De beste musea in Arizona in oktober 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in Arizona, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Arizona, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Arizona.

Op zoek naar de beste musea in Arizona? Dit zijn de beste:

 1. Online korting!Musical Instrument Museum1

  Musical Instrument Museum

  Phoenix, AZ
  Het Musical Instrument Museum, ook bekend als MIM, is gevestigd in Phoenix, Arizona. Het werd officieel geopend voor het publiek in april 2010. Dit museum is een geweldige bestemming voor muziekliefhebbers en degenen die geïnteresseerd zijn in het leren over verschillende culturen door hun muziekinstrumenten.
 2. Phoenix Zoo2

  Phoenix Zoo

  Phoenix, AZ
  De Phoenix Zoo, gelegen in Phoenix, Arizona, is een erkend lid van de World Association of Zoos and Aquariums (WAZA) en de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Deze lidmaatschappen weerspiegelen de toewijding van de dierentuin aan hoge normen voor dierenverzorging, behoud en onderwijs.
 3. Taliesin West3

  Taliesin West

  Scottsdale, AZ
  Taliesin West is niet alleen een historische locatie, maar ook het hoofdkantoor van de Frank Lloyd Wright School of Architecture en de Frank Lloyd Wright Foundation. Bezoekers hebben de mogelijkheid om het pand te bezichtigen en inzicht te krijgen in Wright's architecturale onderwijs en zijn blijvende impact op het vakgebied.
 4. Biosphere 24

  Biosphere 2

  Oracle, AZ
  Biosphere 2 is een uniek architectonisch en ecologisch wonder gelegen in Arizona, VS. Gebouwd in 1991, was het primaire doel van dit project om een zelfvoorzienend ecosysteem te creëren dat onafhankelijk van de buitenwereld kon functioneren. Deze ambitieuze onderneming was een poging om te bewijzen dat leven op lange termijn in een gesloten ecologisch systeem kon worden volgehouden.
 5. Pima Air & Space Museum5

  Pima Air & Space Museum

  Tucson, AZ
  Het Pima Air & Space Museum, gelegen in Tucson, Arizona, heeft de eer een van 's werelds grootste lucht- en ruimtevaartmusea te zijn die niet door de overheid wordt gefinancierd. Dit maakt het een unieke bestemming voor liefhebbers van luchtvaart en ruimteverkenning, met een uitgebreide collectie van bijna 400 vliegtuigen verspreid over een uitgestrekt tentoonstellingsgebied van 80 hectare.
 6. O.k. Corral Tombstone6

  O.k. Corral Tombstone

  Tombstone, AZ
  Heb je ooit gehoord of gelezen over het vuurgevecht bij de O.K. Corral in 1881? Nou, dit is de plaats waar het allemaal gebeurde.
 7. Phoenix Art Museum7

  Phoenix Art Museum

  Phoenix, AZ
  Het Phoenix Art Museum, gelegen in Phoenix, Arizona, is het grootste museum voor beeldende kunst in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Het beslaat een indrukwekkende 26.500 vierkante meter, waardoor het een belangrijk cultureel herkenningspunt in de regio is.
 8. Mystery Castle8

  Mystery Castle

  Phoenix, AZ
  Mystery Castle is een unieke vesting gelegen nabij het South Mountain Park in Phoenix, Verenigde Staten. Deze onderscheidende structuur werd gebouwd in de jaren 1930 en biedt een unieke blik op het verleden. De locatie nabij het park biedt een schilderachtige achtergrond, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die op zoek zijn naar iets anders om te verkennen.
 9. 9

  Arizona Route 66 Museum

  Kingman, AZ
  Tegenwoordig weet bijna iedereen wat Route 66 is, maar er is minder bekend over zijn geschiedenis en vroegere doelen. Kom hier om meer te leren!
 10. Hall of Flame Fire Museum10

  Hall of Flame Fire Museum

  Phoenix, AZ
  Het Hall of Flame Museum of Firefighting, officieel bekend als de National Historical Fire Foundation, is een unieke instelling gewijd aan de historische bewaring van brandbestrijdingsapparatuur van over de hele wereld. Dit museum biedt een uitgebreid overzicht van de evolutie van brandbestrijdingsapparatuur en -technieken, waardoor het een fascinerende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, brandbestrijding of gewoon op zoek zijn naar een unieke museumervaring.
 11. Jerome State Historic Park11

  Jerome State Historic Park

  Jerome, AZ
  Jerome State Historic Park, gelegen in Arizona, VS, is de thuisbasis van de Douglas Mansion. Dit herenhuis werd gebouwd in 1916 door een familie die een belangrijke rol speelde in de mijnindustrie in Jerome, Arizona. Het herenhuis staat als een getuigenis van de rijke geschiedenis van het gebied en de invloedrijke mensen die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling ervan.
 12. Lowell Observatory12

