Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Verenigde Staten

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Verenigde Staten veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 200 musea en attracties in Verenigde Staten kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Verenigde Staten? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. National Museum of African American History and Culture1

  National Museum of African American History and Culture

  Washington D.C., DC
  Het National Museum of African American History and Culture (NMAAHC) maakt deel uit van de Smithsonian Institution en is gelegen aan de National Mall in Washington. Het museum werd officieel opgericht in 2003, aanvankelijk bestaand als een online platform. De fysieke bouw van het museum begon in 2012 en het werd officieel geopend voor het publiek op 24 september 2016.
 2. National Museum of American History2

  National Museum of American History

  Washington D.C., DC
  Het National Museum of American History, beheerd door de Smithsonian Institution, bevindt zich in Washington D.C., op de National Mall. Het museum werd oorspronkelijk geopend in 1964 onder de naam Museum of History and Technology, maar nam in 1980 zijn huidige naam aan.
 3. White House3

  White House

  Washington D.C., DC
  Het Witte Huis, gelegen op 1600 Pennsylvania Avenue NW, 20500 Washington D.C., dient als de officiële residentie en werkplek van de huidige president van de Verenigde Staten. Dit iconische gebouw is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis en het politieke landschap van het land, waardoor het een interessant punt is voor toeristen die Washington D.C. bezoeken.
 4. The Getty Center4

  The Getty Center

  Los Angeles, CA
  Het Getty Center, gelegen in Brentwood, een wijk in het westen van Los Angeles, fungeert als het hoofdkantoor van de J. Paul Getty Trust. Sinds 1997 herbergt het het merendeel van de collectie van het J. Paul Getty Museum. Dit maakt het een belangrijke locatie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van een breed scala aan kunstwerken.
 5. National Museum of Natural History5

  National Museum of Natural History

  Washington D.C., DC
  Het National Museum of Natural History, gelegen in de National Mall, Washington D.C., maakt deel uit van de Smithsonian Institution. Dit museum is een belangrijke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in natuurlijke historie, met een uitgebreide collectie specimens en culturele objecten.
 6. United States Holocaust Memorial Museum6

  United States Holocaust Memorial Museum

  Washington D.C., DC
  Het United States Holocaust Memorial Museum, gelegen in Washington, D.C., is een nationale instelling die zich toelegt op het documenteren, presenteren en bestuderen van de geschiedenis van de Holocaust. Het dient als een indringende herinnering aan de gruweldaden die in deze periode zijn gepleegd en heeft als doel bezoekers te informeren over de gebeurtenissen en hun impact op de wereld.
 7. Liberty Bell Center7

  Liberty Bell Center

  Philadelphia, PA
  De Liberty Bell, gelegen in Philadelphia, is een belangrijk symbool van de Amerikaanse onafhankelijkheid. Het werd geluid toen de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring voor het eerst openbaar werd voorgelezen op 8 juli 1776. Deze historische gebeurtenis heeft de status van de bel als nationaal symbool van de Verenigde Staten gevestigd.
 8. National Gallery of Art8

  National Gallery of Art

  Washington D.C., DC
  De National Gallery of Art (NGA) is een prominent kunstmuseum in Washington, D.C. Het bestaat uit twee gebouwen, het Oostgebouw en het Westgebouw. Beide structuren bevinden zich op de National Mall, een belangrijke locatie in de stad. Deze twee gebouwen zijn met elkaar verbonden door een ondergrondse tunnel, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tussen de twee.
 9. Miami Beach Botanical Garden9

  Miami Beach Botanical Garden

  Miami Beach, FL
  De Miami Beach Botanical Garden, opgericht in 1962, is een stedelijke groene ruimte van 2,6 hectare gelegen in Miami Beach, Florida. Deze weelderige oase biedt een rustige ontsnapping uit de bruisende stad en is een getuigenis van de inzet van de stad om haar natuurlijke schoonheid te behouden en tentoon te stellen.
 10. Smithsonian Institution Building10

  Smithsonian Institution Building

  Washington D.C., DC
  Dit prachtige gebouw werd in 1855 gebouwd en dient als hoofdkwartier voor het Smithsonian Institution. Het heeft zijn bijnaam (Het Kasteel) met recht verdiend; de verbluffende gotische en romaanse architectuur doen werkelijk denken aan historische Europese kastelen en kerken. Tegenwoordig bestaat h
 11. New England Holocaust Memorial11

  New England Holocaust Memorial

  Boston, MA
  Het New England Holocaust Memorial, gelegen in Boston, Massachusetts, is een aangrijpend eerbetoon aan de Joodse slachtoffers van de Holocaust gepleegd door nazi-Duitsland. Het monument, opgericht door Stephan Ross, een overlevende van de Holocaust, werd opgericht in 1995 en dient als een plechtige herinnering aan de gruweldaden die tijdens deze donkere periode in de geschiedenis zijn begaan.
 12. Chicago Cultural Center12

  Chicago Cultural Center

  Chicago, IL
  Het Chicago Cultural Center, dat zijn deuren opende in 1897, is een belangrijk monument in de stad. Het wordt beheerd door het Department of Cultural Affairs and Special Events van Chicago. Het centrum fungeert als de officiële ontvangstlocatie van de stad, waar de burgemeester van Chicago opmerkelijke figuren zoals presidenten, royalty's, diplomaten en gemeenschapsleiders heeft verwelkomd.
 13. Norris Geyser Basin Museum13

  Norris Geyser Basin Museum

  Yellowstone National Park, WY
  Het Norris Geyser Basin Museum, ook wel bekend als het Norris Museum, maakt deel uit van een reeks musea langs de route in het Yellowstone National Park. Het museum is ontworpen door de architect Herbert Maier, die bekend staat om zijn unieke stijl, vaak aangeduid als National Park Service Rustic. Deze stijl kenmerkt zich door zijn harmonie met de natuurlijke omgeving, waardoor het museum niet alleen een leerplek is, maar ook een kunstwerk op zich.
 14. MoPOP: Museum of Pop Culture14

  MoPOP: Museum of Pop Culture

  Seattle, WA
  Het Museum of Pop Culture, of MoPOP, is een cultureel centrum gelegen in het Seattle Center in de Verenigde Staten. Het stond vroeger bekend als het Experience Music Project | Science Fiction Museum (EMP|SFM) tot 2016. Deze naamsverandering weerspiegelt de verbreding van de focus van het museum op alle aspecten van popcultuur, niet alleen muziek en sciencefiction.
 15. South Street Seaport Museum15

  South Street Seaport Museum

  New York, NY
  South Street Seaport is een grotendeels beschermd district gelegen in Manhattan, New York. Dit historische district is gesitueerd waar Fulton Street de East River ontmoet. Ondanks zijn kleine omvang, heeft het een aanzienlijke historische waarde en onderscheidt het zich van het naburige Financial District. Het is de thuisbasis van enkele van de oudste gebouwen in Downtown Manhattan, waaronder een grote verzameling commerciële gebouwen uit het begin van de 19e eeuw.
 16. House of the Temple16

  House of the Temple

  Washington D.C., DC
  Het House of the Temple, gelegen in Washington, D.C., Verenigde Staten, is een vrijmetselaarstempel die dient als het hoofdkwartier van de Schotse Rite van de Vrijmetselarij, Southern Jurisdiction, U.S.A. Deze belangrijke locatie is een belangrijke site voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en praktijken van de Vrijmetselarij, en biedt een uniek inzicht in deze geheime samenleving.
 17. The Getty Villa Museum17

  The Getty Villa Museum

  Los Angeles, CA
  De Getty Villa, gelegen in Pacific Palisades, is een van de twee locaties van het J. Paul Getty Museum. Deze site is gewijd aan de oudheidkundige collectie van het museum, waar bezoekers de kans krijgen om een breed scala aan oude artefacten te verkennen. De villa zelf is een recreatie van de Villa dei Papiri in Herculaneum, wat een uniek decor biedt voor de collectie van het museum.
 18. United States Mint18

  United States Mint

  Philadelphia, PA
  De United States Mint is een bureau van het Ministerie van Financiën dat verantwoordelijk is voor de productie van munten voor de Verenigde Staten om handel te drijven, en voor de controle op het verkeer van ongemunt goud. Zij produceert geen papiergeld; die verantwoordelijkheid behoort toe aan het
 19. Lincoln Park Conservatory19

  Lincoln Park Conservatory

  Chicago, IL
 20. Musée Mécanique20

  Musée Mécanique

  San Francisco, CA
 21. The Broad Museum21

  The Broad Museum

  Los Angeles, CA
  The Broad is een museum voor hedendaagse kunst in het hart van Downtown Los Angeles. Het museum is vernoemd naar de belangrijkste financiers, Eli en Edythe Broad, en is een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad. Het toont een diverse reeks van hedendaagse kunst, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 22. Lincoln Park Zoo22

  Lincoln Park Zoo

  Chicago, IL
  De Lincoln Park Zoo bevindt zich in de wijk Lincoln Park in Chicago, in de noordoostelijke staat Illinois, VS. Het is genesteld in Lincoln Park, het grootste openbare stadspark in de stad Chicago en een van de belangrijkste in de Verenigde Staten. De dierentuin is een van de vier in de grootstedelijke regio van Chicago, met de andere drie zijn Brookfield Zoo, Phillips Park Zoo en Indian Boundary Park Zoo. Lincoln Park Zoo is echter de enige dierentuin die zich binnen de stad Chicago zelf bevindt.
 23. The Alamo23

  The Alamo

  San Antonio, TX
  Het Alamo, gelegen in San Antonio, Texas, is een fort dat oorspronkelijk een missiestation was. Het werd beroemd door de Slag om Alamo die plaatsvond tijdens de Texaanse Onafhankelijkheidsoorlog in 1835/1836. Deze historische gebeurtenis is een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis en is een belangrijke attractie voor diegenen die meer willen leren over het verleden.
 24. King Center For Non-violent Social Change24

  King Center For Non-violent Social Change

  Atlanta, GA
  In 1981 werden het hoofdkantoor van The King Center verplaatst naar de faciliteit van het Martin Luther King Jr. National Historical Park aan Auburn Avenue. Deze locatie is bijzonder interessant voor bezoekers omdat het het geboortehuis van King en de Ebenezer Baptist Church omvat, waar hij preekte van 1960 tot zijn dood. Deze sites bieden een uniek inzicht in het leven en werk van King, waardoor ze een belangrijk onderdeel zijn van elk bezoek aan The King Center.
 25. Ho'omaluhia Botanical Garden25

