De beste musea in Phoenix in december 2023

Dit zijn de top 20 beste musea in Phoenix, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Phoenix, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Phoenix.

Voor sommige musea in Phoenix dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Phoenix? Dit zijn de beste:

 1. Online korting!Musical Instrument Museum1

  Musical Instrument Museum

  Phoenix, AZ
  Het Musical Instrument Museum, ook bekend als MIM, is gevestigd in Phoenix, Arizona. Het werd officieel geopend voor het publiek in april 2010. Dit museum is een geweldige bestemming voor muziekliefhebbers en degenen die geïnteresseerd zijn in het leren over verschillende culturen door hun muziekinstrumenten.
 2. Phoenix Zoo2

  Phoenix Zoo

  Phoenix, AZ
  De Phoenix Zoo, gelegen in Phoenix, Arizona, is een erkend lid van de World Association of Zoos and Aquariums (WAZA) en de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Deze lidmaatschappen weerspiegelen de toewijding van de dierentuin aan hoge normen voor dierenverzorging, behoud en onderwijs.
 3. Phoenix Art Museum3

  Phoenix Art Museum

  Phoenix, AZ
  Het Phoenix Art Museum, gelegen in Phoenix, Arizona, is het grootste museum voor beeldende kunst in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Het beslaat een indrukwekkende 26.500 vierkante meter, waardoor het een belangrijk cultureel herkenningspunt in de regio is.
 4. Mystery Castle4

  Mystery Castle

  Phoenix, AZ
  Mystery Castle is een unieke vesting gelegen nabij het South Mountain Park in Phoenix, Verenigde Staten. Deze onderscheidende structuur werd gebouwd in de jaren 1930 en biedt een unieke blik op het verleden. De locatie nabij het park biedt een schilderachtige achtergrond, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die op zoek zijn naar iets anders om te verkennen.
 5. Hall of Flame Fire Museum5

  Hall of Flame Fire Museum

  Phoenix, AZ
  Het Hall of Flame Museum of Firefighting, officieel bekend als de National Historical Fire Foundation, is een unieke instelling gewijd aan de historische bewaring van brandbestrijdingsapparatuur van over de hele wereld. Dit museum biedt een uitgebreid overzicht van de evolutie van brandbestrijdingsapparatuur en -technieken, waardoor het een fascinerende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, brandbestrijding of gewoon op zoek zijn naar een unieke museumervaring.
 6. Arizona State Capitol6

  Arizona State Capitol

  Phoenix, AZ
  Het Arizona State Capitol, gelegen in Phoenix, Arizona, heeft een rijke geschiedenis omdat het ooit het territoriale en staatsparlement huisvestte, samen met verschillende uitvoerende kantoren. Tegenwoordig zijn deze kantoren verplaatst naar omliggende gebouwen en is het gebouw zelf getransformeerd tot het Arizona Capitol Museum. Deze overgang stelt bezoekers in staat om op een unieke en meeslepende manier in de geschiedenis van Arizona te duiken.
 7. Arizona Science Center7

  Arizona Science Center

  Phoenix, AZ
  Het Arizona Science Center bevindt zich op 600 Washington St in Downtown Phoenix, Arizona. Het is genesteld in het Heritage and Science Park, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. De locatie is centraal en handig, met een verscheidenheid aan nabijgelegen attracties en voorzieningen voor toeristen.
 8. Heard Museum8

  Heard Museum

  Phoenix, AZ
  Het Heard Museum, gelegen in Phoenix, Arizona, is een particuliere, non-profit instelling die zich inzet voor de bevordering van Amerikaanse Indiaanse kunst. Het museum presenteert de verhalen van Amerikaanse Indianen vanuit een eerstepersoonsperspectief en toont zowel traditionele als hedendaagse kunst van Amerikaanse Indiaanse kunstenaars en degenen die beïnvloed zijn door Amerikaanse Indiaanse kunst.
 9. The Rosson House9

  The Rosson House

  Phoenix, AZ
  Het Rosson House, gelegen op 113 North 6th Street op de hoek van Monroe Street in Downtown Phoenix, Arizona, is een historisch huismuseum. Deze locatie biedt bezoekers een blik in het verleden, met een showcase van de architectuurstijl en geschiedenis van de late 19e eeuw. Het huis werd gebouwd tussen 1894 en 1895 en is een uitstekend voorbeeld van de Stick Eastlake Queen Anne-stijl van de Victoriaanse architectuur.
 10. Pueblo Grande Museum Archaeological Park10

