De beste musea in Kansas in november 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in Kansas, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Kansas, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Kansas.

Op zoek naar de beste musea in Kansas? Dit zijn de beste:

 1. Combat Air Museum1

  Combat Air Museum

  Williamsport Township, KS
  Het Combat Air Museum bevindt zich op de regionale luchthaven van Topeka, vlakbij Topeka, Kansas. Dit non-profit luchtvaartmuseum is gewijd aan de educatie van de lokale en regionale gemeenschappen door middel van het verzamelen, bewaren en tentoonstellen van vliegtuigen en gerelateerde artefacten.
 2. Exploration Place - Science and Discovery Center2

  Exploration Place - Science and Discovery Center

  Wichita, KS
  Exploration Place is een wetenschapsmuseum gelegen aan de westkant van de Arkansas River in de wijk Delano in Wichita, Kansas, Verenigde Staten. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om verschillende wetenschappelijke tentoonstellingen te verkennen terwijl ze genieten van het schilderachtige uitzicht op de Arkansas River.
 3. Museum of World Treasures3

  Museum of World Treasures

  Wichita, KS
  Het Museum of World Treasures, gelegen in Wichita, Kansas, is een wereldgeschiedenismuseum. Het biedt een diverse collectie van artefacten uit verschillende tijdperken en interessegebieden, waardoor het een unieke bestemming is voor geschiedenisliefhebbers. Het museum is niet beperkt tot een bepaald tijdperk of onderwerp, en biedt een breed scala aan tentoonstellingen die aansluiten bij verschillende interesses.
 4. Indian Center Museum4

  Indian Center Museum

  Wichita, KS
  Het Mid-America All-Indian Center is een uniek museum in de Verenigde Staten, gewijd aan de geschiedenis en cultuur van de inheemse Amerikanen. Het is gelegen in een pittoreske omgeving langs de Arkansas River in de wijk Riverside in Wichita, Kansas. Dit museum is de enige faciliteit in de staat Kansas die uitsluitend gewijd is aan de Amerikaanse Indiaanse cultuur, waardoor het een unieke bestemming is voor diegenen die meer willen leren over dit belangrijke aspect van de Amerikaanse geschiedenis.
 5. Cosmosphere5

  Cosmosphere

  Hutchinson, KS
  Het Kansas Cosmosphere and Space Center, gelegen in Hutchinson, Kansas, is een gerenommeerd museum en educatief centrum. Het staat bekend om zijn tentoonstelling en restauratie van ruimtevaartuigen, en biedt bezoekers een unieke kans om de geschiedenis en technologie van ruimteverkenning te verkennen. Het centrum organiseert ook educatieve kampen, die een meeslepende leerervaring bieden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in ruimte en wetenschap.
 6. 6

  Rolling Hills Zoo

  Salina, KS
  De Rolling Hills Zoo is gunstig gelegen nabij Salina, Kansas, in het landelijke Saline County. Het ligt 9,7 km ten westen van de kruising van I-70 en I-135, en 4 km ten zuiden van I-70 afrit 244, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is via de niet-geïncorporeerde gemeenschap van Hedville. Deze middelgrote dierentuin is een geweldige bestemming voor degenen die van wilde dieren en natuur houden.
 7. Great Plains Transportation Museum7

  Great Plains Transportation Museum

  Wichita, KS
  Het Great Plains Transportation Museum (GPTM) is een vervoersmuseum gelegen in het hart van Wichita, de grootste stad in de Amerikaanse staat Kansas. Het biedt bezoekers een unieke kans om de geschiedenis van het vervoer in de regio te verkennen, met een bijzondere focus op de spoorwegindustrie.
 8. Kansas Aviation Museum8

  Kansas Aviation Museum

  Wichita, KS
 9. Allen - Lambe House Museum9

  Allen - Lambe House Museum

  Wichita, KS
  Het Allen House, ook bekend als het Henry J. Allen House en het Allen–Lambe House, is een belangrijk architectonisch monument in Wichita, Kansas. Het werd ontworpen door de beroemde architect Frank Lloyd Wright in 1915 voor de voormalige gouverneur van Kansas, Henry Justin Allen en zijn vrouw, Elsie. Dit Prairie Style huis is een getuigenis van Wright's innovatieve ontwerpprincipes en zijn invloed op de Amerikaanse architectuur.
 10. Sedgwick County Zoo10