  Ho'omaluhia Botanical Garden

  Kaneohe, HI
  De Ho'omaluhia Botanical Garden is een uitgestrekte botanische tuin van 322 hectare (400 acre) gelegen in Kāne'ohe, Oahu, Hawaii. Deze uitgestrekte tuin biedt een unieke kans om een diverse reeks plantensoorten te verkennen in een serene en pittoreske omgeving.
 26. The Georgia State Capitol26

  The Georgia State Capitol

  Atlanta, GA
  Het Georgia State Capitol is een architectonisch en historisch belangrijk gebouw in Atlanta , Georgia , Verenigde Staten. Het gebouw is uitgeroepen tot een National Historic Landmark en is opgenomen in het National Register of Historic Places . Als het belangrijkste kantoorgebouw van de regering van
 27. California Science Center27

  California Science Center

  Los Angeles, CA
  Het California Science Center, gelegen in Los Angeles, Californië, is het grootste wetenschapsmuseum in het westen van de Verenigde Staten. Het bevindt zich in Exposition Park, naast de campus van de University of Southern California. Opgericht in 1951, stond het museum oorspronkelijk bekend als het California Museum of Science and Industry voordat het in 1998 werd hernoemd.
 28. Neon Museum28

  Neon Museum

  Enterprise, NV
  Het Neon Museum in Las Vegas , Nevada , Verenigde Staten , beschikt over borden van oude casino's en andere bedrijven die buiten op 2,62 hectare worden tentoongesteld. Het museum beschikt over een gerestaureerde lobby van het voormalige La Concha Motel als bezoekerscentrum, dat officieel werd geopen
 29. Skyscraper Museum29

  Skyscraper Museum

  New York, NY
  Het Skyscraper Museum, opgericht in 1996, is een architectuurmuseum gelegen in Battery Park City, Manhattan, New York City. De focus van het museum ligt op hoge gebouwen, waarbij ze worden onderzocht als producten van technologie, objecten van ontwerp, bouwplaatsen, investeringen in onroerend goed en plaatsen van werk en verblijf. Het viert het architecturale erfgoed van New York en de krachten en mensen die de skyline van de stad hebben vormgegeven.
 30. Hirshhorn Museum30

  Hirshhorn Museum

  Washington D.C., DC
  Het Hirshhorn Museum en Sculpture Garden is een museum gelegen in Washington, D.C. en maakt deel uit van de Smithsonian Institution. De collectie van het museum richt zich voornamelijk op hedendaagse en moderne kunst, waardoor het een geweldige bestemming is voor kunstliefhebbers.
 31. Smithsonian American Art Museum31

  Smithsonian American Art Museum

  Washington D.C., DC
  Het Smithsonian American Art Museum, gelegen in Washington D.C., herbergt een uitgebreide collectie Amerikaanse kunst. Deze collectie beslaat alle regio's en artistieke bewegingen in de Verenigde Staten, waardoor het een uitgebreide weergave is van de artistieke geschiedenis van het land.
 32. Duquesne Incline32

  Duquesne Incline

  Pittsburgh, PA
  De Duquesne Incline is een kabelspoorweg die zich bevindt in de buurt van de South Side wijk van Pittsburgh, oplopend naar Mt. Washington. Dit unieke vervoerssysteem biedt een unieke manier om de stad en haar omgeving te verkennen, en biedt een ander perspectief op Pittsburgh. Het is een geweldige manier om een stukje van de geschiedenis van de stad te ervaren terwijl je ook geniet van het schilderachtige uitzicht.
 33. General Grant National Memorial33

  General Grant National Memorial

  New York, NY
  Het General Grant National Memorial, beter bekend als Grant's Tomb, is een belangrijke historische plek in New York. Het dient als de laatste rustplaats van generaal Grant, die de 18e president van de Verenigde Staten was en een cruciale rol speelde in de Burgeroorlog. Dit mausoleum is een eerbetoon aan zijn leven en bijdragen aan de natie.
 34. Gettysburg National Military Park34

  Gettysburg National Military Park

  Gettysburg, PA
  Het Gettysburg National Military Park beschermt en interpreteert het landschap van de Slag om Gettysburg in 1863 tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. Gelegen in Gettysburg, Pennsylvania , wordt het park beheerd door de National Park Service . De eigendommen van het GNMP omvatten het grootste deel va
 35. National Portrait Gallery35

  National Portrait Gallery

  Washington D.C., DC
  De National Portrait Gallery, gelegen in Washington D.C., is een kunstgalerie beheerd door het Smithsonian Institute. Het is een belangrijke culturele instelling die een collectie herbergt die zich richt op afbeeldingen van beroemde Amerikaanse figuren. De galerie biedt bezoekers de kans om de rijke geschiedenis en cultuur van de Verenigde Staten te verkennen door de portretten van haar opmerkelijke persoonlijkheden.
 36. National Museum of the American Indian36

  National Museum of the American Indian

  Washington D.C., DC
  Dit museum, gelegen aan de National Mall, is gewijd aan het verspreiden van kennis over de inheemse bevolking - leer meer over de geschiedenis, cultuur en kunst van de inheemse Amerikanen. Het museum herbergt artefacten van het gehele westelijk halfrond en herbergt ook een ruimte voor hedendaagse in
 37. National Museum of the United States Navy37

  National Museum of the United States Navy

  Washington D.C., DC
  Het Nationaal Museum van de Amerikaanse Marine, in de volksmond bekend als het U.S. Navy Museum, is het belangrijkste museum van de Amerikaanse marine. Het bevindt zich in de Washington Navy Yard in Washington D.C. Het museum biedt een uitgebreid overzicht van de maritieme geschiedenis van de Verenigde Staten, waardoor het een belangrijke bestemming is voor mensen die geïnteresseerd zijn in maritieme en militaire geschiedenis.
 38. National Museum of the American Indian38

  National Museum of the American Indian

  New York, NY
  Het National Museum of the American Indian is een museum in de Verenigde Staten dat gewijd is aan de cultuur van de inheemse volkeren van Amerika. Het maakt deel uit van de Smithsonian Institution groep van musea en onderzoekscentra. Het museum heeft drie vestigingen. Het National Museum of the Ame
 39. DAR Museum39

  DAR Museum

  Washington D.C., DC
  Het DAR Museum is een kunst- en geschiedenismuseum gelegen in Washington, D.C. Het wordt beheerd door de Daughters of the American Revolution, een lidmaatschapsorganisatie op basis van afstamming voor vrouwen die rechtstreeks afstammen van een persoon die betrokken was bij de inspanningen van de Verenigde Staten voor onafhankelijkheid. Het museum staat bekend om zijn uitgebreide collectie van meer dan 30.000 objecten die in Amerika zijn gemaakt of gebruikt voor de Industriële Revolutie.
 40. The Collection of Historical Scientific Instruments40

  The Collection of Historical Scientific Instruments

  Cambridge, MA
 41. Renwick Gallery41

  Renwick Gallery

  Washington D.C., DC
  De Renwick Gallery, een onderdeel van het American Art Museum, bevindt zich in Washington D.C., Verenigde Staten. De galerie richt zich op Amerikaanse kunst en decoratieve kunsten, van de 19e tot de 21e eeuw. Dit biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van de evolutie van de Amerikaanse kunst door de eeuwen heen.
 42. African American Civil War Memorial42

  African American Civil War Memorial

  Washington D.C., DC
  Het African American Civil War Memorial Museum is een belangrijk monument in de U Street wijk van Washington, D.C. Het is gewijd aan het eren van de bijdragen van de 209.145 leden van de United States Colored Troops (USCT) die vochten voor de Unie in de Amerikaanse Burgeroorlog. Het museum biedt een uitgebreid begrip van hun verhalen en offers.
 43. Louis Armstrong Park43

  Louis Armstrong Park

  New Orleans, LA
  Louis Armstrong Park, vernoemd naar de in New Orleans geboren jazzlegende, is een park van 32 hectare gelegen in de wijk Tremé in New Orleans, Louisiana. De locatie is net over Rampart Street van de Franse wijk, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen die de stad verkennen. Het park werd gecreëerd na een controversieel stadsvernieuwingsproject in de jaren '60 en is sindsdien een belangrijk onderdeel van het stadslandschap geworden.
 44. Seattle Aquarium44

  Seattle Aquarium

  Seattle, WA
  Het Seattle Aquarium is een openbaar aquarium dat sinds 1977 de gemeenschap bedient. Het is gunstig gelegen aan Pier 59 aan de Elliott Bay-waterkant, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen en locals. Het aquarium biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en educatieve programma's, waardoor het een geweldige bestemming is voor gezinnen en individuen die geïnteresseerd zijn in het zeeleven.
 45. Boulder City-Hoover Dam Museum45

  Boulder City-Hoover Dam Museum

  Boulder City, NV
  De Hoover Dam, een belangrijk monument in de Verenigde Staten, ligt tussen de staten Nevada en Arizona, aan de Colorado-rivier. Het is ongeveer 48 kilometer verwijderd van de bruisende stad Las Vegas, waardoor het een handige dagtrip is voor degenen die de stad bezoeken.
 46. Giant Forest Museum46

  Giant Forest Museum

  Sequoia National Park, CA
  Het Giant Forest Museum is een natuurhistorisch museum gelegen in Tulare County, Californië. Het bevindt zich in het Giant Forest van het Sequoia National Park en wordt beheerd door de National Park Service. Dit museum biedt een unieke kans om meer te leren over de natuurlijke geschiedenis van het gebied en de diverse dieren die er leven.
 47. Lyon Arboretum and Botanical Garden47

  Lyon Arboretum and Botanical Garden

  Honolulu, HI
  Het Lyon Arboretum, ook bekend als het Harold L. Lyon Arboretum, is een uitgestrekt arboretum en botanische tuin van 200 hectare. Het wordt beheerd door de Universiteit van Hawaii in Manoa en is gelegen in het zuidoostelijke deel van het eiland Oahu, Hawaii. Deze uitgestrekte groene ruimte biedt een unieke kans om een diverse reeks plantensoorten te verkennen in een serene en mooie omgeving.
 48. Forest Park48

  Forest Park

  St. Louis, MO
  Forest Park, gelegen in het westen van St. Louis, Missouri, USA, is een openbaar park dat een indrukwekkend gebied van ongeveer 555 hectare beslaat. Deze uitgestrekte groene ruimte biedt een verfrissende ontsnapping aan de stedelijke drukte en biedt een rustige omgeving voor ontspannen wandelingen, picknicks en buitenactiviteiten.
 49. The Original McDonald's: A Museum in San Bernardino49

  The Original McDonald's: A Museum in San Bernardino

  San Bernardino, CA
 50. Frederick Douglass National Historic Site50

  Frederick Douglass National Historic Site

  Washington D.C., DC
  De Frederick Douglass National Historic Site bevindt zich op 1411 W Street, SE, in de wijk Anacostia, ten oosten van de Anacostia-rivier in Zuidoost-Washington, D.C., Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om het leven en de erfenis van een van de meest prominente Afro-Amerikanen van de 19e eeuw, Frederick Douglass, te verkennen.
 51. Charlestown Navy Yard51

