Ontdek de beste musea in Hilversum en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van musea in Hilversum, of gebruik filters en navigeer door de kaart.

Hilversum is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Holland, gelegen in de Nederlandse landstreek het Gooi, tussen Amsterdam en Utrecht. De stad staat bekend als ‘mediastad’ door de omroepbedrijven die het huisvest. Tevens staat het bekend om de vele bijzondere en riante woningen en gebouwen. Van het raadhuis ontworpen door architect Dudok, tot het opvallende Beeld en Geluid gebouw. Het Gooi kenmerkt zich door de prachtige natuur waar goed kan worden gewandeld over de hei of gevaren kan worden op de Loosdrechtse Plassen.

Lees meer…

Musea in Hilversum

Dit overzicht bevat alle musea in Hilversum en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Hilversum zijn? Dit zijn de musea:

Advertentie

Tentoonstellingen in Hilversum

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Hilversum en omgeving. Zowel huidige tijdelijke als permanente tentoonstellingen worden getoond. Bezoek een museumpagina om meer over de activiteiten en tentoonstellingen te weten te komen. Wil je weten wat er in Hilversum te zien is? De volgende tentoonstellingen zijn te zien: