Ontdek alle musea in Oostende en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Oostende, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Oostende bekijk je onze lijst van beste musea in Oostende.

Oostende is een Belgische badplaats in de provincie West-Vlaanderen. De stad is een belangrijk toeristisch en economisch centrum. Het is in België samen met Nieuwpoort de enige stad aan zee. Oostende heeft een historische en toeristische stadskern, die gedurende het driejarig beleg van Oostende helaas voor een erg groot gedeelte vernield werd. Om deze kern heen liggen enkele wijken die deel uitmaken van de 19e-eeuwse expansie, met aaneengesloten panden met 19e-eeuwse bel-etagewoningen.

Lees meer…

Musea in Oostende

Dit overzicht bevat alle musea in Oostende en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Oostende zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Oostende

Advertentie

Tentoonstellingen in Oostende

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Oostende. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Oostende? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Oostende.

Alle tentoonstellingen in Oostende