  Charlestown Navy Yard

  Boston, MA
  Na de sluiting werd de scheepswerf omgevormd tot een park en is nu de ligplaats van twee historische marineschepen. De fregat USS Constitution uit de 18e eeuw, ook bekend als 'Old Ironsides', en de destroyer USS Cassin Young uit de Tweede Wereldoorlog liggen hier beide aangemeerd. Bezoekers kunnen deze schepen verkennen en meer te weten komen over hun belangrijke rollen in de Amerikaanse maritieme geschiedenis.
 52. Perot Museum of Nature and Science52

  Perot Museum of Nature and Science

  Dallas, TX
  Het Perot Museum of Nature and Science, gelegen in Dallas, Texas, is een museum gewijd aan natuurgeschiedenis en wetenschap. Het is vernoemd naar Margot en Ross Perot, die aanzienlijke bijdragen hebben geleverd aan het museum. Het museum biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en educatieve programma's, waardoor het een geweldige bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en natuur.
 53. The Frick Pittsburgh53

  The Frick Pittsburgh

  Pittsburgh, PA
  The Frick Pittsburgh is een cluster van musea en historische gebouwen in Pittsburgh , Pennsylvania, Verenigde Staten, rond de negentiende-eeuwse woning van de familie Frick, bekend als "Clayton". Het is gericht op de interpretatie van het leven en de tijd van Henry Clay Frick (1849-1919), industriee
 54. Hawaii State Art Museum54

  Hawaii State Art Museum

  Honolulu, HI
  Het Hawaiʻi State Art Museum is geopend voor het publiek van maandag tot zaterdag, tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Dit geeft toeristen ruim de tijd om de tentoonstellingen van het museum te verkennen. Bovendien is de toegang tot het museum altijd gratis, waardoor het een toegankelijke attractie is voor alle bezoekers.
 55. Table Rock Welcome Centre55

  Table Rock Welcome Centre

  Niagara Falls,
  Het Table Rock Welcome Centre (ook bekend als Table Rock Centre en voorheen Table Rock House) is een winkel- en observatiecomplex gelegen in Niagara Falls , Ontario , Canada aan de rand van de Canadese Horseshoe Falls , enkele honderden meters ten zuiden van de voormalige rotsformatie die zijn naam
 56. Cable Car Museum56

  Cable Car Museum

  San Francisco, CA
  Het Cable Car Museum bevindt zich in de wijk Nob Hill in San Francisco, Californië. Dit museum is gratis te bezoeken, waardoor het een toegankelijke optie is voor toeristen van alle budgetten. Het biedt een uniek inzicht in de geschiedenis en werking van het iconische kabelbaansysteem van de stad.
 57. Nasa Ames Exploration Center57

  Nasa Ames Exploration Center

  Mountain View, CA
  Het NASA Ames Visitor Center, gelegen aan de ingang van het NASA Ames Research Center in Moffett Field, Californië, fungeert als de toegangspoort tot de wereld van ruimteverkenning. Het biedt bezoekers de kans om meer te weten te komen over de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van NASA, en de rol die ze spelen bij het bevorderen van ons begrip van het universum.
 58. Drug Enforcement Administration Museum and Visitors Center58

  Drug Enforcement Administration Museum and Visitors Center

  Arlington, VA
  Het Drug Enforcement Administration Museum en Visitors Center is een unieke instelling die eigendom is van de Drug Enforcement Administration. Het bevindt zich in Arlington County, Virginia, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen die het gebied bezoeken. Het museum biedt een diepgaande kijk op de geschiedenis en operaties van de DEA, en biedt een uniek perspectief op de oorlog tegen drugs.
 59. Point Reyes Lighthouse59

  Point Reyes Lighthouse

  Inverness, CA
 60. Freer Gallery of Art60

  Freer Gallery of Art

  Washington D.C., DC
  De Freer Gallery of Art, een onderdeel van de Smithsonian Institution, is een belangrijk kunstmuseum dat een diverse collectie kunst herbergt. De collectie strekt zich uit over verschillende regio's, waaronder Oost-Azië (China, Korea, Japan), Zuid-Azië, India, Zuidoost-Azië, Egypte, Griekenland en het oude Nabije Oosten. Het omvat ook Amerikaanse werken, waardoor bezoekers een breed scala aan kunst kunnen verkennen.
 61. The Dallas Contemporary61

  The Dallas Contemporary

  Dallas, TX
  Dallas Contemporary is een hedendaags kunstmuseum gelegen in de Design District van Dallas, Texas. Opgericht in 1978, is het museum al meer dan vier decennia een belangrijk onderdeel van het culturele landschap van de stad. Het is een niet-verzamelende instelling, gericht op het presenteren van nieuwe en uitdagende ideeën van regionale, nationale en internationale kunstenaars.
 62. Durango and Silverton Narrow Gauge Railroad62

  Durango and Silverton Narrow Gauge Railroad

  Durango, CO
  De Durango en Silverton Narrow Gauge Railroad is een museumspoorweg gelegen in de Rocky Mountains van Colorado, VS. Het werkt op een smalspoor van 914,4 mm, gelijk aan 3 voet. Deze historische spoorweg biedt een unieke ervaring van de schilderachtige schoonheid van de Rocky Mountains en geeft een kijkje in het verleden van het Amerikaanse spoorwegverkeer.
 63. Saint Louis Zoo63

  Saint Louis Zoo

  St. Louis, MO
  De Saint Louis Zoo is een grote dierentuin gelegen in Forest Park, Saint Louis, Missouri. Het beslaat een indrukwekkende 36 hectare, wat voldoende ruimte biedt voor de verschillende diersoorten die er gehuisvest zijn. De locatie van de dierentuin in Forest Park maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers, en de grootte zorgt voor een breed scala aan dieren en tentoonstellingen om te verkennen.
 64. Spanish Village Art Center64

  Spanish Village Art Center

  San Diego, CA
  Bezoek de grote San Diego gemeenschap van 200 kunstenaars en hun ateliers. Zie, raak en voel de kunst of neem deel aan de intrigerende workshops.
 65. The Museum At Fit65

  The Museum At Fit

  New York, NY
  Het Museum bij FIT, oorspronkelijk opgericht als het Design Laboratory in 1969, beschikt over collecties kleding, textiel en accessoires. De permanente collectie van het museum is in de loop der jaren gegroeid en omvat nu meer dan 50.000 kledingstukken en accessoires, daterend van de 18e eeuw tot heden. Deze uitgebreide collectie biedt een uitgebreid overzicht van de modegeschiedenis en -trends.
 66. National Gallery of Art - East Building66

  National Gallery of Art - East Building

  Washington D.C., DC
 67. National Museum of African Art67

  National Museum of African Art

  Washington D.C., DC
  Het National Museum of African Art, een onderdeel van de Smithsonian Institution, is gelegen aan de National Mall in Washington, D.C. Deze locatie is een centrum van culturele en historische betekenis, waardoor het een ideale plek is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in Afrikaanse kunst en cultuur.
 68. United States Army Museum of Hawaii68

  United States Army Museum of Hawaii

  Honolulu, HI
  De collectie van het museum bevat een verscheidenheid aan pantserstukken uit de Tweede Wereldoorlog, een AH-1 Cobra-helikopter en kleine wapens die binnen worden tentoongesteld. De batterij zelf maakt ook deel uit van de collectie van het museum. Deze tentoonstellingen geven een uitgebreid beeld van de militaire uitrusting die in verschillende oorlogen is gebruikt.
 69. O.k. Corral Tombstone69

  O.k. Corral Tombstone

  Tombstone, AZ
  Heb je ooit gehoord of gelezen over het vuurgevecht bij de O.K. Corral in 1881? Nou, dit is de plaats waar het allemaal gebeurde.
 70. Highland Light70

  Highland Light

  Truro, MA
  De Highland Light, ook bekend als Cape Cod Light, is een actieve vuurtoren gelegen op de Cape Cod National Seashore in North Truro, Massachusetts. De huidige toren, die in 1857 werd opgericht, verving twee eerdere torens die in 1797 en 1831 werden gebouwd. Dit maakt het de oudste en hoogste vuurtoren op Cape Cod.
 71. Indiana War Memorial Military Museum71

  Indiana War Memorial Military Museum

  Indianapolis, IN
  Het Indiana World War Memorial Plaza is een belangrijk architecturaal ensemble gelegen in Indianapolis, Indiana, VS. Het werd gebouwd ter ere van de veteranen van de Eerste Wereldoorlog. Dit herdenkingsplein is een getuigenis van de moed en opoffering van degenen die tijdens dit wereldwijde conflict hebben gediend, en het staat symbool voor het diepe respect van de staat voor haar veteranen.
 72. New York State Museum72

  New York State Museum

  Albany, NY
  Het New York State Museum, een op onderzoek gebaseerd instituut, is gevestigd in Albany, New York, Verenigde Staten. Het bevindt zich aan Madison Avenue, aan de zuidkant van het Empire State Plaza, met uitzicht op het plein en richting het New York State Capitol. Deze strategische locatie biedt bezoekers een uniek perspectief op het architectonische landschap van de stad.
 73. Martin Luther King Jr. National Historic Site National Park Service Visitor Center73

  Martin Luther King Jr. National Historic Site National Park Service Visitor Center

  Atlanta, GA
  De Martin Luther King, Jr. National Historic Site is een belangrijke locatie in Atlanta, Georgia, VS. Het omvat verschillende gebouwen die een cruciale rol speelden in het leven van Martin Luther King, Jr. Deze omvatten zijn ouderlijk huis en de Ebenezer Baptist Church, waar King werd gedoopt en waar hij en zijn vader, Martin Luther King, Sr., als pastoors dienden. Deze sites bieden een diep inzicht in het leven van King en zijn nalatenschap als leider van de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging.
 74. Basilica of the National Shrine of the Assumption of the Blessed Virgin Mary74

  Basilica of the National Shrine of the Assumption of the Blessed Virgin Mary

  Baltimore, MD
  De Basiliek van het Nationaal Heiligdom van de Tenhemelopneming van de Heilige Maagd Maria, ook bekend als de Basiliek van Baltimore, heeft een belangrijke plaats in de Amerikaanse geschiedenis als de eerste kathedraal die werd gebouwd na de aanneming van de Grondwet. Gelegen in Baltimore, Maryland, werd deze kathedraal gebouwd tussen 1806 en 1821 op basis van de ontwerpen van Benjamin Latrobe. Het diende als de bisschoppelijke kerk voor het rooms-katholieke aartsbisdom van Baltimore.
 75. Iowa State Capitol75