  Lowell Observatory

  Flagstaff, AZ
  Lowell Observatory is een astronomisch observatorium in Flagstaff, Arizona, Verenigde Staten. Lowell Observatory werd opgericht in 1894, waarmee het een van de oudste observatoria in de Verenigde Staten is, en werd in 1965 aangewezen als National Historic Landmark. In 2011 werd het observatorium doo
 13. Scottsdale Museum of Contemporary Art13

  Scottsdale Museum of Contemporary Art

  Scottsdale, AZ
 14. Arizona-sonora Desert Museum14

  Arizona-sonora Desert Museum

  Tucson Estates, AZ
  Het Arizona-Sonora Desert Museum, gelegen in Tucson, Arizona, is een unieke combinatie van een dierentuin, museum en botanische tuin. Het beslaat meer dan 9 hectare en biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van de flora en fauna van de woestijn. Het museum wordt internationaal erkend als een botanische instelling en staat bekend om zijn herbarium, ASDM.
 15. Homolovi State Park15

  Homolovi State Park

  Winslow, AZ
  Homolovi State Park, gelegen in Arizona, Verenigde Staten, is een belangrijke historische locatie die meer dan 300 archeologische sites van de Ancestral Puebloan bewaart. Deze sites bieden een kijkje in het leven en de culturen van de Ancestral Puebloan mensen, waardoor het een fascinerende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en archeologie.
 16. Mission San Xavier Del Bac16

  Mission San Xavier Del Bac

  Drexel Heights, AZ
  San Xavier del Bac is een historische Spaanse katholieke missie, gelegen op ongeveer 16 kilometer ten zuiden van het centrum van Tucson, Arizona. Het bevindt zich op de Indiaanse reservatie van Tohono O'odham, wat een uniek cultureel aspect aan de site toevoegt. De missie werd vernoemd naar Sint-Franciscus Xaverius, een pionierende katholieke missionaris en medeoprichter van de Sociëteit van Jezus.
 17. Arizona State Capitol17

  Arizona State Capitol

  Phoenix, AZ
  Het Arizona State Capitol, gelegen in Phoenix, Arizona, heeft een rijke geschiedenis omdat het ooit het territoriale en staatsparlement huisvestte, samen met verschillende uitvoerende kantoren. Tegenwoordig zijn deze kantoren verplaatst naar omliggende gebouwen en is het gebouw zelf getransformeerd tot het Arizona Capitol Museum. Deze overgang stelt bezoekers in staat om op een unieke en meeslepende manier in de geschiedenis van Arizona te duiken.
 18. Arizona Science Center18

  Arizona Science Center

  Phoenix, AZ
  Het Arizona Science Center bevindt zich op 600 Washington St in Downtown Phoenix, Arizona. Het is genesteld in het Heritage and Science Park, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. De locatie is centraal en handig, met een verscheidenheid aan nabijgelegen attracties en voorzieningen voor toeristen.
 19. 19

  Crayola Experience Chandler

  Chandler, AZ
 20. Historic Kolb Studio Art and History Exhibits20

  Historic Kolb Studio Art and History Exhibits

  Grand Canyon Village, AZ
  Het Nationaal Park Grand Canyon, gelegen in de staat Arizona, is een van de oudste nationale parken in de Verenigde Staten. Dit park is een getuigenis van de toewijding van het land om zijn natuurlijke schoonheid en geschiedenis te behouden voor toekomstige generaties. Het biedt bezoekers een unieke kans om een van 's werelds meest iconische natuurlijke landschappen te verkennen.
 21. Heard Museum21

  Heard Museum

  Phoenix, AZ
  Het Heard Museum, gelegen in Phoenix, Arizona, is een particuliere, non-profit instelling die zich inzet voor de bevordering van Amerikaanse Indiaanse kunst. Het museum presenteert de verhalen van Amerikaanse Indianen vanuit een eerstepersoonsperspectief en toont zowel traditionele als hedendaagse kunst van Amerikaanse Indiaanse kunstenaars en degenen die beïnvloed zijn door Amerikaanse Indiaanse kunst.
 22. 22

  Monument Valley Navajo Tribal Park

  Oljato-Monument Valley, AZ
 23. Tusayan Pueblo Museum23

  Tusayan Pueblo Museum

  Grand Canyon Village, AZ
 24. Reid Park Zoo24

  Reid Park Zoo

  Tucson, AZ
  De Reid Park Zoo, opgericht in 1967, is een door de stad beheerde en geëxploiteerde non-profit dierentuin gelegen in Reid Park in Tucson, Arizona. De dierentuin, die zich uitstrekt over 24 hectare, is een belangrijk onderdeel van het recreatieve en educatieve aanbod van de stad en biedt bezoekers de mogelijkheid om een breed scala aan dieren te verkennen en te leren kennen in een goed onderhouden omgeving.
 25. The Rosson House25

  The Rosson House

  Phoenix, AZ
  Het Rosson House is een historisch huismuseum op het Heritage Square van Phoenix. Het werd gebouwd tussen 1894 en 1895 en staat nog steeds op de oorspronkelijke fundering in het centrum van Phoenix. Het huis, genoemd naar Dr. Roland Lee Rosson en zijn vrouw Flora Murray Rosson, veranderde verschille
 26. Wildlife World Zoo26

