Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Christchurch

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Christchurch (Nieuw-Zeeland) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 8 musea en attracties in Christchurch kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Christchurch? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Air Force Museum of New Zealand1

  Air Force Museum of New Zealand

  Christchurch
  Het Air Force Museum of New Zealand, voorheen bekend als het Royal New Zealand Air Force Museum, is gevestigd in Wigram, dat de eerste operationele basis was van de Royal New Zealand Air Force (RNZAF). Het museum bevindt zich in Christchurch, op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.
 2. Canterbury Museum2

  Canterbury Museum

  Christchurch
  Het Canterbury Museum, gelegen in Christchurch, Nieuw-Zeeland, herbergt een breed scala aan internationaal erkende tentoonstellingen. Deze omvatten displays over Antarctica, hedendaagse kostuums, Nieuw-Zeelandse avifauna (inclusief uitgestorven soorten), insecten, de geschiedenis van conflicten tussen de Maori en Europeanen in de Canterbury-regio, ornamentale kunst uit Azië en de natuurlijke geschiedenis van Canterbury. Deze diverse tentoonstellingen bieden een uitgebreid inzicht in de rijke culturele en natuurlijke geschiedenis van de regio.
 3. Christchurch Arts Centre3

  Christchurch Arts Centre

  Christchurch
  Het Arts Centre Te Matatiki Toi Ora is een centrum voor kunst, cultuur, onderwijs, creativiteit en ondernemerschap in Christchurch , Nieuw-Zeeland. Het is gevestigd in de gebouwen van het voormalige Canterbury College (nu de University of Canterbury), Christchurch Boys' High School en Christchurch G
 4. Riccarton House and Bush4

  Riccarton House and Bush

  Christchurch
  Riccarton is een buitenwijk van Christchurch. Ze ligt ten westen van het stadscentrum, daarvan gescheiden door het Hagley Park. Upper Riccarton ligt ten westen van Riccarton.
 5. The Central Art Gallery5

  The Central Art Gallery

  Christchurch
 6. Christchurch Art Gallery Te Puna o Waiwhetū6

  Christchurch Art Gallery Te Puna o Waiwhetū

  Christchurch
  De Christchurch Art Gallery Te Puna o Waiwhetū, ook bekend als de Christchurch Art Gallery, is de openbare kunstgalerie van Christchurch, Nieuw-Zeeland. Het is een belangrijke culturele instelling in de stad, met een aanzienlijke kunstcollectie en een verscheidenheid aan tentoonstellingen uit Nieuw-Zeeland en internationaal. De galerie wordt gefinancierd door de gemeenteraad van Christchurch en is een getuigenis van de toewijding van de stad aan de kunsten.
 7. 7

  Rutherford's Den

  Christchurch
 8. 8

  Teece Museum of Classical Antiquities

  Christchurch

Alle musea in Christchurch