  Iowa State Capitol

  Des Moines, IA
  Het Iowa State Capitol, een belangrijk historisch monument, werd gebouwd tussen de jaren 1871 en 1886. Het architectonische ontwerp was het idee van John Crombie Cochrane en Alfred H. Piquenard. Deze informatie geeft een blik op de historische en architectonische betekenis van het gebouw.
 76. Crystal Bridges Museum of American Art76

  Crystal Bridges Museum of American Art

  Bentonville, AR
  Het Crystal Bridges Museum of American Art, gelegen in Bentonville, Arkansas, is een museum gewijd aan het tentoonstellen van Amerikaanse kunst. Het werd gefinancierd door Alice Walton, een van de erfgenamen van de oprichters van Wal-Mart, en ontworpen door architect Moshe Safdie en ingenieursbureau Buro Happold. Het museum opende op 11 november 2011.
 77. Blue Star Contemporary Art Center77

  Blue Star Contemporary Art Center

  San Antonio, TX
  Blue Star Contemporary is een non-profit hedendaagse kunstinstelling gevestigd in San Antonio, Texas. De instelling werd opgericht door een groep kunstenaars in 1986, na het succes van de Blue Star Exhibition. Deze geschiedenis biedt een rijke achtergrond voor de instelling en haar toewijding aan hedendaagse kunst.
 78. Theodore Roosevelt Birthplace National Historic Site78

  Theodore Roosevelt Birthplace National Historic Site

  New York, NY
  De Theodore Roosevelt Birthplace National Historic Site bevindt zich op 28 East 20th Street, in de Flatiron District van Manhattan, New York City. Deze site is een nagemaakte brownstone, die dient als replica van de geboorteplaats en het kinderhuis van de 26e president van de Verenigde Staten, Theodore Roosevelt. Het biedt een unieke kans om het vroege leven van deze invloedrijke figuur in de Amerikaanse geschiedenis te verkennen.
 79. Semitic Museum79

  Semitic Museum

  Cambridge, MA
  Het Harvard Museum of the Ancient Near East, voorheen bekend als het Harvard Semitisch Museum, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1889. Het verhuisde naar zijn huidige locatie op 6 Divinity Avenue in Cambridge, Massachusetts, in 1903. Dit museum is een belangrijk onderdeel van het culturele landschap van de stad en biedt een unieke kans om de geschiedenis en cultuur van het oude Nabije Oosten te verkennen.
 80. Madison Museum of Contemporary Art80

  Madison Museum of Contemporary Art

  Madison, WI
  Het Madison Museum of Contemporary Art (MMoCA), voorheen bekend als het Madison Art Center, is een onafhankelijk, non-profit instituut gevestigd in Madison, Wisconsin, USA. Dit museum is gewijd aan de verzameling, behoud en tentoonstelling van hedendaagse kunstwerken.
 81. Saint Louis Art Museum81

  Saint Louis Art Museum

  St. Louis, MO
  Het Saint Louis Art Museum wordt erkend als een van de toonaangevende kunstmusea in de Verenigde Staten en trekt jaarlijks tot een half miljoen bezoekers. Het museum biedt gratis toegang, waardoor het toegankelijk is voor een breed scala aan bezoekers.
 82. Belle Isle Aquarium82

  Belle Isle Aquarium

  Detroit, MI
  Het Belle Isle Aquarium, gelegen in Belle Isle Park in Detroit, Michigan, is een openbaar aquarium met een rijke geschiedenis. Het is ontworpen door de gerenommeerde architecten George D. Mason en Albert Kahn en opende voor het eerst zijn deuren voor het publiek op 18 augustus 1904. Dit maakt het een van de oudste aquaria in Noord-Amerika.
 83. 83

  Route 66 Mother Road Museum

  Barstow, CA
 84. National Mustard Museum84

  National Mustard Museum

  Middleton, WI
  Het National Mustard Museum is een unieke attractie in het hart van downtown Middleton, Wisconsin, vlakbij U.S. 14. Het museum herbergt een grote collectie bereide mosterds, die de diversiteit en veelzijdigheid van dit condiment tonen. Bezoekers kunnen de verschillende soorten mosterd uit verschillende regio's verkennen en meer leren over hun bereidingsmethoden.
 85. Dumbarton Oaks85

  Dumbarton Oaks

  Washington D.C., DC
  Dumbarton Oaks is een historisch herenhuis gelegen in de wijk Georgetown in Washington D.C. Dit 19e-eeuwse herenhuis in federale stijl is een belangrijk monument in de stad en biedt bezoekers een blik op het verleden. De architectuur van het herenhuis en de ligging in de historische wijk Georgetown maken het een fascinerende bestemming voor liefhebbers van geschiedenis en architectuur.
 86. Goldwell Open Air Museum86

  Goldwell Open Air Museum

  Beatty, NV
  Het Goldwell Open Air Museum is een uniek openluchtmuseum voor beeldhouwkunst, gelegen nabij het spookstadje Rhyolite in Nevada. Het ligt op ongeveer 190 kilometer ten noordwesten van Las Vegas en ongeveer 6,4 kilometer ten westen van Beatty aan de State Route 374. Dit maakt het een toegankelijke bestemming voor toeristen die het gebied bezoeken.
 87. Walters Art Museum87

  Walters Art Museum

  Baltimore, MD
  Het Walters Art Museum, gelegen in Baltimore, Maryland, is een unieke instelling die een privé kunstcollectie herbergt, die open is voor het publiek. Deze collectie werd voornamelijk samengesteld door twee mannen, William Thompson Walters en zijn zoon Henry Walters. Het museum biedt een diverse reeks kunstwerken uit verschillende perioden en regio's, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 88. Virginia Museum of Fine Arts88

  Virginia Museum of Fine Arts

  Richmond, VA
  De toegang tot het VMFA is gratis, waardoor het toegankelijk is voor alle bezoekers. Er kan echter een vergoeding worden gevraagd voor speciale tentoonstellingen. Dit stelt iedereen in staat om de diverse collecties en tentoonstellingen die het museum te bieden heeft, te genieten.
 89. Site Santa Fe89

  Site Santa Fe

  Santa Fe, NM
  SITE Santa Fe, gevestigd in Santa Fe, New Mexico, is een non-profitorganisatie gewijd aan hedendaagse kunst. Sinds de oprichting in 1995 is het een platform geweest voor het tonen van hedendaagse kunst, met talloze tentoonstellingen en biënnales. De organisatie staat bekend om haar inzet om werken van kunstenaars van over de hele wereld te presenteren, terwijl ze ook lokale talenten uit New Mexico ondersteunt.
 90. Devil's Rope Museum90

  Devil's Rope Museum

  Mclean, TX
  Het Devils Rope Barbed Wire Museum is een museum in McLean , Texas , Verenigde Staten. Het museum werd officieel geopend in 1991 en richt zich op prikkeldraad en de geschiedenis ervan. Men denkt dat het museum de grootste collectie gepubliceerd materiaal over prikkeldraad heeft. Het Devil's Rope Mu
 91. Mary Mcleod Bethune Council House91

  Mary Mcleod Bethune Council House

  Washington D.C., DC
  Het Mary McLeod Bethune Council House National Historic Site bevindt zich in het noordwesten van Washington, D.C., specifiek op 1318 Vermont Avenue NW. Deze historische site maakt deel uit van het Logan Circle Historic District, een bekend gebied in de stad. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en wordt omringd door andere opmerkelijke sites, waardoor het een handige stop is voor toeristen die het district verkennen.
 92. Good Vibrations Antique Vibrator Museum92

  Good Vibrations Antique Vibrator Museum

  San Francisco, CA
  Good Vibrations is een bedrijf gevestigd in San Francisco dat gespecialiseerd is in de verkoop van seksspeeltjes en andere erotische producten. Het bedrijf werd opgericht in 1977 door Joani Blank, een sekstherapeut en opvoeder. Het was de eerste seks-positieve en vrouwvriendelijke winkel in de Verenigde Staten, met als doel een seks-positief en vrouwgericht alternatief te bieden voor de volwassen boekhandels van die tijd.
 93. Uss Cassin Young93

  Uss Cassin Young

  Boston, MA
 94. Elisabet Ney Museum94

  Elisabet Ney Museum

  Austin, TX
  Het Elisabet Ney Museum, gelegen in Austin, Texas, is een toegewijde ruimte die het leven en de werken van de gerenommeerde beeldhouwer Elisabet Ney tentoonstelt. Het museum is gehuisvest in Ney's voormalige studio, waardoor bezoekers een intieme blik krijgen op de creatieve omgeving van de kunstenaar. De missie van het museum is om Ney's artistieke nalatenschap te bewaren en te promoten, en biedt een uniek inzicht in haar leven en carrière.
 95. Congress Hall95

  Congress Hall

  Philadelphia, PA
  Congress Hall is gunstig gelegen aan Chestnut Street, naast Independence Hall. Het maakt deel uit van het Independence National Historical Park, een site die verschillende historische bezienswaardigheden omvat. De locatie maakt het een toegankelijke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de rijke geschiedenis van Philadelphia en de Verenigde Staten.
 96. Washington Place96

  Washington Place

  Honolulu, HI
  Washington Place is een historisch paleis gelegen in het centrum van Honolulu, Hawaii. Het is gebouwd in de Griekse Revivalistische stijl, die wordt gekenmerkt door zijn grandeur en elegantie. Het paleis werd gebouwd tussen 1844 en 1847 voor een Amerikaanse koopman, John Dominis, die helaas in 1846 op zee verloren ging toen het gebouw bijna klaar was. Het paleis werd later omgebouwd tot een pension door zijn weduwe, Mary. Het werd in 1848 'Washington Place' genoemd ter ere van George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten.
 97. North Dakota State Capitol Building97

  North Dakota State Capitol Building

  Bismarck, ND
  Het Capitool van de staat North Dakota, een belangrijk architectonisch monument, werd gebouwd tussen 1931 en 1934. De architecten achter deze indrukwekkende structuur waren Joseph Bell DeRemer en W. F. Kurke. Het gebouw is gelegen in Bismarck, dat is de hoofdstad van de staat. Dit historische gebouw biedt een blik op het verleden van de staat en zijn architectonische vaardigheden.
 98. Deaf Smith County Historical Museum98

  Deaf Smith County Historical Museum

  Hereford, TX
  Deze historische site, gevestigd in een voormalig schoolgebouw, is gewijd aan het behoud van het erfgoed van de pioniers, indianen en cowboys.
 99. Point Fermin Lighthouse99