  Wildlife World Zoo

  Litchfield Park, AZ
  De Wildlife World Zoo & Aquarium is een groot etablissement van 215 hectare gelegen in Litchfield Park, Arizona, nabij Phoenix. Het biedt een breed scala aan ervaringen voor bezoekers, waardoor het een geweldige bestemming is voor mensen die geïnteresseerd zijn in dieren in het wild en de natuur.
 27. Pueblo Grande Museum Archaeological Park27

  Pueblo Grande Museum Archaeological Park

  Phoenix, AZ
  De Pueblo Grande Ruin en Irrigatie Sites zijn belangrijke pre-Columbiaanse archeologische sites gelegen in Phoenix, Arizona. Deze sites bevatten een prehistorische platformheuvel en oude irrigatiekanalen, die een blik bieden op het leven van de mensen die ooit in de regio woonden. Bezoekers kunnen deze historische structuren verkennen en leren over de geavanceerde irrigatiesystemen die werden ontwikkeld door de Hohokam, de voorouderlijke Native Americans die in het gebied woonden.
 28. Phoenix Police Museum28

  Phoenix Police Museum

  Phoenix, AZ
  Het Phoenix Police Museum bevindt zich op de 1e verdieping van het historische stadhuis van Phoenix, op de kruising van 2nd Ave en Jefferson Street. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en centraal, waardoor het een handige stop is voor toeristen die de stad verkennen.
 29. Center For Creative Photography29

  Center For Creative Photography

  Tucson, AZ
  Het Center for Creative Photography (CCP), opgericht in 1975, is een onderzoeksinstelling en archiefbewaarplaats gelegen op de campus van de Universiteit van Arizona in Tucson. Dit centrum is gewijd aan de bewaring, interpretatie en beschikbaarheid van materialen die essentieel zijn voor het begrijpen van fotografie en de geschiedenis ervan. Het is een belangrijke locatie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in fotografie als kunstvorm.
 30. Museum of Contemporary Art30

  Museum of Contemporary Art

  Tucson, AZ
  In 2010 verhuisde MOCA naar een voormalig brandweergebouw aan de Church Avenue. Deze verhuizing stelde het museum in staat om zijn tentoonstellingsruimte uit te breiden en zijn programma's verder te ontwikkelen. De unieke geschiedenis van het gebouw voegt een extra laag van interesse toe voor bezoekers, omdat het moderne kunst combineert met een stukje architecturale geschiedenis van Tucson.
 31. 31

  Pete's Rt 66 Gas Station Museum Williams

  Williams, AZ
  Museum over de alomtegenwoordige Route 66. Vol met diverse informatie, artefacten en memorabilia.
 32. Yuma Territorial Prison32

  Yuma Territorial Prison

  Yuma, AZ
  De Yuma Territorial Prison, gelegen in het Arizona Territory van de Verenigde Staten, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1 juli 1876, toen het zijn eerste gevangene toeliet. Deze historische site biedt een blik in het verleden en biedt bezoekers de kans om meer te leren over de geschiedenis van de gevangenis en het leven van degenen die er gevangen zaten.
 33. Mesa Arts Center33

  Mesa Arts Center

  Mesa, AZ
  Het Mesa Arts Center, gelegen in het centrum van Mesa, Arizona, is een complex gewijd aan podium- en beeldende kunsten. Dit centrum is een hub voor creativiteit en artistieke expressie en biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan voorstellingen en tentoonstellingen.
 34. Arizona Museum of Natural History34

  Arizona Museum of Natural History

  Mesa, AZ
  Het Arizona Museum of Natural History, oorspronkelijk bekend als het Mesa Southwest Museum, is een natuurhistorisch museum gelegen in de stad Mesa, Arizona. Het toont de natuurlijke en culturele geschiedenis van het zuidwesten van de Verenigde Staten, waardoor het een belangrijke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van het verleden van de regio.
 35. Out of Africa Wildlife Park35

  Out of Africa Wildlife Park

  Camp Verde, AZ
  Out of Africa Wildlife Park is een uniek wildpark en dierentuin gelegen in het prachtige stadje Camp Verde, Arizona. Dit park biedt bezoekers een unieke kans om van dichtbij kennis te maken met een verscheidenheid aan wilde diersoorten in een veilige en gecontroleerde omgeving.
 36. Sharlot Hall Museum36

  Sharlot Hall Museum

  Prescott, AZ
  Het Sharlot Hall Museum, gelegen in Prescott, Arizona, is een openluchtmuseum en erfgoedsite. Het werd geopend in 1928 door Sharlot M. Hall met als doel de geschiedenis en cultuur van de Central Highlands van Arizona te bewaren. Het museum biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis en cultuur van deze regio te verkennen in een openluchtsetting.
 37. Museum of Northern Arizona Flagstaff37

