Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Queensland

Queensland (Australië) heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 7 kunstmusea die zich in Queensland bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Queensland? Dit zijn ze:

 1. Gallery of Modern Art1

  Gallery of Modern Art

  South Brisbane
  De Gallery of Modern Art ( GOMA ) is een kunstmuseum gelegen in het Queensland Cultural Centre in het South Bank district van Brisbane , Queensland , Australië. De galerij maakt deel uit van QAGOMA . GOMA, dat op 2 december 2006 werd geopend, is de grootste galerie voor moderne en hedendaagse kunst
 2. 2

  Waltzing Matilda Centre

  Winton
 3. Brisbane Powerhouse3

  Brisbane Powerhouse

  Brisbane
  Brisbane Powerhouse is een kunst- en cultuurcentrum in een voormalige elektriciteitscentrale in de voorstad New Farm in Brisbane, Queensland, Australië. De locatie biedt een scala aan podiumkunsten, beeldende kunst, festivals en gratis gemeenschapsevenementen. De eerste fase van de New Farm Powerhou
 4. Judith Wright Centre of Contemporary Arts4

  Judith Wright Centre of Contemporary Arts

  Brisbane
  Een non-profit kunstgalerie die indruk op u zal maken. Ze hebben unieke exposities en u zult erdoor geamuseerd worden.
 5. Queens university of technology Art Museum5

  Queens university of technology Art Museum

  Brisbane
  Een museum van de Queensland University of Technology dat hedendaagse kunst en werk van hun kunststudenten toont. Je kunt hier echt jonge en unieke kunst zien.
 6. Cairns Art Gallery6

  Cairns Art Gallery

  Cairns City
  Het Cairns Court House Complex, gelegen op 38-40 Abbott Street in Cairns City, Queensland, Australië, is een erfgoedlocatie. Dit complex omvat een voormalig gerechtsgebouw en een voormalig overheidsgebouw, dat nu dienst doet als kunstgalerie. Deze historische locatie biedt een unieke mix van geschiedenis en kunst, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen.
 7. 7

  Fireworks Gallery

  Brisbane
  Een galerie voor hedendaagse kunst. De exposities zijn gericht op moderne Australische en Aboriginal kunst. Wie van moderne kunst houdt, moet deze plek bezoeken.

Alle musea in Queensland