  Sedgwick County Zoo

  Wichita, KS
  De Sedgwick County Zoo, gelegen in Wichita, Kansas, is een door de AZA geaccrediteerd wildpark en een belangrijke attractie. Het wordt zowel nationaal als internationaal erkend voor zijn ondersteuning van natuurbeschermingsprogramma's en succesvolle fokprogramma's voor zeldzame en bedreigde soorten.
 11. Old Cowtown Museum11

  Old Cowtown Museum

  Wichita, KS
  Het Old Cowtown Museum is een erkend geschiedenismuseum gelegen in Wichita, Kansas, Verenigde Staten. Het bevindt zich naast de Arkansas River in het hart van Wichita, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers.
 12. 12

  Kansas Firefighters Museum

  Wichita, KS
 13. Spencer Museum of Art13

  Spencer Museum of Art

  Lawrence, KS
  Het Spencer Museum of Art, gelegen in Lawrence, Kansas, is een kunstmuseum dat wordt beheerd door de University of Kansas. Het biedt een diverse collectie kunst, waardoor het een belangrijke culturele instelling in de regio is.
 14. STRATACA: KS Underground Salt Museum14

  STRATACA: KS Underground Salt Museum

  Hutchinson, KS
  Strataca, voorheen bekend als het Kansas Underground Salt Museum, is een unieke attractie gelegen in Hutchinson, Kansas. Het museum bevindt zich binnen een van de grootste zoutafzettingen ter wereld, die 275 miljoen jaar geleden werd gevormd. Dit biedt bezoekers een zeldzame kans om een belangrijk geologisch kenmerk te verkennen en meer te leren over de geschiedenis en processen van zoutwinning.
 15. Topeka Zoo15

  Topeka Zoo

  Topeka, KS
  De Topeka Zoo, formeel bekend als de Topeka Zoological Park, is een middelgrote dierentuin gelegen in het hart van Topeka, Kansas. Het is gunstig gelegen binnen Gage Park, net buiten I-70 in het noordelijke centrale deel van de stad. Ondanks de grootte, is de dierentuin de thuisbasis van meer dan 300 dieren en is het een van de populairste attracties in Topeka, met meer dan 250.000 bezoekers per jaar.
 16. Great Overland Station16

  Great Overland Station

  Topeka, KS
  Het Great Overland Station, ook bekend als het Union Pacific Railroad Passenger Depot, is een museum en voormalig treinstation gelegen in Topeka, Kansas. Deze historische locatie staat vermeld op het National Register of Historic Places, wat de belangrijke rol in de geschiedenis van de Amerikaanse spoorwegen weerspiegelt. Bezoekers kunnen het museum verkennen om meer te weten te komen over het verleden van het station en de impact ervan op de ontwikkeling van de regio.
 17. Cedar Crest Mansion17

  Cedar Crest Mansion

  Topeka, KS
  Cedar Crest, ook bekend als de residentie van de gouverneur van Kansas, is de officiële woning van de gouverneur van Kansas. Dit historische landhuis werd gebouwd in 1928 en dient sinds 1962 als de residentie van de gouverneur. Het is gelegen op een heuvel aan de westkant van Topeka, met een prachtig uitzicht op de Kansas River.
 18. Kansas Museum of History18

  Kansas Museum of History

  Topeka, KS
  Het Kansas Museum of History, gelegen in Topeka, Kansas, is het historische museum van de staat. Het is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de geschiedenis van Kansas, van de prehistorische tijden tot het moderne tijdperk. Het museum is een afdeling van de Kansas Historical Society, die in 1875 werd opgericht.
 19. Wichita Art Museum19