  Museum of Northern Arizona Flagstaff

  Flagstaff, AZ
  Aangenaam museum dat inzicht geeft in de geschiedenis van de adembenemend mooie natuur van Arizona.
 38. Titan Missile Museum38

  Titan Missile Museum

  Sahuarita, AZ
  Het Titan Missile Museum, ook bekend als Air Force Facility Missile Site 8 of Titan II ICBM Site 571-7, is een voormalige locatie voor intercontinentale ballistische raketten (ICBM). Het bevindt zich ongeveer 40 km ten zuiden van Tucson, Arizona in de Verenigde Staten. Dit museum biedt een unieke kans om een stukje geschiedenis van de Koude Oorlog te verkennen.
 39. Sedona Heritage Museum39

  Sedona Heritage Museum

  Sedona, AZ
  Het Pendley Homestead Historic District is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Sedona, gelegen binnen het Slide Rock State Park. Dit district bevindt zich aan de State Route 89A, ongeveer 7 mijl ten noorden van Sedona. Het werd officieel erkend en opgenomen in het National Register of Historic Places (NRHP) op 23 december 1991, wat de belangrijkheid ervan in het historische landschap van de regio markeert.
 40. Fort Lowell Museum40

  Fort Lowell Museum

  Tucson, AZ
  Fort Lowell, gelegen in Tucson, Arizona, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 20 mei 1862, toen het werd opgericht als een militaire post door het Amerikaanse leger. Deze historische site biedt bezoekers een blik op het verleden en geeft inzicht in de militaire operaties die in die tijd in de regio plaatsvonden.
 41. 41

  The Mini Time Machine Museum

  Tucson, AZ
  Dit nogal bijzondere museum heeft een bijzondere belangstelling voor de tentoonstelling van miniaturen van allerlei soort.
 42. Arizona State University Art Museum42

  Arizona State University Art Museum

  Tempe, AZ
  Het Arizona State University Art Museum, ook bekend als ASU Art Museum, is een kunstinstituut opgericht in 1950 in Tempe, Arizona. De oprichting van het museum werd mogelijk gemaakt door de genereuze donatie van moderne Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse kunstwerken. Deze rijke collectie vormt de kern van de tentoonstellingen van het museum en biedt bezoekers een uniek inzicht in de artistieke expressies van deze regio's.
 43. Fort Verde State Historic Park43

  Fort Verde State Historic Park

  Camp Verde, AZ
  Fort Verde State Historic Park, gelegen in de stad Camp Verde, Arizona, is een compact park dat ernaar streeft elementen van het fort uit het tijdperk van de Apache-oorlogen te behouden zoals ze waren in de jaren 1880. Dit park biedt bezoekers een unieke kans om terug in de tijd te stappen en een stukje Amerikaanse geschiedenis te ervaren.
 44. 44

  Bearizona Wildlife Park

  Williams, AZ
 45. Meteor Crater - Barringer Space Museum45

  Meteor Crater - Barringer Space Museum

  Winslow, AZ
  De Barringerkrater, ook bekend als de Arizonakrater of Meteor Crater, is een bekende inslagkrater gelegen op ongeveer 55 kilometer ten oosten van Flagstaff in de woestijn van Noord-Arizona, Verenigde Staten. Vernoemd naar mijnbouwingenieur en zakenman Daniel Moreau Barringer, wordt het beschouwd als een van de meest bekende inslagkraters op aarde.
 46. The Rex Allen Museum Willcox Arizona46

  The Rex Allen Museum Willcox Arizona

  Willcox, AZ
  Het Rex Allen Arizona Cowboy Museum en de Willcox Cowboy Hall of Fame bevinden zich in Willcox, Arizona, Verenigde Staten. Dit museum is gewijd aan het leven en de carrière van Rex Elvie Allen, een Amerikaanse film- en televisieacteur, zanger en songwriter bekend als de 'Arizona Cowboy' en 'Mister Cowboy'. Geboren en getogen slechts 40 mijl ten noorden van Willcox, werd Allen beroemd in de jaren 1950 als een van de laatste zingende cowboys en als de verteller van vele Disney natuur- en Westernproducties.
 47. Amerind Museum47

  Amerind Museum

  Dragoon, AZ
  De Amerind Foundation is een unieke instelling die zowel als museum als onderzoekscentrum fungeert. Haar primaire missie is het behoud en de interpretatie van de rijke geschiedenissen en diverse culturen van de Native American volkeren. Bezoekers van het museum kunnen verwachten een diep begrip te krijgen van het Native American erfgoed door de verschillende tentoonstellingen en collecties die worden getoond.
 48. Shermer Art Center48

  Shermer Art Center

  Phoenix, AZ
  Het Shemer Art Center en Museum, gelegen in Phoenix, Arizona, fungeert zowel als kunsteducatie faciliteit als galerij. Deze unieke combinatie stelt bezoekers in staat om niet alleen de tentoongestelde kunst te waarderen, maar ook te leren over de technieken en geschiedenis erachter.
 49. Southern Arizona Transportation Museum49

