De beste musea in Scottsdale in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Scottsdale, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Scottsdale, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Scottsdale.

Voor sommige musea in Scottsdale dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Scottsdale? Dit zijn de beste:

 1. Taliesin West1

  Taliesin West

  Scottsdale, AZ
  Taliesin West is niet alleen een historische locatie, maar ook het hoofdkantoor van de Frank Lloyd Wright School of Architecture en de Frank Lloyd Wright Foundation. Bezoekers hebben de mogelijkheid om het pand te bezichtigen en inzicht te krijgen in Wright's architecturale onderwijs en zijn blijvende impact op het vakgebied.
 2. Scottsdale Museum of Contemporary Art2

  Scottsdale Museum of Contemporary Art

  Scottsdale, AZ
 3. McCormick-Stillman Railroad Park3

  McCormick-Stillman Railroad Park

  Scottsdale, AZ
  McCormick-Stillman Railroad Park, gelegen in Scottsdale, Arizona, beslaat een uitgestrekt gebied van 30 hectare. Dit park is een unieke bestemming die een mix biedt van geschiedenis, natuur en entertainment. Het is een geweldige plek voor gezinnen, treinliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de rijke geschiedenis van spoorwegen in Arizona.
 4. Western Spirit: Scottsdale's Museum of the West4

  Western Spirit: Scottsdale's Museum of the West

  Scottsdale, AZ
  Western Spirit: Scottsdale’s Museum of the West bevindt zich in het hart van Old Town Scottsdale, Arizona. Het museum, dat zijn deuren opende in januari 2015, is gevestigd op de voormalige locatie van het Loloma Transit Station. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke mix van oud en nieuw, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen.
 5. 5

  Scottsdale Center For the Performing Arts

  Scottsdale, AZ

Alle musea in Scottsdale