De beste musea in Santa Ana in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Santa Ana, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Santa Ana, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Santa Ana.

Op zoek naar de beste musea in Santa Ana? Dit zijn de beste:

 1. Discovery Cube Orange County1

  Discovery Cube Orange County

  Santa Ana, CA
  De Discovery Cube Orange County, gelegen in Santa Ana, Californië, is een wetenschapsmuseum dat vroeger bekend stond als het Discovery Science Center en het Taco Bell Discovery Science Center. Het museum herbergt meer dan 100 interactieve wetenschappelijke tentoonstellingen die ontworpen zijn om de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen. Deze interactieve tentoonstellingen bieden een boeiende en educatieve ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
 2. Santa Ana Zoo At Prentice Park2

  Santa Ana Zoo At Prentice Park

  Santa Ana, CA
  De Santa Ana Zoo in Prentice Park is een 20-acre dierentuin gelegen in Santa Ana, Californië. De dierentuin richt zich voornamelijk op de dieren en planten van Centraal- en Zuid-Amerika, en biedt bezoekers een unieke kans om meer te leren over en kennis te maken met de diverse dierenwereld van deze regio's.
 3. CSUF Grand Central Art Center3

  CSUF Grand Central Art Center

  Santa Ana, CA
  California State University, Fullerton Grand Central Art Center is een samenwerkingsverband tussen de universiteit en de stad Santa Ana . en is gevestigd in het Downtown National Register District of Artists Village.
 4. Bowers Museum4

  Bowers Museum

  Santa Ana, CA
  Het Bowers Museum, gelegen in Santa Ana, Californië, is een kunstmuseum dat een permanente collectie van meer dan 100.000 objecten heeft. Deze uitgebreide collectie beslaat verschillende regio's en periodes en biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van de wereld van kunst en cultuur.
 5. El Centro Cultural De México5

  El Centro Cultural De México

  Santa Ana, CA
  El Centro Cultural de México, gelegen in Santa Ana, Orange County, Californië, is een door vrijwilligers gerunde ruimte die zich richt op transnationale projecten. Deze projecten hebben als doel bewoners te verbinden met gemeenschappen in heel Mexico door middel van kunst, cultuur en sociale rechtvaardigheidsinitiatieven.

Alle musea in Santa Ana