  Wichita Art Museum

  Wichita, KS
  Het Wichita Art Museum heeft in de loop der jaren aanzienlijke upgrades en uitbreidingen ondergaan. In 1963 werden twee vleugels, een entreehal en een nieuwe gevel toegevoegd, waardoor de architectonische aantrekkingskracht van het museum werd versterkt. Verdere uitbreidingen werden gemaakt in de jaren 70 en opnieuw in 2003, waaronder een groter tentoonstellingsgebied, een nieuw restaurant, een winkel, een bibliotheek en verschillende ruimtes gewijd aan museumdiensten. Deze toevoegingen hebben de bezoekerservaring sterk verbeterd, met meer te zien en te doen tijdens een bezoek.
 20. 20

  Great Plains Nature Center

  Wichita, KS
  Een verborgen juweeltje - dit natuurmuseum presenteert de plaatselijke flora en fauna op een intrigerende manier. Leuk voor kinderen en volwassenen.
 21. 21

  Kansas African American Museum

  Wichita, KS
  Gewijd aan de Afro-Amerikaanse geschiedenis in Kansas. Een intrigerend museum dat een aantal onderwerpen verkent. Zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.
 22. Wichita - Sedgwick County Historical Museum22

  Wichita - Sedgwick County Historical Museum

  Wichita, KS
 23. Sunset Zoo23

  Sunset Zoo

  Manhattan, KS
  Sunset Zoo, ook bekend als Sunset Zoological Park, bevindt zich in Manhattan, Kansas. De dierentuin herbergt meer dan 300 dieren, die meer dan 100 verschillende soorten vertegenwoordigen. Deze diverse verzameling van dieren biedt bezoekers de mogelijkheid om te leren over en interactie te hebben met een breed scala aan dieren van over de hele wereld.
 24. Lee Richardson Zoo24

  Lee Richardson Zoo

  Garden City, KS
  De Lee Richardson Zoo, gelegen in Garden City, Kansas, is een door de AZA geaccrediteerde dierentuin. Deze accreditatie garandeert dat de dierentuin voldoet aan de hoogste normen van dierenverzorging en -welzijn. Bezoekers kunnen een verscheidenheid aan dieren verwachten in een goed onderhouden en veilige omgeving.
 25. National Orphan Train Complex25

  National Orphan Train Complex

  Concordia, KS
  De Orphan Train Movement was een belangrijk welzijnsprogramma in de Verenigde Staten dat kinderen uit grote steden zoals New York en Boston naar pleeggezinnen in het hele land vervoerde. Deze beweging begon als reactie op de geschatte 30.000 dakloze kinderen die op straat leefden in New York City. Twee liefdadigheidsinstellingen, de Children's Aid Society (opgericht door Charles Loring Brace) en later het New York Foundling Hospital, ontwikkelden een programma om deze dakloze stads kinderen in huizen in het hele land te plaatsen. De kinderen werden naar hun nieuwe huizen vervoerd met treinen die uiteindelijk 'wezentreinen' of 'babytreinen' werden genoemd.
 26. 26

  OZ Museum - Columbian Theatre

  Wamego, KS
 27. Flint Hills Discovery Center27

  Flint Hills Discovery Center

  Manhattan, KS
  Het Flint Hills Discovery Center beschikt over een verscheidenheid aan tentoonstellingen die de lokale geschiedenis en behoudinspanningen van de Flint Hills in detail weergeven. Naast deze tentoonstellingen herbergt het centrum ook een theater, een gespecialiseerde interactieve speeltuin voor kinderen en hun ouders, en een tijdelijke tentoonstellingsgalerij. Deze faciliteiten bieden een uitgebreide en boeiende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
 28. Watkins Community Museum of History28

  Watkins Community Museum of History

  Lawrence, KS
 29. Haskell Cultural Center and Museum29

  Haskell Cultural Center and Museum

  Lawrence, KS
  Het Haskell Cultural Center and Museum werd geopend op 14 september 2002. De visie van het Haskell Cultural Center and Museum is om met respect te dienen als rentmeester van levende tribale materialen, tradities en culturele kunsten. Deze middelen worden gebruikt om het verhaal van de opmerkelijke e
 30. KU Biodiversity Institute & Natural History Museum30