  Southern Arizona Transportation Museum

  Tucson, AZ
  Het Southern Arizona Transportation Museum is een unieke bestemming in Tucson, Arizona. Het is gevestigd in het voormalige archiefgebouw van het Southern Pacific Depot, een historische locatie die is gerenoveerd door de stad Tucson. Dit museum biedt een diepgaande blik op de geschiedenis van spoorwegen en transport in de regio, waardoor het een fascinerende stop is voor geschiedenisliefhebbers en treinliefhebbers.
 50. The Tombstone Epitaph50

  The Tombstone Epitaph

  Tombstone, AZ
  The Tombstone Epitaph is een maandelijkse publicatie gevestigd in Tombstone, Arizona. Het is gewijd aan het verslaan van de geschiedenis en cultuur van het Oude Westen. De krant werd opgericht in januari 1880, waardoor het de oudste continu gepubliceerde krant in Arizona is. Deze rijke geschiedenis maakt het een significant onderdeel van het culturele erfgoed van de staat.
 51. 51

  Sea Life Arizona

  Tempe, AZ
  Sea Life Arizona is een groot, interactief aquarium gelegen in de Arizona Mills mall in Tempe, Arizona. Met een oppervlakte van 26.000 vierkante voet biedt het aquarium een unieke ervaring voor bezoekers, met duizenden waterdieren in de tentoonstelling.
 52. Burton Barr Central Library52

  Burton Barr Central Library

  Phoenix, AZ
  De Burton Barr Central Library fungeert als de centrale bibliotheek van Phoenix, Arizona. Het is ook het administratieve hoofdkantoor van de Phoenix Public Library. Deze bibliotheek is vernoemd naar Burton Barr, een prominent figuur in de politieke geschiedenis van Arizona. Als de vlaggenschiplocatie voor de Phoenix Public Library speelt het een belangrijke rol in het culturele en educatieve landschap van de stad.
 53. 53

  Sunset Crater Volcano Visitor Center

  Flagstaff, AZ
 54. Japanese Friendship Garden of Phoenix54

  Japanese Friendship Garden of Phoenix

  Phoenix, AZ
 55. Pioneer Arizona Living History Museum55

  Pioneer Arizona Living History Museum

  Phoenix, AZ
  Het Pioneer Living History Museum, ook bekend als Pioneer Village, is gelegen op 3901 W. Pioneer Road in Phoenix, Arizona. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om terug in de tijd te stappen en de geschiedenis van de regio te ervaren.
 56. David and Gladys Wright House56

  David and Gladys Wright House

  Phoenix, AZ
 57. Children's Museum of Phoenix57

  Children's Museum of Phoenix

  Phoenix, AZ
  Het Children's Museum of Phoenix is gevestigd in de historische Monroe School, gelegen op 215 North 7th Street in het centrum van Phoenix, Arizona. Dit gebouw, dat ontworpen is door Norman Foote Marsh in de neoklassieke of klassieke revivalstijl, diende als basisschool en vervolgens als middelbare school van 1914 tot 1972. Sinds 2008 is het de thuisbasis van het Children's Museum of Phoenix, en biedt het een unieke en historische setting voor de tentoonstellingen en activiteiten van het museum.
 58. Alwun House58

  Alwun House

  Phoenix, AZ
  Kunstmuseum en historisch huis dat de moeite waard is! Unieke en verfrissende plek in een oud Victoriaans huis.
 59. Tucson Jewish Museum & Holocaust Center59

  Tucson Jewish Museum & Holocaust Center

  Tucson, AZ
  Het Joods Historisch Museum, voorheen bekend als het Joods Erfgoedcentrum van het Zuidwesten, is gevestigd in een historische synagoge in Tucson, Arizona. Dit museum is een getuigenis van de rijke Joodse geschiedenis van de regio en biedt een unieke kans om dit erfgoed te verkennen in een omgeving die zowel historisch als cultureel significant is.
 60. Tucson Museum of Art60

  Tucson Museum of Art

  Tucson, AZ
  Het Tucson Museum of Art and Historic Block (TMA) is een belangrijke culturele instelling gelegen in de Presidio District van het centrum van Tucson, Arizona. Het fungeert als zowel een kunstmuseum als een kunsteducatie-instelling, met een divers aanbod van tentoonstellingen en educatieve programma's. De locatie van het museum in het hart van de stad maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen en locals.
 61. Old Pueblo Trolley Barn61

  Old Pueblo Trolley Barn

  Tucson, AZ
  De Old Pueblo Trolley is een non-profit educatieve organisatie gevestigd in Tucson, Arizona. De primaire missie is om de geschiedenis van het openbaar vervoer in de staat te bewaren. De organisatie is verdeeld in drie divisies: de Street Railway Division, de Motor Bus Division en de Museum Division. Elke divisie speelt een specifieke rol bij het bewaren van de geschiedenis van het openbaar vervoer in de staat.
 62. Arizona State Museum62

