De beste musea in Mackinaw City in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Mackinaw City, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Mackinaw City, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Mackinaw City.

Op zoek naar de beste musea in Mackinaw City? Dit zijn de beste:

 1. Colonial Fort Michilimackinac1

  Colonial Fort Michilimackinac

  Mackinaw City, MI
  Fort Michilimackinac, gelegen in het huidige Mackinaw City, was oorspronkelijk een Franse, later Britse versterkte handelspost. Het was strategisch gepositioneerd aan de zuidkust van de Straits of Mackinac, tussen Lake Huron en Lake Michigan. Deze locatie speelde een belangrijke rol in de economische activiteiten van die tijd, als schakel in een keten van Franse handelsposten die zich uitstrekte van de Mississippi River door de huidige staat Illinois naar de Saint Lawrence River.
 2. 2

  Mackinaw Bridge Museum

  Mackinaw City, MI
 3. Old Mackinac Point Lighthouse3

  Old Mackinac Point Lighthouse

  Mackinaw City, MI
  De Old Mackinac Point Lighthouse is een historisch monument gelegen in Lake Michigan. Het markeert het knooppunt tussen Lake Michigan en Lake Huron in Emmet County, Michigan. Hoewel het niet langer actief is, blijft het een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de regio en is het een populaire toeristische attractie.
 4. Icebreaker Mackinaw Maritime Museum4

  Icebreaker Mackinaw Maritime Museum

  Mackinaw City, MI
  De USCGC Mackinaw (WAG-83) is een uniek schip dat speciaal is ontworpen om ijs te breken op de Grote Meren van Noord-Amerika. Deze ijsbreker maakte deel uit van de United States Coast Guard en speelde een cruciale rol bij het behouden van de bevaarbaarheid van de meren tijdens de strenge wintermaanden. Vandaag de dag staat het als een getuigenis van de vindingrijkheid en veerkracht van de maritieme techniek.
 5. 5

  Mackinaw Area Historical Society Heritage Village

  Mackinaw City, MI

Alle musea in Mackinaw City