  Point Fermin Lighthouse

  Los Angeles, CA
  De Point Fermin Light is een historische vuurtoren gelegen op Point Fermin in San Pedro, Californië. Het werd gebouwd in 1874 met hout van Californische sequoia's, een boomsoort bekend om zijn levensduur en veerkracht. Deze vuurtoren staat als een getuigenis van de maritieme geschiedenis van de regio en de architectonische vaardigheden van die tijd.
 100. Jean Lafitte National Historical Park and Preserve100

  Jean Lafitte National Historical Park and Preserve

  New Orleans, LA
  Het Jean Lafitte National Historical Park and Preserve is een uniek Amerikaans Nationaal Park gelegen in Louisiana. Het is gewijd aan het behoud en de presentatie van de rijke natuurlijke en culturele bronnen van de Mississippi Delta regio. Het park is vernoemd naar de boekanier Jean Lafitte en heeft als doel de invloed van de omgeving en de geschiedenis op de ontwikkeling van een unieke regionale cultuur te illustreren.
 101. National Museum of the U.s. Air Force101

  National Museum of the U.s. Air Force

  Riverside, OH
  Het National Museum of the United States Air Force, ook bekend als NMUSAF, is het officiële museum van de Amerikaanse luchtmacht. Het bevindt zich op de Wright-Patterson Air Force Base in Riverside, vlakbij Dayton, Ohio. Deze locatie is belangrijk omdat het een van de grootste musea ter wereld is en het oudste militaire luchtvaartmuseum.
 102. Yale University Art Gallery102

  Yale University Art Gallery

  New Haven, CT
  De Yale University Art Gallery is een Amerikaans museum dat een belangrijke en encyclopedische collectie kunst herbergt. Het bevindt zich op de campus van de Yale University in New Haven, Connecticut. Dit maakt het een handige stop voor toeristen die de universiteit of de stad bezoeken.
 103. Frye Art Museum103

  Frye Art Museum

  Seattle, WA
  Het Frye Art Museum, gelegen in de wijk First Hill in Seattle, Washington, is een museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het werd opgericht in 1952 om de kunstcollectie van Charles en Emma Frye tentoon te stellen. Het museum is sindsdien uitgebreid met wisselende tijdelijke tentoonstellingen van opkomende en hedendaagse kunstenaars, met de nadruk op schilderkunst en beeldhouwkunst van de negentiende eeuw tot heden.
 104. 104

  Foothills Visitor Center

  Three Rivers, CA
 105. Hershey's Chocolate World105

  Hershey's Chocolate World

  Hershey, PA
  Hershey's Chocolate World, gelegen in Hershey, Pennsylvania, is een bezoekerscentrum dat het hele jaar door geopend is. Het biedt een unieke ervaring voor chocoladeliefhebbers, met een verscheidenheid aan attracties en activiteiten om van te genieten. Of je nu geïnteresseerd bent in het leren over de geschiedenis van Hershey's chocolade, het maken van je eigen snoepreep, of het beginnen aan een chocoladeproeverij, er is voor ieder wat wils bij Hershey's Chocolate World.
 106. Minneapolis Institute of Art106

  Minneapolis Institute of Art

  Minneapolis, MN
  Het Minneapolis Institute of Art, opgericht in 1883, is een belangrijk kunstmuseum in Minneapolis, Minnesota, Verenigde Staten. Het is een van de grootste musea in het land, met een collectie van meer dan 100.000 objecten die een historische periode van 5.000 jaar beslaan. Deze uitgebreide collectie biedt bezoekers de kans om kunst uit verschillende tijdperken en culturen te verkennen, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 107. 107

  Ice Cream Museum Austin

  Austin, TX
 108. Menil Collection108

  Menil Collection

  Houston, TX
  De Menil Collection is een museum gelegen in het Houston Museum District, in Houston, Texas. Dit museum maakt deel uit van een groter complex dat meerdere gebouwen en paviljoens omvat, elk met verschillende delen van de uitgebreide kunstcollectie.
 109. American Folk Art Museum109

  American Folk Art Museum

  New York, NY
  Het American Folk Art Museum is een kunstmuseum in de Upper West Side van Manhattan , op 2, Lincoln Square , Columbus Avenue at 66th Street. Het is de belangrijkste instelling gewijd aan de esthetische waardering van volkskunst en creatieve uitingen van hedendaagse autodidactische kunstenaars uit de
 110. Hamilton Grange National Memorial110

  Hamilton Grange National Memorial

  New York, NY
  Het Hamilton Grange National Memorial is een belangrijke historische locatie gelegen in het noorden van Manhattan, New York. Het was het voormalige huis van Alexander Hamilton, een van de grondleggers van de Verenigde Staten. Vandaag de dag wordt de site beheerd door de National Park Service, die zorgt voor de instandhouding en toegankelijkheid voor het publiek.
 111. 111

  Nature Center at Avalon Canyon

  Avalon, CA
 112. Arts Club of Chicago112

  Arts Club of Chicago

  Chicago, IL
  De Arts Club of Chicago is een unieke combinatie van een privéclub en een openbare tentoonstellingsruimte. Het bevindt zich in de Near North Side gemeenschap van Chicago, slechts een blok ten oosten van de Magnificent Mile. De club staat bekend om zijn tentoonstellingen van internationale hedendaagse kunst, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 113. The Children's Museum of Indianapolis113

  The Children's Museum of Indianapolis

  Indianapolis, IN
  Het Children's Museum of Indianapolis heeft de onderscheiding het grootste kindermuseum ter wereld te zijn. Dit maakt het een unieke bestemming voor gezinnen en kinderen van alle leeftijden. Het museum biedt een breed scala aan tentoonstellingen en activiteiten die zowel educatief als vermakelijk zijn.
 114. Academy Museum of Motion Pictures114

  Academy Museum of Motion Pictures

  Los Angeles, CA
  Het Saban-gebouw, voorheen bekend als het May Company-gebouw, is een gevierd voorbeeld van Streamline Moderne-architectuur. Deze architectuurstijl wordt gekenmerkt door zijn nadruk op ronde vormen, lange horizontale lijnen en soms nautische elementen. Het gebouw wordt ook erkend als een Historisch-Cultureel Monument van Los Angeles, een aanduiding die zijn belangrijke bijdrage aan het culturele erfgoed van de stad erkent. Sinds 2021 is het Saban-gebouw de thuisbasis van het Academy Museum of Motion Pictures, waardoor het een belangrijke bestemming is voor filmliefhebbers en toeristen.
 115. Dallas Museum of Art115

  Dallas Museum of Art

  Dallas, TX
  Het Dallas Museum of Art, de belangrijkste culturele instelling van de stad, werd 80 jaar geleden opgericht en verhuisde in 1984 naar het hart van Dallas. Deze verhuizing markeerde een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het museum, waardoor het toegankelijker werd voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het gebouw dat de collectie van het museum huisvest, werd ontworpen en gecreëerd door Edward Larrabee Barnes, een gerenommeerde architect die in 2007 de AIA Gouden Medaille won.
 116. Pana'ewa Rainforest Zoo116

  Pana'ewa Rainforest Zoo

  Hilo, HI
  De Panaʻewa Rainforest Zoo, gelegen in Hilo, Hawaiʻi, is een unieke attractie in de Verenigde Staten omdat het de enige dierentuin is die zich in een regenwoud bevindt. Met een compact oppervlak van 12 hectare biedt deze dierentuin een bijzondere ervaring voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de diverse flora en fauna van een regenwoudomgeving.
 117. Kenosha Public Museum117

  Kenosha Public Museum

  Kenosha, WI
  Het Kenosha Public Museum, gelegen in Kenosha, Wisconsin, is een plek waar bezoekers een verscheidenheid aan tentoonstellingen kunnen verkennen. Deze omvatten displays van schone kunsten, decoratieve kunst en natuurwetenschappelijke specimens. Het museum biedt een divers scala aan collecties, waardoor een uitgebreid inzicht wordt geboden in verschillende aspecten van kunst en wetenschap.
 118. Slater Mill Historic Site118

  Slater Mill Historic Site

  Providence, RI
  De Slater Mill, gelegen aan de oevers van de Blackstone River in Pawtucket, Rhode Island, is een historisch complex van waterkracht aangedreven textielfabrieken. Het ontwerp was geïnspireerd op de katoenspinnerijen die voor het eerst werden opgericht in Engeland. Dit maakt het een belangrijke locatie voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van industrialisatie en textielproductie.
 119. Laumeier Sculpture Park119

  Laumeier Sculpture Park

  Sunset Hills, MO
  Het Laumeier Sculpture Park is een unieke combinatie van een beeldenpark en een museum voor wisseltentoonstellingen. Het bevindt zich in de stad Saint Louis, in de Amerikaanse staat Missouri. Deze locatie biedt een unieke mix van kunst en natuur, wat een unieke ervaring biedt voor zowel kunstliefhebbers als natuurliefhebbers.
 120. Philadelphia Mint120

  Philadelphia Mint

  Philadelphia, PA
  Op deze plaats wordt de eerste muntenpers tentoongesteld en kunt u ook de muntslag van bovenaf bekijken. Reserveren is niet nodig.
 121. Art Museum of the Americas121

  Art Museum of the Americas

  Washington D.C., DC
  Het Art Museum of the Americas (AMA), gelegen in Washington, D.C., heeft de eer het eerste kunstmuseum in de Verenigde Staten te zijn dat zich voornamelijk richt op het tentoonstellen van moderne en hedendaagse kunst uit Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Deze unieke focus maakt het een belangrijke culturele bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in deze specifieke kunstgenres en regio's.
 122. Kimbell Art Museum122

  Kimbell Art Museum

  Fort Worth, TX
  Het Kimbell Art Museum, gelegen in Fort Worth, Texas, is een particuliere, non-profit organisatie. Het werd opgericht in 1972 en is sindsdien een belangrijke culturele instelling in de regio. Het museum herbergt een verscheidenheid aan kunstcollecties, waardoor het een waardevolle bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen.
 123. Family History Library123

  Family History Library

  Salt Lake City, UT
  FamilySearch biedt gratis toegang tot zijn bronnen en online diensten op zijn website, FamilySearch.org. Deze website is een van de meest gebruikte genealogiesites op het internet. Bezoekers van de Family History Library kunnen deze bronnen gebruiken om dieper in hun familiegeschiedenis te duiken.
 124. Missouri History Museum124

  Missouri History Museum

  St. Louis, MO
  Het Missouri History Museum, genesteld in het hart van Forest Park in St. Louis, Missouri, is een fascinerende bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de rijke geschiedenis van Missouri. Het museum biedt een uitgebreide kijk op het verleden van de staat, met een breed scala aan historische artefacten en tentoonstellingen.
 125. California Route 66 Museum125

