De beste musea in Riverside in oktober 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Riverside, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Riverside, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Riverside.

Op zoek naar de beste musea in Riverside? Dit zijn de beste:

 1. California Citrus State Park Visitor Center1

  California Citrus State Park Visitor Center

  Riverside, CA
 2. Riverside Art Museum2

  Riverside Art Museum

  Riverside, CA
  Het Riverside Art Museum bevindt zich in de historische Mission Inn District van Riverside, Californië. Deze locatie is niet alleen van belang vanwege de historische waarde, maar ook vanwege de culturele en artistieke relevantie. Het museum is gemakkelijk toegankelijk en biedt een unieke mix van kunst, geschiedenis en cultuur, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen.
 3. California Museum of Photography3

  California Museum of Photography

  Riverside, CA
  Het UCR/California Museum of Photography (CMP) beschikt over de meest uitgebreide fotografische collecties in het westen van de Verenigde Staten. Deze diverse collecties beslaan een breed scala aan fotografische kunsten, geschiedenis en technologie. Deze informatie is nuttig voor toeristen die geïnteresseerd zijn in fotografie en een breed spectrum aan fotografische werken willen verkennen.
 4. Sherman Indian Museum4

  Sherman Indian Museum

  Riverside, CA
  Het Sherman Museum, ooit het administratiegebouw van de school, is de enige originele architectuur die nog op het schoolterrein staat. Dit gebouw is erkend als een Nationaal Historisch Monument en heeft ook de onderscheiding Riverside Landmark nummer 16. Bezoekers van het museum kunnen de historische architectuur waarderen terwijl ze leren over de geschiedenis en cultuur van de inheemse Amerikanen.
 5. Mission Inn Museum5

  Mission Inn Museum

  Riverside, CA

Alle musea in Riverside