De beste musea in Lansing in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Lansing, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Lansing, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Lansing.

Op zoek naar de beste musea in Lansing? Dit zijn de beste:

 1. Potter Park Zoo1

  Potter Park Zoo

  Lansing, MI
  Potter Park Zoo, gelegen in Lansing, Michigan, beslaat meer dan 102 hectare en heeft de eer het oudste openbare dierentuin in Michigan te zijn. Deze uitgestrekte dierentuin is de thuisbasis van een diverse reeks soorten, waardoor bezoekers de kans krijgen om de natuurlijke wereld te verkennen en erover te leren. De lange geschiedenis van de dierentuin en de inzet voor natuurbehoud maken het een belangrijk onderdeel van het culturele en natuurlijke erfgoed van Michigan.
 2. Impression 5 Science Center2

  Impression 5 Science Center

  Lansing, MI
  Het Impression 5 Science Center is een uniek wetenschapsmuseum in het hart van downtown Lansing, Michigan. Het museum is gevestigd in een historische wagenfabriek aan de oevers van de Grand River, wat een vleugje geschiedenis toevoegt aan de moderne wetenschappelijke tentoonstellingen. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken.
 3. Michigan History Center3

  Michigan History Center

  Lansing, MI
 4. R. E. Olds Transportation Museum4

  R. E. Olds Transportation Museum

  Lansing, MI
  Het R.E. Olds Transportation Museum, gelegen in Lansing, Michigan, is vernoemd naar Ransom E. Olds, de oprichter van Oldsmobile en REO. Dit museum is een eerbetoon aan zijn bijdragen aan de auto-industrie en toont een diverse collectie voertuigen en automobilia.
 5. Turner-Dodge House5

  Turner-Dodge House

  Lansing, MI
  Het Turner-Dodge House, ook bekend als het Dodge Mansion, is een historische locatie in Lansing, Michigan. Het huis werd gebouwd in 1855 en heeft een aanzienlijke historische waarde. Dit werd erkend toen het in 1972 werd opgenomen in het National Register of Historic Places. Deze erkenning benadrukt het belang van het huis in de geschiedenis van Lansing en de staat Michigan.

Alle musea in Lansing