De beste musea in Springfield in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Springfield, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Springfield, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Springfield.

Op zoek naar de beste musea in Springfield? Dit zijn de beste:

 1. Springfield Science Museum1

  Springfield Science Museum

  Springfield, MA
  De Quadrangle, gelegen in Metro Center, Springfield, Massachusetts, is een knooppunt van culturele instellingen en musea. Gelegen aan Chestnut Street tussen State en Edwards Streets, biedt het een verscheidenheid aan ervaringen voor bezoekers, van kunst en geschiedenis tot wetenschap en literatuur.
 2. George Walter Vincent Smith Art Museum2

  George Walter Vincent Smith Art Museum

  Springfield, MA
  De Quadrangle, gelegen in Metro Center, Springfield, Massachusetts, is een centrum van culturele instellingen en musea. Gelegen aan Chestnut Street tussen State en Edwards Streets, biedt het een rijke mix van kunst, geschiedenis en cultuur aan zijn bezoekers.
 3. Naismith Memorial Basketball Hall of Fame3

  Naismith Memorial Basketball Hall of Fame

  Springfield, MA
  De Naismith Memorial Hall of Fame is een gerenommeerde instelling in de wereld van basketbal. Het dient als eerbetoon aan individuen en teams die een significante bijdrage hebben geleverd aan de sport. Dit omvat spelers, coaches, scheidsrechters en promotors. De Hall of Fame erkent en eert hun buitengewone prestaties, waardoor het een plaats van historisch belang is voor basketbalfans.
 4. Springfield Armory Museum4

  Springfield Armory Museum

  Springfield, MA
  Het Springfield Armory en Arsenal, officieel bekend als het National Armory, Springfield, speelde een belangrijke rol in de fabricage en ontwikkeling van handvuurwapens in de Verenigde Staten. Deze rol besloeg de periode van 1777 tot 1968, een belangrijke periode in de geschiedenis van de Amerikaanse wapens.
 5. 5

  Titanic Museum

  Springfield, MA
  De Titanic Historical Society (THS) is een non-profitorganisatie die in 1963 werd opgericht door Edward Kamuda in Massachusetts. Het belangrijkste doel van de vereniging is het bewaren van de herinnering aan de Titanic, de ondergang ervan en alles wat te maken heeft met de oceaanstomers van het begin van de 20e eeuw. In de loop der jaren is de vereniging in belang toegenomen en is het de referentievereniging geworden met betrekking tot de Titanic.

Alle musea in Springfield