De beste musea in Elgin in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Elgin, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Elgin, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Elgin.

Op zoek naar de beste musea in Elgin? Dit zijn de beste:

 1. Elgin History Museum1

  Elgin History Museum

  Elgin, IL
  De Elgin Area Historical Society is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het behoud en de presentatie van de geschiedenis van het gebied Elgin, Illinois. Het is gunstig gelegen op 360 Park Street in Elgin, Illinois, op de campus van de Elgin Academy. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis van Elgin.
 2. Elgin Fire Barn Number 5 Museum2

  Elgin Fire Barn Number 5 Museum

  Elgin, IL
 3. 3

  Lords Park Zoo

  Elgin, IL
 4. 4

  Elgin Public Museum

  Elgin, IL
  Het Elgin Public Museum of Natural History and Anthropology bevindt zich in het prachtige Lords Park in Elgin, Illinois. Het museum is genesteld in een uitgestrekt park van 108 hectare, waardoor bezoekers niet alleen een rijke educatieve ervaring krijgen, maar ook de kans krijgen om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. De locatie van het museum in het park draagt bij aan zijn charme en aantrekkingskracht, waardoor het een unieke bestemming is voor toeristen.
 5. 5

  Hawthorne Hills Nature Center

  Elgin, IL

Alle musea in Elgin