Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Cambridge

Cambridge (Massachusetts) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 5 historische musea in Cambridge op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Cambridge? Dit zijn ze:

 1. The Collection of Historical Scientific Instruments1

  The Collection of Historical Scientific Instruments

  Cambridge, MA
 2. Semitic Museum2

  Semitic Museum

  Cambridge, MA
  Het Harvard Museum of the Ancient Near East, voorheen bekend als het Harvard Semitisch Museum, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1889. Het verhuisde naar zijn huidige locatie op 6 Divinity Avenue in Cambridge, Massachusetts, in 1903. Dit museum is een belangrijk onderdeel van het culturele landschap van de stad en biedt een unieke kans om de geschiedenis en cultuur van het oude Nabije Oosten te verkennen.
 3. Peabody Museum of Archaeology and Ethnology3

  Peabody Museum of Archaeology and Ethnology

  Cambridge, MA
  Het Peabody Museum of Archaeology and Ethnology is een museum verbonden aan de Harvard Universiteit in Cambridge, Massachusetts . Het Peabody Museum, opgericht in 1866, is een van de oudste en grootste musea die zich bezighoudt met antropologisch materiaal, met bijzondere aandacht voor de etnografie
 4. Longfellow House - Washington's Headquarters4

  Longfellow House - Washington's Headquarters

  Cambridge, MA
 5. Cooper-frost-austin House5

  Cooper-frost-austin House

  Cambridge, MA
  Het Cooper–Frost–Austin House, een historisch koloniaal Amerikaans huis, bevindt zich op 21 Linnaean Street, Cambridge, Massachusetts. Dit huis, gebouwd in 1681, heeft de eer het oudste bestaande huis in Cambridge te zijn. De rijke geschiedenis en architecturale betekenis maken het een punt van interesse voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de koloniale Amerikaanse geschiedenis.

Alle musea in Cambridge