De beste musea in Topeka in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Topeka, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Topeka, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Topeka.

Op zoek naar de beste musea in Topeka? Dit zijn de beste:

 1. Topeka Zoo1

  Topeka Zoo

  Topeka, KS
  De Topeka Zoo, formeel bekend als de Topeka Zoological Park, is een middelgrote dierentuin gelegen in het hart van Topeka, Kansas. Het is gunstig gelegen binnen Gage Park, net buiten I-70 in het noordelijke centrale deel van de stad. Ondanks de grootte, is de dierentuin de thuisbasis van meer dan 300 dieren en is het een van de populairste attracties in Topeka, met meer dan 250.000 bezoekers per jaar.
 2. Great Overland Station2

  Great Overland Station

  Topeka, KS
  Het Great Overland Station, ook bekend als het Union Pacific Railroad Passenger Depot, is een museum en voormalig treinstation gelegen in Topeka, Kansas. Deze historische locatie staat vermeld op het National Register of Historic Places, wat de belangrijke rol in de geschiedenis van de Amerikaanse spoorwegen weerspiegelt. Bezoekers kunnen het museum verkennen om meer te weten te komen over het verleden van het station en de impact ervan op de ontwikkeling van de regio.
 3. Cedar Crest Mansion3

  Cedar Crest Mansion

  Topeka, KS
  Cedar Crest, ook bekend als de residentie van de gouverneur van Kansas, is de officiële woning van de gouverneur van Kansas. Dit historische landhuis werd gebouwd in 1928 en dient sinds 1962 als de residentie van de gouverneur. Het is gelegen op een heuvel aan de westkant van Topeka, met een prachtig uitzicht op de Kansas River.
 4. Kansas Museum of History4

  Kansas Museum of History

  Topeka, KS
  Het Kansas Museum of History, gelegen in Topeka, Kansas, is het historische museum van de staat. Het is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de geschiedenis van Kansas, van de prehistorische tijden tot het moderne tijdperk. Het museum is een afdeling van de Kansas Historical Society, die in 1875 werd opgericht.
 5. 5

  Discovery Center of Kansas

  Topeka, KS

Alle musea in Topeka