De beste musea in New Bedford in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in New Bedford, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in New Bedford, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in New Bedford.

Op zoek naar de beste musea in New Bedford? Dit zijn de beste:

 1. Fort Taber Park1

  Fort Taber Park

  New Bedford, MA
  Het Fort Taber District, ook bekend als het Fort bij Clark's Point, is een historisch militair fort uit de tijd van de Amerikaanse Burgeroorlog. Het bevindt zich op Wharf Road binnen de voormalige Fort Rodman Military Reservation in New Bedford, Massachusetts. Dit fort heeft een aanzienlijke historische waarde en biedt een blik op het verleden, waardoor het een interessante plek is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en militaire architectuur.
 2. Buttonwood Park Zoo2

  Buttonwood Park Zoo

  New Bedford, MA
  De Buttonwood Park Zoo, gelegen in New Bedford, Massachusetts, heeft de onderscheiding van de derde oudste dierentuin in New England en de 12e oudste dierentuin in de Verenigde Staten. Deze historische dierentuin, die zijn deuren opende in 1894, is een getuigenis van de rijke geschiedenis en het erfgoed van de regio.
 3. New Bedford Fire Museum3

  New Bedford Fire Museum

  New Bedford, MA
  Het New Bedford Fire Museum is een lokaal geschiedenismuseum gelegen op 51 Bedford Street in New Bedford, Massachusetts, Verenigde Staten. Het is een plek waar bezoekers meer kunnen leren over de geschiedenis van brandbestrijding in de stad door middel van een verzameling brandbestrijdingsapparatuur en memorabilia.
 4. New Bedford Whaling Museum4

  New Bedford Whaling Museum

  New Bedford, MA
  Het New Bedford Whaling Museum (NBWM) is een museum gewijd aan de walvisindustrie. Het bevindt zich in de Amerikaanse stad New Bedford. Het museum maakt deel uit van het New Bedford Whaling National Historical Park, dat een nationale historische site is die gespecialiseerd is in walvissen. Dit komt omdat de haven van New Bedford in de 19e eeuw een van de meest prominente walvisvaarthavens ter wereld was.
 5. 5

  New Bedford Art Museum

  New Bedford, MA

Alle musea in New Bedford