  Arizona State Museum

  Tucson, AZ
  Het Arizona State Museum, opgericht in 1893, fungeert als een belangrijk depot voor archeologische bronnen. Het bewaart niet alleen artefacten en stelt ze tentoon, maar biedt ook educatieve en onderzoeksmogelijkheden. De rijke geschiedenis van het museum en zijn toewijding aan het behoud en de tentoonstelling van artefacten maken het een fascinerende bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in archeologie en geschiedenis.
 63. Sanguinetti House Museum and Gardens63

  Sanguinetti House Museum and Gardens

  Yuma, AZ
  Dit charmante museum behandelt de geschiedenis van Arizona en de Arizoniaanse natuur. Het beschikt ook over mooie tuinen op het terrein.
 64. Tombstone Courthouse State Historic Park64

  Tombstone Courthouse State Historic Park

  Tombstone, AZ
  Het Tombstone Courthouse State Historic Park is een belangrijke historische locatie in Arizona, Verenigde Staten. Het bevindt zich in de stad Tombstone en is gewijd aan het behoud van het oorspronkelijke gerechtsgebouw van Cochise County. Dit twee verdiepingen tellende Victoriaanse gebouw werd gebouwd in 1882 en huisvestte ooit verschillende provinciekantoren, waaronder die van de sheriff, recorder, penningmeester en de Raad van Toezicht, evenals rechtszalen en een gevangenis.
 65. Mohave Museum of History and Arts65

  Mohave Museum of History and Arts

  Kingman, AZ
  Het Mohave Museum of History and Arts biedt bezoekers een introductie tot de geschiedenis van Noordwest-Arizona. De collectie van het museum omvat diorama's, muurschilderingen en talrijke artefacten die de ontwikkeling van de regio van prehistorische tijden tot heden illustreren.
 66. Kinishba Ruins66

  Kinishba Ruins

  Fort Apache, AZ
  De Kinishba Ruïnes is een belangrijke archeologische site gelegen in het oosten van Arizona. Het is een 600-kamer groot huis van de Mogollon-cultuur dat een blik biedt op de oude Mogollon-cultuur. De site wordt beheerd door de White Mountain Apache Tribe, wat zorgt voor de bewaring en het onderhoud ervan. Bezoekers van de site kunnen de ruïnes verkennen en meer te weten komen over de Mogollon-cultuur en hun architecturale praktijken.
 67. Fort Huachuca Museum and Annex67

  Fort Huachuca Museum and Annex

  Sierra Vista, AZ
  Fort Huachuca is een installatie van het Amerikaanse leger, opgericht op 3 maart 1877 als Camp Huachuca. Het garnizoen valt nu onder het commando van het United States Army Installation Management Command. Het ligt in Cochise County , in het zuidoosten van Arizona , ongeveer 15 mijl (24 km) ten noor
 68. Castle Dome Mine Museum68

  Castle Dome Mine Museum

  Yuma, AZ
  Castle Dome Landing, gelegen in de Castle Dome Mountains van Yuma County, Arizona, is een historische spookstad. Het werd oorspronkelijk opgericht rond 1863, dienend als transportdepot en mijnwerkerskamp. Deze site biedt een blik op het verleden en geeft bezoekers een uniek perspectief op de vroege mijnactiviteiten en het leven in het Arizona Territory.
 69. Colorado River State Historic Park69

  Colorado River State Historic Park

  Yuma, AZ
  Het Yuma Quartermaster Depot State Historic Park, voorheen bekend als het Yuma Crossing State Historic Park, is een belangrijke historische locatie gelegen in Yuma, Arizona, VS. Dit park maakt deel uit van de Yuma Crossing en bijbehorende sites op het National Register of Historic Places in het Yuma Crossing National Heritage Area. Het was een essentieel quartermaster depot tijdens de jaren 1870, waar goederen werden verscheept de Colorado-rivier op vanuit de Golf van Californië en opgeslagen in Yuma voor distributie naar de woestijnfrontforten in de zuidwestelijke Verenigde Staten.
 70. McCormick-Stillman Railroad Park70

  McCormick-Stillman Railroad Park

  Scottsdale, AZ
  McCormick-Stillman Railroad Park, gelegen in Scottsdale, Arizona, beslaat een uitgestrekt gebied van 30 hectare. Dit park is een unieke bestemming die een mix biedt van geschiedenis, natuur en entertainment. Het is een geweldige plek voor gezinnen, treinliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de rijke geschiedenis van spoorwegen in Arizona.
 71. Western Spirit: Scottsdale's Museum of the West71

  Western Spirit: Scottsdale's Museum of the West

  Scottsdale, AZ
  Western Spirit: Scottsdale’s Museum of the West bevindt zich in het hart van Old Town Scottsdale, Arizona. Het museum, dat zijn deuren opende in januari 2015, is gevestigd op de voormalige locatie van het Loloma Transit Station. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke mix van oud en nieuw, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen.
 72. Cutler Plotkin Jewish Heritage Center72

