De beste musea in Lawrence in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Lawrence, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Lawrence, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Lawrence.

Op zoek naar de beste musea in Lawrence? Dit zijn de beste:

 1. Spencer Museum of Art1

  Spencer Museum of Art

  Lawrence, KS
  Het Spencer Museum of Art, gelegen in Lawrence, Kansas, is een kunstmuseum dat wordt beheerd door de University of Kansas. Het biedt een diverse collectie kunst, waardoor het een belangrijke culturele instelling in de regio is.
 2. Watkins Community Museum of History2

  Watkins Community Museum of History

  Lawrence, KS
 3. Haskell Cultural Center and Museum3

  Haskell Cultural Center and Museum

  Lawrence, KS
  Het Haskell Cultural Center and Museum werd geopend op 14 september 2002. De visie van het Haskell Cultural Center and Museum is om met respect te dienen als rentmeester van levende tribale materialen, tradities en culturele kunsten. Deze middelen worden gebruikt om het verhaal van de opmerkelijke e
 4. KU Biodiversity Institute & Natural History Museum4

  KU Biodiversity Institute & Natural History Museum

  Lawrence, KS
  De galerijen van het Natuurhistorisch Museum van de Universiteit van Kansas bevinden zich in Dyche Hall, gelegen op de hoofdcampus van de universiteit in Lawrence, Kansas. Het museum is geopend voor het publiek van 9.00 tot 17.00 uur van dinsdag tot zaterdag, en van 12.00 tot 16.00 uur op zondagen. Deze informatie is cruciaal voor het plannen van een bezoek aan het museum.
 5. 5

  Booth Family Hall of Athletics

  Lawrence, KS

Alle musea in Lawrence