De beste musea in Flagstaff in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Flagstaff, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Flagstaff, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Flagstaff.

Op zoek naar de beste musea in Flagstaff? Dit zijn de beste:

 1. Lowell Observatory1

  Lowell Observatory

  Flagstaff, AZ
  Lowell Observatory is een astronomisch observatorium in Flagstaff, Arizona, Verenigde Staten. Lowell Observatory werd opgericht in 1894, waarmee het een van de oudste observatoria in de Verenigde Staten is, en werd in 1965 aangewezen als National Historic Landmark. In 2011 werd het observatorium doo
 2. Museum of Northern Arizona Flagstaff2

  Museum of Northern Arizona Flagstaff

  Flagstaff, AZ
  Aangenaam museum dat inzicht geeft in de geschiedenis van de adembenemend mooie natuur van Arizona.
 3. 3

  Sunset Crater Volcano Visitor Center

  Flagstaff, AZ
 4. Arizona Historical Society Pioneer Museum4

  Arizona Historical Society Pioneer Museum

  Flagstaff, AZ
  De Arizona Historical Society (AHS) is een non-profitorganisatie die tot doel heeft mensen te verbinden door de kracht van de geschiedenis van Arizona. Deze missie wordt uitgevoerd via vier regionale afdelingen, elk met een representatief museum. De afdelingen bevinden zich in Tucson, Tempe, Flagstaff en Yuma. De vereniging werd opgericht in 1884 door een groep pioniers die hun verhalen wilden bewaren en liefdadigheidswerk wilden bieden aan de lokale gemeenschap.
 5. Walnut Canyon National Monument5

  Walnut Canyon National Monument

  Flagstaff, AZ
  Het Walnut Canyon National Monument, gelegen nabij Flagstaff, Arizona, is een unieke natuurlijke attractie uitgehouwen in een bebost plateau van dennen. Deze locatie biedt een serene omgeving voor bezoekers om de schoonheid van de natuur te verkennen en te waarderen. Het monument is gemakkelijk toegankelijk en biedt een pittoreske omgeving voor buitenactiviteiten.

Alle musea in Flagstaff