  KU Biodiversity Institute & Natural History Museum

  Lawrence, KS
  De galerijen van het Natuurhistorisch Museum van de Universiteit van Kansas bevinden zich in Dyche Hall, gelegen op de hoofdcampus van de universiteit in Lawrence, Kansas. Het museum is geopend voor het publiek van 9.00 tot 17.00 uur van dinsdag tot zaterdag, en van 12.00 tot 16.00 uur op zondagen. Deze informatie is cruciaal voor het plannen van een bezoek aan het museum.
 31. Museum At Prairiefire31

  Museum At Prairiefire

  Overland Park, KS
  Het Museum at Prairiefire bevindt zich in Overland Park, Kansas. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verscheidenheid aan andere attracties in de buurt, waardoor het een handige stop is voor toeristen.
 32. Old Castle Museum32

  Old Castle Museum

  Baldwin City, KS
  Old Castle Hall, gelegen in Baldwin City, Kansas, heeft de onderscheiding van het eerste gebouw van Baker University. Gebouwd tussen 1857 en 1858, heeft dit historische gebouw in de loop der jaren verschillende doeleinden gediend, van het huisvesten van de universiteit tot het dienen als molen, slaapzaal en opslagruimte.
 33. Sternberg Museum of Natural History33

  Sternberg Museum of Natural History

  Hays, KS
  FHSU werd opgericht in 1902 als de Western Branch of Kansas State Normal School, nu bekend als Emporia State University. De universiteit was oorspronkelijk gevestigd op het terrein van Fort Hays, een militaire grenspost die in 1889 werd gesloten. De instelling werd opgericht om te voorzien in de onderwijsbehoeften van de vroege kolonisten in de regio.
 34. Boot Hill Museum34

  Boot Hill Museum

  Dodge City, KS
  Het Boot Hill Museum, gelegen in Dodge City, Kansas, is een Amerikaans historisch museum met een primaire focus op het behoud van de geschiedenis van het Oude Westen, in het bijzonder die van Dodge City. Als een non-profit organisatie, is de missie van het museum om een ​​uitgebreid begrip te bieden van de geschiedenis van het Oude Westen en de impact ervan op de ontwikkeling van Dodge City.
 35. Kansas Territorial Capital - Lane Museum35

  Kansas Territorial Capital - Lane Museum

  Lecompton, KS
  Oorspronkelijk was Lane University gevestigd in het voormalige Rowena Hotel. In 1865 schonk de staat 13 hectare grond aan de universiteit, waaronder de fundering van wat het Kansas Territorial Capitol-gebouw in Lecompton had moeten zijn. Deze historische locatie biedt een uniek inzicht in de vroege architectuur en stadsplanning van het gebied.
 36. Eisenhower Presidential Library36

  Eisenhower Presidential Library

  Abilene, KS
  De Dwight D. Eisenhower Presidential Library, Museum en Boyhood Home is een belangrijke locatie in Abilene, Kansas. Het fungeert als de presidentiële bibliotheek en het museum van Dwight David Eisenhower, die de 34e president van de Verenigde Staten was. Dit complex biedt een uniek inzicht in het leven en het presidentschap van Eisenhower, waardoor het een waardevolle bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Amerikaanse geschiedenis.
 37. Kansas Motorcycle Museum37

  Kansas Motorcycle Museum

  Marquette, KS
  Het Kansas Motorcycle Museum bevindt zich in het hart van Marquette, Kansas, Verenigde Staten. Het is gunstig gelegen op de zuidoosthoek van Washington en Third Street, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. De locatie van het museum in het centrum van Marquette draagt bij aan zijn charme en aantrekkingskracht, en biedt toeristen de kans om ook de lokale omgeving te verkennen.
 38. Kansas Barbed Wire Museum38

  Kansas Barbed Wire Museum

  La Crosse, KS
  Het Kansas Barbed Wire Museum, gelegen in La Crosse, Kansas, Verenigde Staten, staat bekend als de 'Barbed Wire Capital of the World'. Deze titel weerspiegelt de focus van het museum op prikkeldraad en de belangrijke rol ervan in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Het museum is een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de verschillende vormen van prikkeldraad en de impact ervan op de vestiging van het land.
 39. Wichita Sedgwick County Historical Museum39

