Ontdek alle musea in Dublin en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Dublin, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Dublin bekijk je onze lijst van beste musea in Dublin.

Dublin is de hoofdstad en grootste stad van Ierland. De stad is een historisch en eigentijds centrum voor onderwijs, kunst, economie en industrie. Bijna de helft van de bevolking van Ierland woont in het grootstedelijk gebied van Dublin. Het centrum van Dublin is echter relatief klein. De stad kent vele monumenten die al honderden jaren oud zijn. Een voorbeeld hiervan, en een van de oudste, is het Dublin kasteel, uit 1204. En hoewel enkele van de beste Georgische architectuur in Dublin halverwege de 20e eeuw werd gesloopt, is er nog steeds een geode hoeveelheid te bewonderen.

Lees meer…

Musea in Dublin

Dit overzicht bevat alle musea in Dublin.
Benieuwd naar welke musea er in Dublin zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Dublin

Dublin kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Dublin en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Dublin