  California Route 66 Museum

  Victorville, CA
  Het California Route 66 Museum, gelegen in Victorville, Californië, is een plek gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van de geschiedenis van de iconische Route 66. Het museum bevindt zich in het historische deel van de stad en biedt een diepe duik in het verleden van deze beroemde snelweg.
 126. Henry Vilas Zoo126

  Henry Vilas Zoo

  Madison, WI
  Henry Vilas Zoo, gelegen in Madison, Wisconsin, beslaat 28 hectare en is geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Deze accreditatie zorgt ervoor dat de dierentuin voldoet aan de hoogste normen van dierenverzorging en -welzijn, waardoor het een betrouwbare en veilige bestemming is voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in wilde dieren.
 127. United States Ship Nautilus127

  United States Ship Nautilus

  Groton, CT
  USS Nautilus (SSN-571) was 's werelds eerste operationele door kernenergie aangedreven onderzeeër en de eerste onderzeeër die op 3 augustus 1958 de Noordpool onder water bereikte. Haar eerste commandant was Eugene "Dennis" Wilkinson , een alom gerespecteerde marineofficier die de weg bereidde voor
 128. Fort Sumter and Fort Moultrie National Historical Park Visitor Center128

  Fort Sumter and Fort Moultrie National Historical Park Visitor Center

  Sullivan"s Island, SC
  Fort Moultrie, gelegen op Sullivan's Island in South Carolina, is een reeks citadellen die werden gebouwd met het doel de stad Charleston te beschermen. Deze historische site biedt een uniek inzicht in de defensieve strategieën en architecturale ontwerpen van het verleden.
 129. The Nethercutt Museum129

  The Nethercutt Museum

  Los Angeles, CA
  Zowel een prachtige collectie van vooroorlogse auto's als ook mechanische muziekinstrumenten. Intrigerend en uw tijd waard.
 130. Armory Museum of the Ancient and Honorable Artillery Company130

  Armory Museum of the Ancient and Honorable Artillery Company

  Boston, MA
  De Ancient and Honorable Artillery Company van Massachusetts heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis als de oudste militaire organisatie in Noord-Amerika en de negentiende oudste ter wereld. Dit maakt het een unieke bestemming voor mensen die geïnteresseerd zijn in militaire geschiedenis en de vroege geschiedenis van de Verenigde Staten.
 131. Arizona State Capitol131

  Arizona State Capitol

  Phoenix, AZ
  Het Arizona State Capitol, gelegen in Phoenix, Arizona, heeft een rijke geschiedenis omdat het ooit het territoriale en staatsparlement huisvestte, samen met verschillende uitvoerende kantoren. Tegenwoordig zijn deze kantoren verplaatst naar omliggende gebouwen en is het gebouw zelf getransformeerd tot het Arizona Capitol Museum. Deze overgang stelt bezoekers in staat om op een unieke en meeslepende manier in de geschiedenis van Arizona te duiken.
 132. George Washington Carver Museum132

  George Washington Carver Museum

  Austin, TX
  Het George Washington Carver Museum is een museum in Tuskegee , Alabama , Verenigde Staten. Het maakt deel uit van het Tuskegee Institute National Historic Site . Het museum, gelegen op de campus van Tuskegee University , wordt beheerd door de US National Park Service , met rondleidingen met eigen g
 133. Karpeles Manuscript Library Museum133

  Karpeles Manuscript Library Museum

  Charleston, SC
  De Karpeles Manuscript Library Museums zijn een particuliere verzameling van meer dan een miljoen manuscripten en documenten in de Verenigde Staten, de grootste dergelijke verzameling ter wereld. Ze werd in 1983 opgericht door de Californische vastgoedmagnaten David en Marsha Karpeles, met als doel
 134. Cleveland Museum of Art134

  Cleveland Museum of Art

  Cleveland, OH
  Het Cleveland Museum of Art, gelegen in Cleveland, Ohio, is een hoog aangeschreven instelling op het gebied van Amerikaanse beeldende kunst en archeologie. Het is een van de rijkste en meest gerenommeerde musea in het land, met een financieel vermogen van $755 miljoen en trekt jaarlijks ongeveer 700.000 bezoekers.
 135. Joseph Smith Memorial Building135

  Joseph Smith Memorial Building

  Salt Lake City, UT
  Het Joseph Smith Memorial Building, oorspronkelijk bekend als het Hotel Utah, is een sociaal centrum gelegen op de hoek van Main Street en South Temple in Salt Lake City. Dit historische gebouw is vernoemd naar Joseph Smith, de oprichter van de Latter Day Saint-beweging. Het dient als locatie voor verschillende evenementen en herbergt verschillende restaurants, waardoor het een levendige en levendige plek is voor bezoekers om te verkennen.
 136. Old Louisiana State Capitol136

  Old Louisiana State Capitol

  Baton Rouge, LA
  Het oude Louisiana State Capitol , ook bekend als het State House , is een historisch regeringsgebouw, en nu een museum, op 100 North Boulevard in Baton Rouge , Louisiana , U.S.A. . Het bood onderdak aan de Louisiana State Legislature vanaf het midden van de 19e eeuw tot de bouw van de huidige tore
 137. The Billy Graham Library137

  The Billy Graham Library

  Charlotte, NC
  De Billy Graham Library fungeert als een openbaar museum en bibliotheek die het leven en de bediening van de bekende christelijke evangelist Billy Graham documenteert. Het biedt een diepgaande kijk op zijn leven, zijn leringen en zijn impact op de wereld. Bezoekers kunnen de verschillende tentoonstellingen en collecties verkennen die zijn levenswerk en zijn bijdragen aan het christendom laten zien.
 138. Toledo Museum of Art138

  Toledo Museum of Art

  Toledo, OH
  Het Toledo Museum of Art is een internationaal bekend kunstmuseum in de Old West End buurt van Toledo, Ohio . Het herbergt een collectie van meer dan 30.000 objecten. Het heeft 45 galerijen en beslaat een oppervlakte van 280.000 vierkante meter. Momenteel bevindt het zich midden in een meerjarig uit
 139. Chazen Museum139

  Chazen Museum

  Madison, WI
  Het Chazen Museum of Art is een gerenommeerd kunstmuseum gelegen aan de Universiteit van Wisconsin-Madison in Madison, Wisconsin. Het is een belangrijke culturele instelling in de regio, met een divers aanbod aan kunsttentoonstellingen en collecties. Het museum is gemakkelijk toegankelijk en biedt bezoekers een unieke kans om kunst te verkennen en waarderen in een levendige academische omgeving.
 140. Colorado Springs Pioneers Museum140

  Colorado Springs Pioneers Museum

  Colorado Springs, CO
 141. Meyer May House141

  Meyer May House

  Grand Rapids, MI
  Het Meyer May House, gelegen op 450 Madison Avenue SE in de Heritage Hill Historic District van Grand Rapids, Michigan, is een opmerkelijk voorbeeld van de architectonische ontwerpen van Frank Lloyd Wright. Het huis, gebouwd tussen 1908 en 1909, staat als een getuigenis van Wright's Prairie School-tijdperk, vaak aangeduid als 'Michigan's Prairie meesterwerk'.
 142. Des Moines Art Center142

  Des Moines Art Center

  Des Moines, IA
  Het Des Moines Art Center, opgericht in 1948, is een kunstmuseum gelegen in Des Moines, Iowa. Het beschikt over een uitgebreide collectie van verschillende kunstvormen, waaronder schilderijen, sculpturen, moderne kunst en gemengde media. Deze diverse collectie biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van verschillende kunststijlen en -periodes.
 143. USS Arizona Memorial143

  USS Arizona Memorial

  Waipahu, HI
  Het USS Arizona Memorial is een belangrijke historische locatie gelegen in Pearl Harbor, Hawaii. Het dient als een museum en een gedenkteken, dat de voormalige ligplaats markeert van de USS Arizona, een schip dat werd gezonken door Japanse troepen tijdens de aanval op Pearl Harbor op 7 december 1941. Deze site is een aangrijpende herinnering aan de gebeurtenissen die leidden tot de formele toetreding van de Verenigde Staten tot de Tweede Wereldoorlog.
 144. Weisman Art Museum144

  Weisman Art Museum

  Minneapolis, MN
  In 1993 verhuisde het Weisman Art Museum naar zijn huidige locatie, een gebouw ontworpen door de gerenommeerde Canadees-Amerikaanse architect Frank Gehry. Het museum werd hernoemd ter ere van de kunstverzamelaar en filantroop Frederick R. Weisman, wat een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis markeerde.
 145. Montgomery Museum of Fine Arts145

  Montgomery Museum of Fine Arts

  Montgomery, AL
  Het Montgomery Museum of Fine Arts, gelegen in Montgomery, Alabama, VS, is een gerenommeerde instelling die een verscheidenheid aan kunstcollecties herbergt. De collecties van het museum beslaan verschillende perioden en stijlen, waardoor bezoekers een uitgebreid overzicht krijgen van de evolutie van de kunst. Of je nu een kunstliefhebber bent of een toevallige bezoeker, het museum biedt een verrijkende ervaring met zijn diverse tentoonstellingen.
 146. Bradbury Science Museum146

  Bradbury Science Museum

  Los Alamos, NM
  Het Bradbury Science Museum is een belangrijke openbare faciliteit van het Los Alamos National Laboratory. Het is gunstig gelegen op 1350 Central Avenue in Los Alamos, New Mexico. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die het gebied bezoeken.
 147. Aspen Art Museum147

  Aspen Art Museum

  Aspen, CO
  Het Aspen Art Museum (AAM) is een niet-verzamelend hedendaags kunstmuseum gelegen in Aspen, Colorado, Verenigde Staten. Dit betekent dat het museum geen permanente collectie heeft, maar zich in plaats daarvan richt op het tonen van een roterende selectie van hedendaagse kunsttentoonstellingen. Deze tentoonstellingen omvatten een verscheidenheid aan media zoals tekeningen, schilderijen, sculpturen, multimedia-installaties en elektronische media.
 148. Parkway Central Library148

  Parkway Central Library

  Philadelphia, PA
  De Parkway Central Library, ook bekend als de Free Library of Central Library, is het belangrijkste openbare bibliotheekgebouw en administratieve hoofdkantoor van het Free Library of Philadelphia-systeem. Het is de grootste bibliotheek in het systeem, met 54 vestigingen, en is de enige onderzoeksbibliotheek. De bibliotheek bevindt zich op Vine Street, tussen 19th en 20th Street, en opende in 1927. Vier verdiepingen en de begane grond zijn open voor het publiek.
 149. Historic Kolb Studio Art and History Exhibits149