  Cutler Plotkin Jewish Heritage Center

  Phoenix, AZ
  Het Cutler-Plotkin Joods Erfgoedcentrum, voorheen bekend als Temple Beth Israel, heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis van Phoenix, Arizona omdat het de eerste permanente Joodse gemeente in het gebied was. Deze historische betekenis voegt een laag van diepte toe aan de bezoekerservaring, en biedt een blik op de vroege Joodse gemeenschap in Phoenix.
 73. Arizona Commemorative Air Force Museum73

  Arizona Commemorative Air Force Museum

  Mesa, AZ
  Het Arizona Commemorative Air Force Museum, ook bekend als Airbase Arizona Aircraft Museum, werd opgericht in 1978. Het bevindt zich in Falcon Field in Mesa, Arizona. Dit museum is een belangrijk onderdeel van de Commemorative Air Force, als de 10e eenheid van deze organisatie. Het is de thuisbasis van een van de grootste eenheden van de Commemorative Air Force ter wereld.
 74. i.d.e.a. Museum74

  i.d.e.a. Museum

  Mesa, AZ
 75. Mesa Historical Museum75

  Mesa Historical Museum

  Mesa, AZ
  Het Mesa Historical Museum, gelegen in Mesa, Arizona, is een belangrijke instelling die in 1987 werd ingehuldigd door de Mesa Historical Society. Het voornaamste doel van het museum is het bewaren en tentoonstellen van de rijke geschiedenis van Mesa, en bezoekers een uitgebreid inzicht te geven in het verleden van de stad.
 76. Arizona Historical Society Pioneer Museum76

  Arizona Historical Society Pioneer Museum

  Flagstaff, AZ
  De Arizona Historical Society (AHS) is een non-profitorganisatie die tot doel heeft mensen te verbinden door de kracht van de geschiedenis van Arizona. Deze missie wordt uitgevoerd via vier regionale afdelingen, elk met een representatief museum. De afdelingen bevinden zich in Tucson, Tempe, Flagstaff en Yuma. De vereniging werd opgericht in 1884 door een groep pioniers die hun verhalen wilden bewaren en liefdadigheidswerk wilden bieden aan de lokale gemeenschap.
 77. Walnut Canyon National Monument77

  Walnut Canyon National Monument

  Flagstaff, AZ
  Het Walnut Canyon National Monument, gelegen nabij Flagstaff, Arizona, is een unieke natuurlijke attractie uitgehouwen in een bebost plateau van dennen. Deze locatie biedt een serene omgeving voor bezoekers om de schoonheid van de natuur te verkennen en te waarderen. Het monument is gemakkelijk toegankelijk en biedt een pittoreske omgeving voor buitenactiviteiten.
 78. Riordan Mansion State Historic Park78

  Riordan Mansion State Historic Park

  Flagstaff, AZ
  Riordan Mansion State Historic Park is een belangrijke historische locatie in Flagstaff, Arizona, grenzend aan de Northern Arizona University. Dit park is de thuisbasis van de duplexwoning van Timothy en Michael Riordan, invloedrijke houthandelaren uit het begin van de 20e eeuw. Het landhuis, gebouwd in 1904, is een getuigenis van de impact van de broers Riordan op de ontwikkeling van Flagstaff en Noord-Arizona in verschillende sectoren, waaronder hout, spoorwegen, vee, bankieren en politiek.
 79. Wupatki National Monument Visitor Center79

  Wupatki National Monument Visitor Center

  Flagstaff, AZ
  Het Wupatki National Monument, gelegen in Noord-Centraal Arizona nabij Flagstaff, is een belangrijke site voor de archeologie van de Native American. Het wordt beheerd door de National Park Service, in samenwerking met het nabijgelegen Sunset Crater Volcano National Monument. Dit monument biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis en cultuur van de Native American te verkennen.
 80. Internantional Wildlife Museum80

  Internantional Wildlife Museum

  Tucson, AZ
  Het International Wildlife Museum, gelegen in Tucson, Arizona, is een non-profit natuurhistorisch museum. Het werd opgericht in 1988 door C. J. McElroy als onderdeel van een educatief initiatief van de Safari Club International Foundation. De missie van het museum is om het publiek te informeren over de diverse dierenwereld en het belang van natuurbehoud.
 81. Presidio San Agustin del Tucson Museum81

  Presidio San Agustin del Tucson Museum

  Tucson, AZ
 82. Arizona History Museum82

  Arizona History Museum

  Tucson, AZ
  De Arizona Historical Society (AHS) is een non-profitorganisatie die tot doel heeft mensen te verbinden door de kracht van de geschiedenis van Arizona. Het werkt via vier regionale afdelingen, elk met een representatief museum. De afdelingen bevinden zich in Tucson, Tempe, Flagstaff en Yuma. De vereniging werd opgericht in 1884 door een groep pioniers die hun verhalen wilden bewaren en liefdadigheidswerk wilden verrichten voor de lokale gemeenschap.
 83. University of Arizona Museum of Art83

