Ontdek alle musea in Breda en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Breda, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Breda bekijk je onze lijst van beste musea in Breda.

Breda is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in het Zuiden van Nederland. Breda kent een rijke geschiedenis en is de voornaamste stad van West-Brabant. Het is een typische bourgondische, Brabantse stad, met veel restaurants en een bruisend nachtleven. De stad heeft geen universiteit, maar wel enkele hogescholen die zorgen voor een levendig straatbeeld in Breda. De stad kenmerkt zich door een wisselwerking tussen historische panden in mooie winkelstraten en moderne nieuwbouw en hedendaagse architectuur. Breda is omringd door bossen en zelfs in het midden van de stad is natuur: Park Valkenberg, een stadspark dat het station van Breda met de binnenstad verbindt.

Lees meer…

Musea in Breda

Dit overzicht bevat alle musea in Breda en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Breda zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Breda

Advertentie

Tentoonstellingen in Breda

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Breda. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Breda? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Breda.

Alle tentoonstellingen in Breda

Advertentie