  Historic Kolb Studio Art and History Exhibits

  Grand Canyon Village, AZ
  Het Nationaal Park Grand Canyon, gelegen in de staat Arizona, is een van de oudste nationale parken in de Verenigde Staten. Dit park is een getuigenis van de toewijding van het land om zijn natuurlijke schoonheid en geschiedenis te behouden voor toekomstige generaties. Het biedt bezoekers een unieke kans om een van 's werelds meest iconische natuurlijke landschappen te verkennen.
 150. South Dakota Air and Space Museum150

  South Dakota Air and Space Museum

  Box Elder, SD
  Het South Dakota Air and Space Museum bevindt zich in Box Elder, South Dakota, net buiten de hoofdpoort van Ellsworth Air Force Base. Het museum is gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van de geschiedenis van de United States Air Force, de basis en de lucht- en ruimtevaart in South Dakota. Het biedt een uitgebreid overzicht van de evolutie van de luchtvaart en ruimteverkenning, waardoor het een interessante bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in deze velden.
 151. National Museum of Mexican Art151

  National Museum of Mexican Art

  Chicago, IL
  Het National Museum of Mexican Art, voorheen bekend als het Mexican Fine Arts Center Museum, is een culturele instelling die Mexicaanse, Latino en Chicano kunst en cultuur tentoonstelt. Het bevindt zich in Harrison Park, in de wijk Pilsen in Chicago, Illinois. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke culturele ervaring voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in Mexicaanse en Latino kunst en cultuur.
 152. Kemper Museum of Contemporary Art152

  Kemper Museum of Contemporary Art

  Kansas City, MO
  Het Kemper Museum of Contemporary Art, dat zijn deuren opende in 1994, is gevestigd in Kansas City, Missouri. Met een jaarlijks budget van $5 miljoen trekt het museum ongeveer 75.000 bezoekers per jaar, waardoor het een populaire bestemming is voor kunstliefhebbers.
 153. Longfellow House - Washington's Headquarters153

  Longfellow House - Washington's Headquarters

  Cambridge, MA
 154. Yale Collection of Musical Instruments154

  Yale Collection of Musical Instruments

  New Haven, CT
  De Yale Collection of Musical Instruments is een museum gevestigd in New Haven, Connecticut. Het is een onderdeel van de Yale School of Music en herbergt een uitgebreide collectie muziekinstrumenten uit verschillende perioden en regio's. Het museum werd opgericht in 1900 en is sindsdien verrijkt door verschillende acquisities.
 155. Barney Ford House Museum155

  Barney Ford House Museum

  Breckenridge, CO
  Een Victoriaans huis dat toebehoorde aan een voormalige slaaf en een leider van de burgerrechten. Het herbergt een museum over zijn leven en werk.
 156. University of Michigan Museum of Art156

  University of Michigan Museum of Art

  Ann Arbor, MI
  Het University of Michigan Museum of Art, gelegen in Ann Arbor, Michigan, wordt erkend als een van de grootste universiteitskunstmusea in de Verenigde Staten. Het beslaat een indrukwekkende 8.700 vierkante meter, wat voldoende ruimte biedt voor zijn uitgebreide kunstcollectie.
 157. Adam Thoroughgood House157

  Adam Thoroughgood House

  Virginia Beach, VA
  Het Thoroughgood House, voorheen bekend als het Adam Thoroughgood House, is een historisch bakstenen huis gelegen op 1636 Parish Road, in de wijk Thoroughgood in Virginia Beach, Virginia. Gebouwd rond het jaar 1719, staat dit huis als een getuigenis van de architectuurstijl van de vroege 18e eeuw.
 158. North Dakota Heritage Center & State Museum158

  North Dakota Heritage Center & State Museum

  Bismarck, ND
  Het North Dakota Heritage Center & State Museum, gelegen op het terrein van het North Dakota State Capitol in Bismarck, fungeert als het officiële geschiedenismuseum van de staat. Dit museum is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en het erfgoed van North Dakota. Het is gunstig gelegen op het terrein van het Capitool, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers.
 159. The HP Garage159

  The HP Garage

  Palo Alto, CA
  De HP Garage, gelegen op 367 Addison Avenue in Palo Alto, Californië, is een privémuseum waar het gerenommeerde bedrijf Hewlett-Packard (HP) werd opgericht. Deze locatie is van aanzienlijk historisch belang omdat het de geboorteplaats markeert van een van 's werelds toonaangevende technologiebedrijven.
 160. Desert Discovery Center160

  Desert Discovery Center

  Barstow, CA
  Het Desert Discovery Center, gelegen in Barstow, Californië, is een gemeenschapseducatiecentrum dat open is voor het publiek. Het dient als een hub voor leren en het bevorderen van bewustzijn over het woestijnleven. Het centrum is gemakkelijk toegankelijk en biedt bezoekers een unieke kans om een dieper inzicht te krijgen in de woestijnomgeving.
 161. Queens County Farm Museum161

  Queens County Farm Museum

  New York, NY
  Het Queens County Farm Museum, ook bekend als Queens Farm, is een historische boerderij gelegen op 47 hectare in de wijken Floral Park en Glen Oaks in Queens, New York City. Dit uitgestrekte gebied biedt een unieke kans om een stukje landelijk leven te ervaren binnen de stedelijke omgeving van de stad.
 162. Jet Propulsion Laboratory162

  Jet Propulsion Laboratory

  Pasadena, CA
  Het Jet Propulsion Laboratory is gelegen op een uitgestrekt gebied van 72 hectare op de stadsgrens van La Cañada Flintridge en Pasadena, Californië. De locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de regio bezoeken.
 163. National Naval Aviation Museum163

  National Naval Aviation Museum

  Warrington, FL
  Het National Museum of Naval Aviation is een gespecialiseerd luchtvaartmuseum gelegen op de Naval Air Station Pensacola in Florida. Het museum richt zich op de geschiedenis en bijdragen van de marine luchtvaart, en biedt een uniek perspectief op de evolutie van de vlucht in het leger. Het is een geweldige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de luchtvaart, militaire geschiedenis of technologie.
 164. The St. Pete Pier164

  The St. Pete Pier

  Saint Petersburg, FL
  De St Petersburg Pier, ook bekend als de St Pete Pier, is een iconische plezierpier in het centrum van St Petersburg, Florida, Verenigde Staten. Deze opvallende structuur strekt zich uit in Tampa Bay en biedt bezoekers een uniek perspectief op de stad en de baai. In de loop der jaren zijn er verschillende structuren gebouwd op dezelfde locatie, elk bijdragend aan de rijke geschiedenis van de pier.
 165. Tusayan Pueblo Museum165

  Tusayan Pueblo Museum

  Grand Canyon Village, AZ
 166. The Crow Collection of Asian Art166

  The Crow Collection of Asian Art

  Dallas, TX
  Het Crow Museum of Asian Art, gelegen in Dallas, Texas, is een gerenommeerd kunstmuseum dat meer dan 4.000 werken van Aziatische kunst huisvest. Deze uitgebreide collectie biedt een uitgebreid overzicht van Aziatische kunst en cultuur, waardoor het een belangrijke bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen.
 167. Chimborazo Medical Museum167

  Chimborazo Medical Museum

  Richmond, VA
  Het Chimborazo-ziekenhuis, nu Chimborazo Park, was een belangrijke medische faciliteit tijdens de Burgeroorlog. Gelegen in Richmond, Virginia, werd het opgericht om te voorzien in de medische behoeften van het Confederate Army. Het ziekenhuis was operationeel van 1862 tot 1865 en behandelde in deze periode meer dan 76.000 gewonde soldaten van de Confederatie.
 168. Winter Park History Museum168

  Winter Park History Museum

  Winter Park, FL
  Het Winter Park History Museum, gelegen in Winter Park, Orange County, Florida, is een lokaal geschiedenismuseum. Het biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis van het gebied te ontdekken, en geeft een uitgebreid inzicht in het verleden van de regio.
 169. Arcadia Round Barn169

  Arcadia Round Barn

  Arcadia, OK
 170. Tibet House170

  Tibet House

  New York, NY
  Het Tibet House werd aanvankelijk opgezet in New York, Verenigde Staten, en is daar nog steeds gevestigd. Dit maakt het een belangrijk cultureel monument in de stad, dat bezoekers een unieke kans biedt om de rijke Tibetaanse cultuur te verkennen en te begrijpen zonder de halve wereld over te hoeven reizen.
 171. California African American Museum171

  California African American Museum

  Los Angeles, CA
  Het California African American Museum (CAAM) is een culturele instelling gelegen in Exposition Park, Los Angeles, Californië, Verenigde Staten. Het is een museum gewijd aan de verrijking en educatie van het cultureel erfgoed en de geschiedenis van Afro-Amerikanen, met een bijzondere nadruk op Californië en de westelijke Verenigde Staten.
 172. Fragments of Franklin Court172

  Fragments of Franklin Court

  Philadelphia, PA
  Franklin Court is een complex van musea, structuren en historische locaties binnen het Independence National Historical Park in Philadelphia, Pennsylvania. Deze site is waar Benjamin Franklin, een Amerikaanse drukker, wetenschapper, diplomaat en staatsman, woonde van 1763 tot zijn dood in 1790. Het complex werd ontworpen door het bureau van Venturi en Rauch en opende in 1976 als onderdeel van de viering van het tweehonderdjarig bestaan van de Verenigde Staten.
 173. Pope John Paul Ii National Shrine173

  Pope John Paul Ii National Shrine

  Washington D.C., DC
  Het Sint-Johannes Paulus II Nationaal Heiligdom herbergt een permanente tentoonstelling getiteld 'Een Geschenk van Liefde: het Leven van Sint-Johannes Paulus II'. Deze tentoonstelling biedt een diepgaande blik op het leven en de nalatenschap van Sint-Johannes Paulus II. Het heiligdom is ook de thuisbasis van de Redemptor Hominis Kerk en de Luminous Mysteries Kapel. Beide ruimtes zijn versierd met prachtige mozaïekkunst ontworpen door Rev. Marko Rupnik, S.J.
 174. Cabrillo Marine Aquarium174

  Cabrillo Marine Aquarium

  Los Angeles, CA
  Het Cabrillo Marine Aquarium, gelegen in San Pedro, Los Angeles, Californië, is een openbaar aquarium dat wordt beheerd door het Department of Recreation and Parks van de stad Los Angeles. Dit aquarium is gewijd aan de interpretatie van de mariene biologie en oceanografie van Zuid-Californië door middel van verschillende displays en educatieve programma's.
 175. Paris Gibson Square Museum of Art175

