De beste musea in Salem in december 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Salem, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Salem, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Salem.

Op zoek naar de beste musea in Salem? Dit zijn de beste:

 1. The Witch House1

  The Witch House

  Salem, MA
  Het Heksenhuis, ook bekend als het Jonathan Corwin Huis, is een geschiedenismuseum gelegen op 310 Essex Street in Salem, Massachusetts. Deze historische site is de enige overgebleven structuur met directe banden met de heksenprocessen van Salem in 1692. Het huis werd waarschijnlijk gebouwd tussen 1620 en 1642 en was het huis van rechter Jonathan Corwin, die betrokken was bij de heksenprocessen. Vandaag de dag biedt het Heksenhuis bezoekers een kijkje in de geschiedenis van de heksenprocessen van Salem en het leven van rechter Corwin.
 2. Salem Witch Museum2

  Salem Witch Museum

  Salem, MA
  Een museum gewijd aan de beroemde drijfjachten in 1692 Salem.
 3. 3

  Witch Dungeon Museum

  Salem, MA
  Als je nog niet genoeg heksen en heksenprocessen monumenten hebt, er is altijd meer in Salem! De moeite waard om even langs te gaan.
 4. The House of the Seven Gables4

  The House of the Seven Gables

  Salem, MA
  Het Huis van de Zeven Gevels, ook bekend als het Turner Huis of de Turner-Ingersoll Mansion, is een belangrijke historische locatie in Salem, Massachusetts. Gebouwd in 1668, is het een van de oudste herenhuizen in Noord-Amerika die nog steeds overeind staan. Het herenhuis heeft 17 kamers en beslaat meer dan 700 vierkante meter, waardoor bezoekers een kijkje in het verleden krijgen.
 5. Witch History Museum5

  Witch History Museum

  Salem, MA
  Het Witch History Museum, gelegen in Salem, Massachusetts, biedt een unieke ervaring aan zijn bezoekers door middel van diorama's en eerste persoon vertellingen. Deze kenmerken bieden een meeslepende en interactieve manier om te leren over de geschiedenis van heksenprocessen.
 6. Peabody Essex Museum6

  Peabody Essex Museum

  Salem, MA
  Het Peabody Essex Museum is een gerenommeerd museum gelegen in de stad Salem, Massachusetts, in de Verenigde Staten. Het is een belangrijke culturele instelling die een breed scala aan collecties en tentoonstellingen biedt voor bezoekers om te verkennen. De locatie van het museum in Salem, een stad bekend om zijn rijke geschiedenis en cultureel erfgoed, draagt bij aan de aantrekkingskracht voor toeristen.
 7. Friendship of Salem7

  Friendship of Salem

  Salem, MA
  De Friendship of Salem is een getrouwe reproductie van het Indiaman-schip Friendship uit 1797. Dit vierkant getuigde driemaster werd gebouwd in 1995-96 op de scheepswerf van de Scarano Brothers in Albany, New York. De replica behoudt het uiterlijk van het originele schip uit de 18e eeuw, waardoor bezoekers een kijkje krijgen in de maritieme geschiedenis van die periode.
 8. 8

  New England Pirate Museum

  Salem, MA
 9. 9

  Count Orlok's Nightmare Gallery

  Salem, MA
  Boo! Dit geweldige museum is een absolute hemel voor iedereen die van horror houdt! Je moet het zelf zien!
 10. 10

  International Monster Museum

  Salem, MA

Alle musea in Salem