  Wichita Sedgwick County Historical Museum

  Sedgwick, KS
 40. Koester House40

  Koester House

  Marysville, KS
  Het Charles Koester House, gelegen op 919 Broadway in Marysville, Kansas, is een historische locatie die teruggaat tot 1873. Dit huis staat als een getuigenis van de architectuurstijl van de periode en biedt een blik op het verleden.
 41. Chisolm Trail Museum41

  Chisolm Trail Museum

  Wellington, KS
  Het Chisholm Trail Museum, gelegen in Wellington, Kansas, werd opgericht in 1963 door een groep lokale burgers. Dit museum is een getuigenis van de toewijding van de gemeenschap om de geschiedenis van de Chisholm Trail te bewaren en te delen.
 42. Big Brutus42

  Big Brutus

  West Mineral, KS
  Gelegen in West Mineral, Kansas, dient Big Brutus als het middelpunt van een mijnmuseum. Deze indrukwekkende machine werd gebruikt in kolenstripmijnoperaties, waardoor een tastbare link naar de industriële geschiedenis van de regio wordt geboden.
 43. First Territorial Capitol - Kansas Historical Society43

  First Territorial Capitol - Kansas Historical Society

  Fort Riley, KS
  Het Eerste Territoriale Kapitool van Kansas, officieel bekend als de Eerste Territoriale Kapitool Staats Historische Site, is een belangrijk monument in de geschiedenis van de staat. Het is het enige overgebleven gebouw van het spookstadje Pawnee, Kansas. Dit gebouw diende als vergaderplaats voor de eerste gekozen Territoriale Wetgevende Vergadering in 1855 en is nu een geschiedenismuseum dat wordt beheerd door de Kansas Historical Society.
 44. Fort Hays State Historic Site44

  Fort Hays State Historic Site

  Hays, KS
  Fort Hays is een historisch monument gelegen in Kansas, Verenigde Staten. Het wordt beheerd door de Kansas Historical Society, een organisatie die zich inzet voor het behoud van de geschiedenis van de staat. Het fort werd oorspronkelijk opgericht in 1865 en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de regio. Vandaag de dag dient het als een getuigenis van het verleden en biedt het bezoekers een kijkje in het leven en de tijden van degenen die er leefden en werkten.
 45. Amelia Earhart Birthplace Museum45

  Amelia Earhart Birthplace Museum

  Atchison, KS
  Het Amelia Earhart Geboorteplaats Museum is een historische locatie gelegen op 223 N. Terrace St. in Atchison, Kansas. Dit museum is gevestigd in de geboorteplaats van de beroemde vliegenier Amelia Earhart, en biedt bezoekers een kijkje in haar leven en nalatenschap. Het gebouw zelf is een stukje geschiedenis, gebouwd in 1861 in een gotische revivalstijl en gelegen op een bluff met uitzicht op de Missouri-rivier.
 46. 46

  Wichita State University - Lowell D Holmes Museum of Anthropology

  Wichita, KS
  Het Lowell D. Holmes Museum of Anthropology beschikt over een diverse reeks collecties en tentoonstellingen. Deze omvatten culturele items uit verschillende delen van de wereld, met een bijzondere nadruk op archeologische objecten uit het Amerikaanse Midwesten en Zuidwesten. Bezoekers kunnen een breed scala aan artefacten verwachten die inzicht geven in verschillende culturen en historische perioden.
 47. 47

  Baxter Springs Heritage Center & Museum

  Baxter Springs, KS
 48. 48

  Leavenworth County Historical Society Carroll House Museum

  Leavenworth, KS
 49. 49

  High Plains Museum

  Goodland, KS
 50. 50

  Discovery Center of Kansas

  Topeka, KS
 51. 51

  Museum of the Kansas National Guard

  Topeka, KS
 52. 52

  Mulvane Art Museum

  Topeka, KS
 53. 53

  St. Francis Motorcycle Museum

  St. Francis, KS
 54. 54

  Cloud County Historical Society Museum

  Concordia, KS
  Het Cloud County Historical Museum bevindt zich in de stad Concordia, Kansas. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een rijke historische ervaring voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het vroege Kansas.
 55. 55