  Pueblo Grande Museum Archaeological Park

  Phoenix, AZ
  De Pueblo Grande Ruin en Irrigatie Sites zijn belangrijke pre-Columbiaanse archeologische sites gelegen in Phoenix, Arizona. Deze sites bevatten een prehistorische platformheuvel en oude irrigatiekanalen, die een blik bieden op het leven van de mensen die ooit in de regio woonden. Bezoekers kunnen deze historische structuren verkennen en leren over de geavanceerde irrigatiesystemen die werden ontwikkeld door de Hohokam, de voorouderlijke Native Americans die in het gebied woonden.
 11. Phoenix Police Museum11

  Phoenix Police Museum

  Phoenix, AZ
  Het Phoenix Police Museum bevindt zich op de 1e verdieping van het historische stadhuis van Phoenix, op de kruising van 2nd Ave en Jefferson Street. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en centraal, waardoor het een handige stop is voor toeristen die de stad verkennen.
 12. Shermer Art Center12

  Shermer Art Center

  Phoenix, AZ
  Het Shemer Art Center en Museum, gelegen in Phoenix, Arizona, fungeert zowel als kunsteducatie faciliteit als galerij. Deze unieke combinatie stelt bezoekers in staat om niet alleen de tentoongestelde kunst te waarderen, maar ook te leren over de technieken en geschiedenis erachter.
 13. Burton Barr Central Library13

  Burton Barr Central Library

  Phoenix, AZ
  De Burton Barr Central Library fungeert als de centrale bibliotheek van Phoenix, Arizona. Het is ook het administratieve hoofdkantoor van de Phoenix Public Library. Deze bibliotheek is vernoemd naar Burton Barr, een prominent figuur in de politieke geschiedenis van Arizona. Als de vlaggenschiplocatie voor de Phoenix Public Library speelt het een belangrijke rol in het culturele en educatieve landschap van de stad.
 14. Japanese Friendship Garden of Phoenix14

  Japanese Friendship Garden of Phoenix

  Phoenix, AZ
 15. Pioneer Arizona Living History Museum15

  Pioneer Arizona Living History Museum

  Phoenix, AZ
  Het Pioneer Living History Museum, ook bekend als Pioneer Village, is gelegen op 3901 W. Pioneer Road in Phoenix, Arizona. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om terug in de tijd te stappen en de geschiedenis van de regio te ervaren.
 16. David and Gladys Wright House16

  David and Gladys Wright House

  Phoenix, AZ
 17. Children's Museum of Phoenix17

  Children's Museum of Phoenix

  Phoenix, AZ
  Het Children's Museum of Phoenix is gevestigd in de historische Monroe School, gelegen op 215 North 7th Street in het centrum van Phoenix, Arizona. Dit gebouw, dat ontworpen is door Norman Foote Marsh in de neoklassieke of klassieke revivalstijl, diende als basisschool en vervolgens als middelbare school van 1914 tot 1972. Sinds 2008 is het de thuisbasis van het Children's Museum of Phoenix, en biedt het een unieke en historische setting voor de tentoonstellingen en activiteiten van het museum.
 18. Alwun House18

  Alwun House

  Phoenix, AZ
  Kunstmuseum en historisch huis dat de moeite waard is! Unieke en verfrissende plek in een oud Victoriaans huis.
 19. Cutler Plotkin Jewish Heritage Center19

  Cutler Plotkin Jewish Heritage Center

  Phoenix, AZ
  Het Cutler-Plotkin Joods Erfgoedcentrum, voorheen bekend als Temple Beth Israel, heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis van Phoenix, Arizona omdat het de eerste permanente Joodse gemeente in het gebied was. Deze historische betekenis voegt een laag van diepte toe aan de bezoekerservaring, en biedt een blik op de vroege Joodse gemeenschap in Phoenix.
 20. Arizona Mining and Mineral Museum20

  Arizona Mining and Mineral Museum

  Phoenix, AZ

Alle musea in Phoenix