Waiwhetū

  Christchurch
  De Christchurch Art Gallery Te Puna o Waiwhetū, ook bekend als de Christchurch Art Gallery, is de openbare kunstgalerie van Christchurch, Nieuw-Zeeland. Het is een belangrijke culturele instelling in de stad, met een aanzienlijke kunstcollectie en een verscheidenheid aan tentoonstellingen uit Nieuw-Zeeland en internationaal. De galerie wordt gefinancierd door de gemeenteraad van Christchurch en is een getuigenis van de toewijding van de stad aan de kunsten.
 14. 14

  Rutherford's Den

  Christchurch
 15. 15

  Mike Pero's Motorcycle Gallery

  Christchurch
 16. 16

  Old Timers Clock Museum

  Christchurch
  Dit kleine maar rijke museum houdt de bezoekers de prachtige geschiedenis van klokken voor. Het wordt beschouwd als de beste klokkenwinkel in NZ.
 17. 17

  Matuku Takotako: Sumner Centre

  Christchurch
 18. Yaldhurst Museum18

  Yaldhurst Museum

  Christchurch
  Het Yaldhurst Museum is gunstig gelegen in de buitenwijk Yaldhurst in Christchurch, Nieuw-Zeeland. De nabijheid van de internationale luchthaven van Christchurch, de Riccarton Race Course en de Ruapuna Speedway maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen. De locatie van het museum biedt bezoekers een geweldige kans om de rijke geschiedenis van wegtransportvoertuigen in Nieuw-Zeeland te verkennen.
 19. 19

  Teece Museum of Classical Antiquities

  Christchurch
 20. 20

  Beam Gallery

  Christchurch

Alle musea in Christchurch