Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Santa Barbara

Santa Barbara (Californië) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 3 wetenschapsmusea in Santa Barbara voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Santa Barbara? Dit zijn ze:

 1. Santa Barbara Museum of Natural History1

  Santa Barbara Museum of Natural History

  Santa Barbara, CA
  Het Santa Barbara Museum of Natural History, gelegen in Santa Barbara, Californië, is een knooppunt voor natuurliefhebbers. Elk jaar verbindt het meer dan 150.000 mensen opnieuw met de natuur, zowel binnen als buiten. Het museum is een geweldige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in natuurgeschiedenis en meer willen leren over de natuurlijke wereld.
 2. Santa Barbara Zoo2

  Santa Barbara Zoo

  Santa Barbara, CA
  De Santa Barbara Zoo, gelegen nabij de oceaan in Santa Barbara, Californië, beslaat 12 hectare grond. De dierentuin is gebouwd op de locatie die vroeger bekend stond als het Child Estate. Deze locatie biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en historische betekenis, wat het een interessante bestemming maakt voor toeristen.
 3. Warner Sea Center3

  Warner Sea Center

  Santa Barbara, CA
  Het Santa Barbara Museum of Natural History Sea Center, voorheen bekend als het Ty Warner Sea Center, is een museum gelegen aan de Stearns Wharf in Santa Barbara. De voornaamste focus van het museum ligt op het zeeleven en de bescherming van het Santa Barbara Kanaal. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om meer te leren over het diverse mariene ecosysteem en de lopende inspanningen om dit te behouden.

Alle musea in Santa Barbara