  University of Arizona Museum of Art

  Tucson, AZ
 84. Phippen Museum84

  Phippen Museum

  Prescott, AZ
 85. Slaughter Ranch Museum85

  Slaughter Ranch Museum

  Douglas, AZ
  De San Bernardino Ranch, ook bekend als de Slaughter Ranch, is een historische locatie gelegen in de zuidelijke San Bernardino Valley. Het bevindt zich in de buurt van het San Bernardino National Wildlife Refuge in het zuidoostelijke deel van Cochise County, Arizona, Verenigde Staten. Deze ranch is belangrijk vanwege de associatie met het begin van de veeteelt in Zuid-Arizona en Noord-Mexico. Het was het huis van de Old West-wetsdienaar John Horton Slaughter van de jaren 1880 tot zijn dood in 1922.
 86. Navajo Nation Museum86

  Navajo Nation Museum

  Window Rock, AZ
  Het Navajo Nation Museum, gelegen in Window Rock, Arizona, is een culturele instelling gewijd aan de geschiedenis van het Navajo-volk. Het museum biedt traditionele tentoonstellingen, een onderzoeksbibliotheek en programma's gericht op het behoud en de heropleving van de Navajo-taal. Het bevindt zich in het hart van een Navajo-reservaat van 27.000 vierkante mijl, waardoor het een belangrijk cultureel centrum is voor de Navajo Nation.
 87. Hubbell Trading Post National Historic Site87

  Hubbell Trading Post National Historic Site

  Burnside, AZ
 88. Painted Desert Inn88

  Painted Desert Inn

  Petrified Forest National Park, AZ
  De Painted Desert Inn is een historisch complex gelegen in het Petrified Forest National Park in Apache County, oost-Arizona. Deze locatie biedt een unieke mix van geschiedenis en natuurlijke schoonheid, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen.
 89. Arizona Railway Museum89

  Arizona Railway Museum

  Chandler, AZ
  Het Arizona Railway Museum, gelegen in Chandler, Arizona, werd opgericht in 1983 als een non-profitorganisatie. Dit museum is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van spoorwegen, en biedt een uniek inzicht in de ontwikkeling en impact van het spoorwegsysteem in Arizona en het zuidwesten van de Verenigde Staten.
 90. 90

  Planes of Fame Air Museum

  Valle, AZ
 91. Fred Lawrence Whipple Observatory91

  Fred Lawrence Whipple Observatory

  Patagonia, AZ
  Het Fred Lawrence Whipple Observatorium is een belangrijk astronomisch observatorium in Amerika. Het wordt beheerd door het Smithsonian Astrophysical Observatory (SAO) en is hun grootste veldinstallatie buiten hun hoofdlocatie in Cambridge, Massachusetts. Dit maakt het een opmerkelijke bestemming voor mensen die geïnteresseerd zijn in astronomie en het werk van de SAO.
 92. 92

  Yavapai Museum of Geology

  Grand Canyon Village, AZ
 93. 93

  Colorado River Historical Society Museum

  Bullhead City, AZ
 94. Arizona Mining and Mineral Museum94

  Arizona Mining and Mineral Museum

  Phoenix, AZ
 95. Williams Depot95

  Williams Depot

  Williams, AZ
  Dit historische spoorwegstation - gebouwd in 1908 - is het instapstation van de Grand Canyon Railway.
 96. Mount Graham International Observatory96

  Mount Graham International Observatory

  Safford, AZ
  Nog een andere plek die vooral populair is bij hemelwachten. Zij beroemen zich op een van de grootste verrekijker-telescopen ter wereld!
 97. George Washington Carver Museum and Cultural Center97

  George Washington Carver Museum and Cultural Center

  Phoenix, AZ
  Het George Washington Carver Museum en Cultureel Centrum, gelegen in Phoenix, Arizona, was oorspronkelijk de Carver High School. Deze instelling werd opgericht tijdens een periode van schoolsegregatie, specifiek om Afro-Amerikaanse studenten te dienen. De geschiedenis van het gebouw biedt een uniek inzicht in de onderwijs- en sociale omstandigheden van die tijd.
 98. 98

  Scottsdale Center For the Performing Arts

  Scottsdale, AZ
 99. 99

  Heritage Park Zoo

  Prescott, AZ
  Het Heritage Park Zoological Sanctuary, ook bekend als de Prescott Animal Park Association (PAPA), is een non-profit organisatie gevestigd in Prescott, Arizona. Dit heiligdom is gewijd aan de zorg en het behoud van zowel inheemse als exotische dieren, en biedt hen een veilige en zorgzame omgeving.
 100. 100

  Tubac Center of the Arts

  Tubac, AZ
  Als je al genoeg hebt van de prachtige natuur die Arizona biedt, is hier iets om je kunstzintuigen te prikkelen.

Alle musea in Arizona