Ontdek alle musea in Florence en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Florence, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Florence bekijk je onze lijst van beste musea in Florence.

Florence is de hoofdstad van de regio Toscane in Italië. De stad was vroeger een centrum van middeleeuwse Europese handel en financiën en was een van de rijkste steden van die tijd. Florence, dat de bakermat is van de Renaissance, staat bekend om zijn cultuur, kunst uit de renaissance, architectuur en monumenten. De stad was de thuisbasis van machtige families en creatieve en wetenschappelijke genieën die hun nalatenschap achter hebben gelaten in de vele musea en kunstgalerieën van de stad, waarvan de Galleria degli Uffizi een beroemd voorbeeld is. Veel toeristen plannen een bezoek aan Florence en het historische centrum van Florence werd uitgeroepen tot Werelderfgoed door de UNESCO in 1982.

Lees meer…

Musea in Florence

Dit overzicht bevat alle musea in Florence.
Benieuwd naar welke musea er in Florence zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Florence

Tentoonstellingen in Florence

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in Florence bij ons bekend.

Florence kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Florence en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Florence