De beste musea in Rock Island in oktober 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Rock Island, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Rock Island, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Rock Island.

Op zoek naar de beste musea in Rock Island? Dit zijn de beste:

 1. Black Hawk State Historic Site1

  Black Hawk State Historic Site

  Rock Island, IL
  De Black Hawk State Historic Site is een belangrijke locatie in Rock Island, Illinois. Het ligt naast de historische site van het dorp Saukenuk, dat ooit het thuis was van een band van Native Americans van de Sauk-natie. Deze site biedt een unieke kans om de geschiedenis en cultuur van de Sauk-natie te verkennen, waardoor een dieper begrip van het Native American-erfgoed in deze regio wordt geboden.
 2. Quad City Botanical Center2

  Quad City Botanical Center

  Rock Island, IL
  Het Quad City Botanical Center is een botanische tuin en een kas van 599 m² gelegen nabij de Mississippi-rivier in Rock Island, Illinois. Deze locatie biedt een unieke kans om een verscheidenheid aan plantensoorten te verkennen in een gecontroleerde omgeving, terwijl je ook geniet van het schilderachtige uitzicht op de nabijgelegen rivier. Het centrum is gemakkelijk toegankelijk en biedt een rustige omgeving voor bezoekers om van te genieten.
 3. Rock Island Arsenal Museum3

  Rock Island Arsenal Museum

  Rock Island, IL
  Het Rock Island Arsenal is een belangrijke historische en militaire locatie gelegen op Arsenal Island, oorspronkelijk bekend als Rock Island. Het beslaat 946 hectare en ligt aan de Mississippi-rivier tussen de steden Davenport, Iowa, en Rock Island, Illinois. Het Arsenal bevindt zich in de staat Illinois, en biedt bezoekers de unieke kans om een sleutellocatie in de Amerikaanse militaire geschiedenis te verkennen.
 4. Fryxell Geology Museum4

  Fryxell Geology Museum

  Rock Island, IL
  Augustana College, een college voor vrije kunsten, is gevestigd in Rock Island, Illinois. De locatie van het college is uniek omdat het grenst aan de Mississippi-rivier, wat een schilderachtige achtergrond biedt voor bezoekers. Opgericht door Zweedse immigranten in 1860, heeft het college een rijke geschiedenis die bijdraagt aan zijn charme.
 5. 5

  John Hauberg Museum of Native American Life

  Rock Island, IL
  Dit is een interessante plek waar de cultuur van de Sauk en Mesquakie wordt gepresenteerd, met replica's op ware grootte van hun zomer- en winterhuizen.

Alle musea in Rock Island