De beste musea in Grand Rapids in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Grand Rapids, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Grand Rapids, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Grand Rapids.

Op zoek naar de beste musea in Grand Rapids? Dit zijn de beste:

 1. Gerald R. Ford Presidential Museum1

  Gerald R. Ford Presidential Museum

  Grand Rapids, MI
  Het Gerald R. Ford Presidential Museum is een belangrijk onderdeel van de Presidential Libraries van de Verenigde Staten. Het wordt beheerd door het National Archives en is gevestigd in Grand Rapids, Michigan, waar Gerald R. Ford van 1949 tot 1973 als vertegenwoordiger diende. Het museum biedt een uniek inzicht in het leven en het presidentschap van Gerald R. Ford, waardoor het een waardevolle bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Amerikaanse geschiedenis.
 2. Meyer May House2

  Meyer May House

  Grand Rapids, MI
  Het Meyer May House, gelegen op 450 Madison Avenue SE in de Heritage Hill Historic District van Grand Rapids, Michigan, is een opmerkelijk voorbeeld van de architectonische ontwerpen van Frank Lloyd Wright. Het huis, gebouwd tussen 1908 en 1909, staat als een getuigenis van Wright's Prairie School-tijdperk, vaak aangeduid als 'Michigan's Prairie meesterwerk'.
 3. Grand Rapids Public Museum3

  Grand Rapids Public Museum

  Grand Rapids, MI
  Het Grand Rapids Public Museum, gelegen aan de oever van de Grand River in het centrum van Grand Rapids, Michigan, is een van de oudste geschiedenismusea in de Verenigde Staten. Het werd opgericht in 1854, waardoor het een belangrijk onderdeel is van het historische en culturele landschap van de stad. De locatie van het museum biedt bezoekers een schilderachtig uitzicht op de Grand River, wat bijdraagt aan de algehele ervaring van het verkennen van de uitgebreide collectie van het museum.
 4. John Ball Zoo4

  John Ball Zoo

  Grand Rapids, MI
  De John Ball Zoo herbergt meer dan 2.400 individuele dieren, die meer dan 220 verschillende soorten vertegenwoordigen. Deze diversiteit aan dieren in het wild maakt het een belangrijke regionale attractie, die bezoekers de kans biedt om een breed scala aan dieren op één locatie te zien. Van exotische soorten tot lokale dieren in het wild, de dierentuin biedt een educatieve en boeiende ervaring voor alle leeftijden.
 5. Frederik Meijer Gardens and Sculpture Park5

  Frederik Meijer Gardens and Sculpture Park

  Grand Rapids, MI
  De Frederik Meijer Gardens and Sculpture Park is een uitgestrekt gebied van 50 hectare dat zowel een botanische tuin als een beeldenpark herbergt. Het bevindt zich in Grand Rapids, Michigan, USA. Deze locatie wordt vaak aangeduid als de Meijer Gardens en wordt beschouwd als een van de belangrijkste culturele evenementen in het Amerikaanse Midwesten.

Alle musea in Grand Rapids