De beste musea in Manhattan in november 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Manhattan, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Manhattan, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Manhattan.

Op zoek naar de beste musea in Manhattan? Dit zijn de beste:

 1. Sunset Zoo1

  Sunset Zoo

  Manhattan, KS
  Sunset Zoo, ook bekend als Sunset Zoological Park, bevindt zich in Manhattan, Kansas. De dierentuin herbergt meer dan 300 dieren, die meer dan 100 verschillende soorten vertegenwoordigen. Deze diverse verzameling van dieren biedt bezoekers de mogelijkheid om te leren over en interactie te hebben met een breed scala aan dieren van over de hele wereld.
 2. Flint Hills Discovery Center2

  Flint Hills Discovery Center

  Manhattan, KS
  Het Flint Hills Discovery Center beschikt over een verscheidenheid aan tentoonstellingen die de lokale geschiedenis en behoudinspanningen van de Flint Hills in detail weergeven. Naast deze tentoonstellingen herbergt het centrum ook een theater, een gespecialiseerde interactieve speeltuin voor kinderen en hun ouders, en een tijdelijke tentoonstellingsgalerij. Deze faciliteiten bieden een uitgebreide en boeiende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
 3. 3

  Riley County Historical Museum

  Manhattan, KS
 4. 4

  Union Pacific Train Depot

  Manhattan, KS
 5. 5

  Marianna Kistler Beach Museum of Art

  Manhattan, KS
  Het Marianna Kistler Beach Museum of Art bevindt zich op de campus van de Kansas State University, vlakbij Aggieville. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers die de universiteit of de omgeving verkennen.

Alle musea in Manhattan