  Utility Park & Zoo

  Clay Center, KS
 56. 56

  Riley County Historical Museum

  Manhattan, KS
 57. 57

  Union Pacific Train Depot

  Manhattan, KS
 58. 58

  Marianna Kistler Beach Museum of Art

  Manhattan, KS
  Het Marianna Kistler Beach Museum of Art bevindt zich op de campus van de Kansas State University, vlakbij Aggieville. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers die de universiteit of de omgeving verkennen.
 59. 59

  Booth Family Hall of Athletics

  Lawrence, KS
 60. 60

  Nerman Museum of Contemporary Art

  Overland Park, KS
  Het Nerman Museum of Contemporary Art is een unieke instelling die deel uitmaakt van het Johnson County Community College in Overland Park, Kansas. Dit museum is een belangrijk onderdeel van het lokale culturele landschap en biedt bezoekers de kans om hedendaagse kunst te verkennen in een dynamische en boeiende omgeving.
 61. 61

  High Banks Hall of Fame National Midget Auto Racing Museum

  Belleville, KS
 62. 62

  Republic County Historical Society Museum

  Belleville, KS
 63. 63

  Paul Boyer Museum of Animated Carvings

  Belleville, KS
  De Boyer Gallery, officieel bekend als het Paul Boyer Museum of Animated Carvings, is een volkskunstmuseum gelegen in Belleville, Kansas. Dit museum is een unieke bestemming die de geanimeerde sculpturen van Paul Boyer tentoonstelt, een gerenommeerd kunstenaar op het gebied van volkskunst.
 64. 64

  Lyon County History Center

  Emporia, KS
 65. 65

  The National Teachers Hall of Fame

  Emporia, KS
 66. 66

  Lansing Historical Society and Museum

  Lansing, KS
 67. 67

  Ellis County Historical Society

  Hays, KS
 68. 68

  Pioneer Adobe House

  Hillsboro, KS
 69. 69

  William F. Schaeffler House Museum

  Hillsboro, KS
 70. 70

  Kansas Oil Museum

  El Dorado, KS
 71. 71

  Smoky Hill Museum

  Salina, KS
 72. 72

  Prairie Oak Nature Center

  Leawood, KS
 73. 73

  Cheyenne County Museum

  St. Francis, KS
 74. 74

  Galena Mining & Historical Museum

  Galena, KS
 75. 75

  Legler Barn - Lenexa Historical Society

  Lenexa, KS
 76. 76

  Kansas Teachers' Hall of Fame

  Dodge City, KS
 77. 77

  Starcke House - Geary County Historical Society

  Junction City, KS
 78. 78

  Geary County Museum & Historical Society

  Junction City, KS
 79. 79

  Iron Horse Museum

  Parsons, KS
 80. 80

  Parsons Historical Museum

  Parsons, KS
 81. 81

  Finney County Historical Museum

  Garden City, KS
 82. 82

  Fick Fossil and History Museum

  Oakley, KS
 83. 83

  Valley Center History Museum – Valley Center Historical Society

  Valley Center, KS
 84. 84

  Clearwater Historical Society

  Clearwater, KS
 85. 85

  Gardner Historical Museum

  Olathe, KS
 86. 86

  Coronado-Quivira Museum

  Lyons, KS
 87. 87

  Derby Historical Society & Museum

  Derby, KS
 88. 88

  Mulvane Historical Museum

  Mulvane, KS
 89. 89

  Cherokee Strip Land Rush Museum

  Arkansas City, KS
 90. 90

  Miners Hall Museum

  Franklin, KS
 91. 91

  Kauffman Museum

  North Newton, KS
 92. 92

  Haun Museum

  Jetmore, KS
 93. 93

  Prairie Museum of Art and History

  Colby, KS
 94. 94

  Kansas Auto Racing Museum

  Chapman, KS
 95. 95

  Brown County Agriculture Museum

  Hiawatha, KS
 96. 96

  Hamilton County Historical Society

  Syracuse, KS
 97. 97

  Andover Historical Musem

  Andover, KS
 98. 98

  Hansen Museum

  Logan, KS
 99. 99

  Fort Wallace Museum

  Wallace, KS
 100. 100

  Stafford County History & Museum

  Stafford, KS

Alle musea in Kansas