  Paris Gibson Square Museum of Art

  Great Falls, MT
  Het Paris Gibson Square Museum of Art, ook bekend als PGSMA, is een kunstmuseum gelegen op 1400 First Avenue North in Great Falls, Montana, Verenigde Staten. Dit museum is een van de zes in de stad en is gehuisvest in een historisch gebouw dat in 1896 werd gebouwd. Het gebouw werd aanvankelijk gebruikt als de eerste middelbare school van de stad en later als een junior high school voordat het in 1977 werd omgebouwd tot een museum.
 176. The Mary Baker Eddy Library For the Betterment of Humanity176

  The Mary Baker Eddy Library For the Betterment of Humanity

  Boston, MA
  De Mary Baker Eddy Library, gelegen aan de Massachusetts Avenue in Boston, fungeert als onderzoeksbibliotheek, museum en bewaarplaats voor de documenten van Mary Baker Eddy, de oprichtster van Christian Science. De bibliotheek is gehuisvest in een deel van een 11 verdiepingen tellend gebouw dat oorspronkelijk werd gebouwd voor de Christian Science Publishing Society. Deze locatie biedt een unieke combinatie van historische en architectonische interesse.
 177. Oregon Rail Heritage Center177

  Oregon Rail Heritage Center

  Portland, OR
  Het Oregon Rail Heritage Center (ORHC) is een spoorwegmuseum gelegen in Portland, Oregon. Het herbergt drie stoomlocomotieven die eigendom zijn van de stad Portland. Deze omvatten de Southern Pacific 4449, Spokane, Portland & Seattle 700, en Oregon Railroad & Navigation Co. 197. De eerste twee locomotieven zijn gerestaureerd en operationeel, wat een unieke blik biedt op de geschiedenis van het spoorvervoer.
 178. Wells Fargo History Museum178

  Wells Fargo History Museum

  San Francisco, CA
  Dit museum is gebouwd op het terrein van de voormalige Wells Fargo Bank en biedt verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van het bankwezen. De tentoonstelling is zowel interessant als leerzaam - maak een ritje in een postkoets of zie hoe vintage bankmachines werkten.
 179. Folk Art Center179

  Folk Art Center

  Asheville, NC
  Het Folk Art Center, gelegen bij mijlpaal 382 op de Blue Ridge Parkway nabij Asheville, North Carolina, is een museum gewijd aan de kunst en ambachten van de Appalachen. Deze locatie is een centrum voor de waardering en het begrip van de rijke artistieke tradities van de Appalachen-regio.
 180. 180

  River Arts District Artists

  Asheville, NC
  Beoordeel een boek niet op zijn omslag! Dit gebied staat vol met oude pakhuizen die worden omgebouwd tot een kunstzinnige enclave.
 181. Klondike Gold Rush National Historical Park181

  Klondike Gold Rush National Historical Park

  Seattle, WA
  Het Klondike Gold Rush National Historical Park is een belangrijke site die de Klondike Gold Rush van de late jaren 1890 herdenkt. Deze historische gebeurtenis was een grote goudkoorts die plaatsvond in het Yukon-gebied in Canada. Het park omvat gebieden die dienden als etappes voor het pad en de wegen die in deze richting leidden, grotendeels gelegen op Amerikaans grondgebied.
 182. Centennial Museum and Chihuahuan Desert Gardens182

  Centennial Museum and Chihuahuan Desert Gardens

  El Paso, TX
  Het Centennial Museum en de Chihuahuan Desert Gardens is een cultureel en natuurhistorisch museum gelegen op de campus van de University of Texas in El Paso. Het is het oudste museum in El Paso, gebouwd in 1936 ter herdenking van de honderdjarige onafhankelijkheid van Texas. Het museum richt zich voornamelijk op de natuurlijke en culturele geschiedenis van de Chihuahuan Desert, en bevordert en deelt kennis en begrip van de natuurlijke diversiteit van de regio en haar mensen.
 183. The Samurai Collection183

  The Samurai Collection

  Dallas, TX
 184. Eloise Pickard Smith Gallery184

  Eloise Pickard Smith Gallery

  Santa Cruz, CA
 185. Geology Hall185

  Geology Hall

  New Brunswick, NJ
  Geology Hall, gelegen op de Queens Campus van Rutgers University in New Brunswick, New Jersey, is een historisch gebouw dat werd gebouwd tussen april 1871 en juni 1872. Het gebouw was oorspronkelijk ontworpen om verschillende wetenschappelijke klassen en het Rutgers Geology Museum te huisvesten. Dit maakt het een belangrijke locatie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van wetenschappelijk onderwijs en geologie.
 186. Zion Human History Museum186

  Zion Human History Museum

  Springdale, UT
 187. Hammer Museum187

  Hammer Museum

  Los Angeles, CA
  Het Hammer Museum, ook bekend als het Armand Hammer Museum of Art and Cultural Center of UCLA Hammer Museum, is een kunstmuseum gelegen in de wijk Westwood van Los Angeles, Californië. Het wordt beheerd door de UCLA School of Arts and Architecture van de Universiteit van Californië. Het museum werd opgericht door Armand Hammer, de toenmalige CEO van de Occidental Petroleum Corporation, in november 1990.
 188. Travel Town Museum188

  Travel Town Museum

  Los Angeles, CA
  Travel Town Museum is een spoorwegmuseum gelegen in de noordwestelijke hoek van Griffith Park in Los Angeles, Californië. Het museum werd officieel geopend op 14 december 1952 en is sindsdien een belangrijke attractie voor spoorwegliefhebbers en toeristen. Het biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van het spoorwegvervoer in het westen van de Verenigde Staten, met name in Zuid-Californië en het gebied van Los Angeles.
 189. Los Angeles Fire Department Museum and Memorial189

  Los Angeles Fire Department Museum and Memorial

  Los Angeles, CA
  Het Los Angeles Fire Department Museum en Memorial bevindt zich op een historische locatie, Old Engine Co. No. 27, ook bekend als Fire Station No. 27, aan de Cahuenga Boulevard in Hollywood. Deze locatie is niet alleen een museum, maar ook een gedenkteken, dat een unieke combinatie biedt van geschiedenis en eerbetoon aan de dappere brandweerlieden van Los Angeles.
 190. North Carolina Museum of Art190

  North Carolina Museum of Art

  Raleigh, NC
  Het North Carolina Museum of Art, opgericht in 1947, is gevestigd in Raleigh. Het museum opende officieel zijn deuren voor het publiek op 6 april 1956. Deze historische instelling maakt al vele decennia een belangrijk deel uit van het culturele landschap van de stad.
 191. Manzanar National Historic Site191

  Manzanar National Historic Site

  Independence, CA
  Manzanar wordt erkend als het bekendste interneringskamp voor Japans-Amerikanen uit de Tweede Wereldoorlog in de Verenigde Staten. Het was een van de tien kampen die meer dan 110.000 gevangenen huisvestten. Deze historische site biedt een blik op een belangrijke periode in de Amerikaanse geschiedenis en biedt bezoekers de kans om te leren over de ervaringen van Japans-Amerikanen tijdens de oorlog.
 192. Tennessee State Museum192

  Tennessee State Museum

  Nashville, TN
  Het Tennessee State Museum, gelegen in Nashville, biedt een uitgebreide weergave van de geschiedenis van de Amerikaanse staat Tennessee. Dit grote museum biedt een diepgaande kijk op het verleden van de staat, waardoor het een ideale bestemming is voor geschiedenisliefhebbers en nieuwsgierige toeristen.
 193. Henry Art Gallery193

  Henry Art Gallery

  Seattle, WA
  De Henry Art Gallery, gelegen op de campus van de Universiteit van Washington in Seattle, Washington, is een museum voor hedendaagse kunst. Het is gunstig gelegen aan de westrand van de universiteitscampus langs 15th Avenue N.E. in de University District, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. Het museum biedt een unieke mix van hedendaagse kunst en geschiedenis van de fotografie, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 194. Gilgal Garden194

  Gilgal Garden

  Salt Lake City, UT
  De Gilgal Sculpture Garden is een uniek openbaar stadspark gelegen op 749 East 500 South in Salt Lake City, Utah. Dit kleine park is gevuld met ongewone en symbolische beelden, waardoor het een unieke bestemming is voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in kunst, geschiedenis en cultuur.
 195. Contemporary Arts Center195

  Contemporary Arts Center

  Cincinnati, OH
  Het Contemporary Arts Center (CAC) is een museum voor hedendaagse kunst gevestigd in Cincinnati, Ohio. Het wordt erkend als een van de eerste instellingen in de Verenigde Staten die zich toeleggen op hedendaagse kunst. Dit maakt het een belangrijk monument in de kunstgeschiedenis van het land en een opmerkelijke bestemming voor kunstliefhebbers die Cincinnati bezoeken.
 196. 196

  Santa Cruz Art League Galleries

  Santa Cruz, CA
 197. Babe Didrikson Zaharias Museum197

  Babe Didrikson Zaharias Museum

  Beaumont, TX
  Het Babe Didrikson Zaharias Museum & Visitor Center, dat zijn deuren opende in 1976, is een sportmuseum dat hulde brengt aan het leven en de carrière van de gerenommeerde Amerikaanse atlete, Babe Didrikson Zaharias (1911–1956). Het museum fungeert ook als bezoekerscentrum voor de stad Beaumont en de omliggende regio in Texas, en biedt toeristen een schat aan informatie over het gebied.
 198. Birmingham Museum of Art198

  Birmingham Museum of Art

  Birmingham, AL
  Het Birmingham Museum of Art is een gerenommeerd kunstmuseum gelegen in het hart van Birmingham, Alabama. Opgericht in 1951, is het museum sindsdien een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad geworden, waar bezoekers de kans krijgen om een diverse reeks kunst uit verschillende culturen en perioden te verkennen.
 199. Como Park Zoo199

  Como Park Zoo

  St. Paul, MN
  De Como Park Zoo en Marjorie McNeely Conservatory bevinden zich in het hart van Como Park, op 1225 Estabrook Drive, Saint Paul, Minnesota. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verscheidenheid aan attracties voor bezoekers van alle leeftijden. Het park, de dierentuin en het conservatorium zijn eigendom van de stad Saint Paul en zijn een afdeling van Saint Paul Parks and Recreation.
 200. New Castle Court House Museum200

  New Castle Court House Museum

  New Castle, DE
  Het New Castle Court House Museum heeft een unieke geografische betekenis. Het bevindt zich in het centrum van een cirkel met een straal van 12 mijl, die het grootste deel van de grens tussen de staten Delaware en Pennsylvania definieert, evenals delen van de grenzen tussen Delaware en New Jersey en Maryland. Deze unieke positionering maakt het museum een ​​brandpunt van regionale geschiedenis en geografie.

Alle musea in Verenigde Staten