De beste musea in Dearborn in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Dearborn, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Dearborn, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Dearborn.

Op zoek naar de beste musea in Dearborn? Dit zijn de beste:

 1. The Henry Ford1

  The Henry Ford

  Dearborn, MI
  The Henry Ford, ook bekend als het Henry Ford Museum of het Henry Ford Museum of American Innovation, is een belangrijk automuseum en een van de grootste ecomusea in de Verenigde Staten. Het beslaat een uitgestrekt gebied van 120 hectare, waardoor het een uitgebreide bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Amerikaanse innovatie, met name in de auto-industrie.
 2. Automotive Hall of Fame2

  Automotive Hall of Fame

  Dearborn, MI
  De Automotive Hall of Fame, gelegen in Dearborn, Michigan, is een museum gewijd aan het eren van invloedrijke figuren in de geschiedenis van de auto-industrie. Het dient als een getuigenis van de personen die een significante bijdrage hebben geleverd aan de autowereld, waarbij hun prestaties en impact op de industrie worden getoond.
 3. Arab American National Museum3

  Arab American National Museum

  Dearborn, MI
  Het Arab American National Museum (AANM) is een unieke instelling gevestigd in Dearborn, Michigan. Het is gewijd aan het tonen van de geschiedenis, ervaringen en bijdragen van Arabische Amerikanen. Opgericht in 2005, is het het eerste en grootste museum ter wereld gewijd aan de geschiedenis en cultuur van Arabische Amerikanen. Het museum is een afdeling van het Arab Community Center for Economic and Social Services (ACCESS) en is een Smithsonian Affiliate.
 4. Dearborn Historical Museum - Commandant's Quarters4

  Dearborn Historical Museum - Commandant's Quarters

  Dearborn, MI
  De Commandant's Quarters in het Dearborn Arsenal is een belangrijke historische locatie gelegen op 21950 Michigan Avenue in Dearborn, Michigan. Gebouwd in 1834, heeft het de onderscheiding van het oudste gebouw in Dearborn dat nog steeds op zijn oorspronkelijke locatie staat. Dit maakt het een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van het gebied.
 5. Greenfield Village5

  Greenfield Village

  Dearborn, MI

Alle musea in Dearborn