DIVA, Antwerp Home of Diamonds en de collectie

DIVA, Antwerp Home of Diamonds
Bron

Ontdek DIVA, het nieuwe diamantmuseum met een hart voor zilver in Antwerpen en treed binnen in een universum vol diamant, juwelen en edelsmeedkunst. DIVA en haar butler Jérôme nemen je mee op een reis doorheen het Antwerpse diamantverhaal. Vakmanschap, verhalen, emoties en ensceneringen wachten op je in dit museum.

Kunst & Design  Kunst & Design

DIVA, Antwerp Home of Diamonds
Suikerrui 17-19

Bezoekersinformatie DIVA, Antwerp Home of Diamonds

Openingstijden

Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
10:00 – 18:00
Woensdag Gesloten
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00

Toegangsprijzen

0 – 11Gratis
12 – 26€ 7,00
27+€ 12,00
Antwerp City CardGratis
museumPASSmuséesGeldig

Faciliteiten

Rolstoel­toegankelijk
Museum­winkel
Creditcard
Kindvriendelijk
Audiotour

Locatie & Kaart

Suikerrui 17-19, Antwerpen

Ontdek alle musea in Antwerpen

Recensies van DIVA, Antwerp Home of Diamonds

Er is 1 beoordeling van DIVA, Antwerp Home of Diamonds.

  • D
    Denis • 9 dec 2018

    Interessanter zou een gewone gids zijn. Zeker voor wat oudere bezoekers. Het onthaal door een mannelijk personeelslid kon heel wat vriendelijker. Op de vraag of een niet opgedaagde persoon zijn ticket kon terugbetaald krijgen was het antwoord: "Ik heb hier geen geld. Wat wil je eigenlijk? Dat is niet mogelijk." Met uitgestreken gezicht die het gevoel gaf van "Wat ne pipo zijt gij dat ge dat hier komt vragen?" Overige personeelsleden en zaalwachters waren wel vriendelijk. Het museum is mooi de interactieve schermen zijn interessant maar sommigen vinden een klassieke gids beter om op anderhalf uur vlot en vrij volledig geïnformeerd te zijn. Sommige verklarende bordjes over de tentoongestelde objecten zitten nogal in het donker en zijn klein gedrukt, ook moet men de bedoelde objecten dikwijls gaan zoeken. Er zou beter een nummering of plaatsaanduiding bij vermeld worden. De man aan de balie een andere functie bezorgen ?? Sympathiek was dat niet als groepsleider zo aangesproken te worden.

    Bezocht op 8 dec 2018

Schrijf een recensie

Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Heb je DIVA, Antwerp Home of Diamonds bezocht? Schrijf dan hieronder je recensie! Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door.

Log in of maak gratis een account aan om DIVA, Antwerp Home of Diamonds te beoordelen.