De beste musea in Sacramento in september 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Sacramento, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Sacramento, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Sacramento.

Voor sommige musea in Sacramento dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Sacramento? Dit zijn de beste:

 1. California State Capitol Museum1

  California State Capitol Museum

  Sacramento, CA
  Het California State Capitol Museum bevindt zich in het hart van Sacramento, Californië. Deze historische locatie omvat het California State Capitol gebouw en de omliggende gronden. Als bezoeker krijgt u de kans om de rijke geschiedenis en architectonische schoonheid van het Capitol gebouw te verkennen, evenals de weelderige tuinen en gedenktekens in het omliggende park.
 2. Crocker Art Museum2

  Crocker Art Museum

  Sacramento, CA
  Het Crocker Art Museum, gelegen in Sacramento, Californië, heeft de onderscheiding het oudste museum in de stad te zijn. Het werd opgericht in het jaar 1885 door rechter Edwin Bryant Crocker en zijn vrouw Margaret Crocker. Het museum is vernoemd naar Edwin's broer, Charles Crocker.
 3. California State Railroad Museum3

  California State Railroad Museum

  Sacramento, CA
  Het California State Railroad Museum bevindt zich in het Old Sacramento State Historic Park op 111 I Street, Sacramento. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een rijke historische context, waardoor het een ideale bestemming is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van spoorwegen en hun impact op de samenleving.
 4. Sacramento Zoo4

  Sacramento Zoo

  Sacramento, CA
  De Sacramento Zoo, genesteld in het hart van William Land Park in Sacramento, Californië, is sinds de opening op 2 juni 1927 een vaste waarde in de gemeenschap. Beginnend met een bescheiden verzameling van 40 dieren, is de dierentuin in de loop der jaren gegroeid en geëvolueerd, en is het een geliefde bestemming geworden voor zowel lokale bewoners als toeristen.
 5. Leland Stanford Mansion5

  Leland Stanford Mansion

  Sacramento, CA
  Het Leland Stanford Mansion, gelegen in Sacramento, Californië, is niet alleen een historisch herenhuis, maar ook een California State Park. Het dient een dubbele rol als het officiële ontvangstcentrum voor de Californische regering en een van de officiële werkplekken van de gouverneur van Californië. Dit herenhuis, gebouwd in 1856, was ooit de residentie van Leland Stanford, de 8e gouverneur van Californië en oprichter van Stanford University.
 6. California Automobile Museum6

  California Automobile Museum

  Sacramento, CA
  Het California Automobile Museum, gelegen in Sacramento, Californië, herbergt een uitgebreide collectie van meer dan 150 voertuigen. Deze omvatten klassieke auto's, raceauto's, muscle cars en vroege modellen, allemaal tentoongesteld over een uitgestrekte 72.000 vierkante voet museumruimte. Deze uitgebreide collectie biedt een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en het ontwerp van de auto.
 7. State Indian Museum (shp)7

  State Indian Museum (shp)

  Sacramento, CA
  Het California State Indian Museum maakt deel uit van het staatsparksysteem van Californië, Verenigde Staten. Het is gewijd aan het interpreteren en tentoonstellen van de diverse culturen van de inheemse volkeren van Californië. Het museum biedt een uitgebreid begrip van het rijke culturele erfgoed en de geschiedenis van de eerste inwoners van de staat.
 8. The California Museum8

  The California Museum

  Sacramento, CA
  Het California Museum, het staatsgeschiedenismuseum van Californië, is gevestigd in de hoofdstad Sacramento. Het is gehuisvest in het complex van het Secretary of State-gebouw, wat een uniek architecturaal element toevoegt aan zijn aantrekkingskracht. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken.
 9. Sacramento History Museum9

  Sacramento History Museum

  Sacramento, CA
 10. 10

  The Don & June Salvatori Pharmacy Museum

  Sacramento, CA
  Het museum toont een reeks artefacten die de geschiedenis van de apotheek documenteren. Rondleiding vooraf reserveren.

Alle musea in Sacramento