Ontdek alle musea in Den Haag en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Den Haag, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Den Haag bekijk je onze lijst van beste musea in Den Haag.

Den Haag is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. In Den Haag zijn de Nederlandse regering en het parlement en vele leden van het Koninklijk Huis gevestigd. Daarnaast zijn de meeste ambassades en ministeries in Den Haag en is het de standplaats van veel nationale en internationale rechtscolleges. Daarnaast is de stad uniek door zijn vele rijksmonumenten en oorlogsmonumenten, historische buurten en haar ligging nabij de kust.

Den Haag biedt veel kunst en cultuur van wereldniveau en het plein en de Grote Markt bieden ruimte aan veel horecagelegenheden.

Lees meer…

Musea in Den Haag

Dit overzicht bevat alle musea in Den Haag.
Benieuwd naar welke musea er in Den Haag zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Den Haag

Tentoonstellingen in Den Haag

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Den Haag. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Den Haag? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Den Haag.

Alle tentoonstellingen in Den Haag