De beste musea in Newport News in december 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Newport News, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Newport News, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Newport News.

Op zoek naar de beste musea in Newport News? Dit zijn de beste:

 1. Mariners' Museum and Park1

  Mariners' Museum and Park

  Newport News, VA
  Het Mariners' Museum en Park, gelegen in Newport News, Virginia, heeft de prestigieuze titel van America’s National Maritime Museum, zoals aangewezen door het Congres. Deze erkenning benadrukt het belang van het museum in de wereld van maritieme geschiedenis en cultuur, waardoor het een opmerkelijke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het rijke maritieme erfgoed van Amerika.
 2. Virginia Living Museum2

  Virginia Living Museum

  Newport News, VA
  Het Virginia Living Museum, gelegen in Newport News, Virginia, is een openluchtmuseum dat een verscheidenheid aan levende tentoonstellingen van inheemse soorten uit Virginia toont. Deze tentoonstellingen bieden bezoekers een unieke kans om op een veilige en gecontroleerde manier te leren over en interactie te hebben met de lokale dieren in het wild.
 3. United States Army Transportation Museum3

  United States Army Transportation Museum

  Newport News, VA
  Het U.S. Army Transportation Museum, gelegen op het terrein van Fort Eustis in Newport News, Virginia, is een unieke bestemming die een verscheidenheid aan voertuigen en andere transportgerelateerde uitrusting en memorabilia tentoonstelt. Het museum biedt een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van het Amerikaanse leger, met name het Transportation Corps, met een collectie die bijna 100 militaire voertuigen omvat, zoals vliegtuigen, wielvoertuigen, vaartuigen en rollend materieel.
 4. Uss Monitor Center4

  Uss Monitor Center

  Newport News, VA
  Verbluffend museum over het bestaan en de technologie van de USS Monitor. Zeer geschikt voor fans van het thema!
 5. Virginia War Museum5

  Virginia War Museum

  Newport News, VA
  Het Virginia War Museum, gelegen in Huntington Park aan Warwick Blvd., Newport News, Virginia, is een bewaarplaats van de Amerikaanse militaire geschiedenis. De tentoonstellingen van het museum beslaan de periode van 1775 tot heden en bieden een uitgebreid overzicht van het militaire verleden van de natie. Bezoekers kunnen een breed scala aan artefacten en displays verkennen die licht werpen op verschillende perioden en aspecten van de Amerikaanse oorlogsvoering.
 6. Lee Hall Mansion6

  Lee Hall Mansion

  Newport News, VA
  Lee Hall Mansion, een historisch bakstenen plantagehuis, werd gebouwd in de periode van 1848 tot 1859. Het is gelegen nabij de kruising van U.S. 60 en VA 238, in Newport News, Virginia. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een blik in het verleden, waardoor het een belangrijk punt van interesse is voor toeristen.
 7. Endview Plantation7

  Endview Plantation

  Newport News, VA
  Endview Plantation, oorspronkelijk bekend als Harwood Plantation, is een historische locatie die teruggaat tot de 18e eeuw. Het is gelegen aan de Virginia State Route 238 in de gemeenschap van Lee Hall, binnen de onafhankelijke stad Newport News, Virginia. Dit plantagehuis werd gebouwd in 1769 door William Harwood langs de Great Warwick Road, een belangrijke route die de koloniale hoofdstad Williamsburg verbond met de stad Hampton aan de haven van Hampton Roads.
 8. Newsome House Museum & Cultural Center8

  Newsome House Museum & Cultural Center

  Newport News, VA
  Het J. Thomas Newsome House, gelegen in Newport News, Virginia, is een historisch huis dat dateert uit 1898. Het is gebouwd in de Queen Anne-stijl, die wordt gekenmerkt door zijn asymmetrische ontwerp, steil hellend onregelmatig samengesteld dak, driezijdige erker, voorste Palladiaanse raam en hoektoren. Deze architectuurstijl is een belangrijk onderdeel van de charme en aantrekkingskracht van het huis.
 9. Lee Hall Depot9

  Lee Hall Depot

  Newport News, VA
  Het Lee Hall Depot is een belangrijke historische locatie gelegen in de wijk Lee Hall in Newport News, Virginia. Het depot, dat nu dienst doet als museum, werd oorspronkelijk gebouwd in 1881. Het begon als een eenlaags vrachtbaai, en in 1893 werd een tweelaags hoofdgedeelte toegevoegd. Het depot biedt een blik op het verleden en toont de geschiedenis van het spoorwegsysteem in het gebied.
 10. 10

  Peninsula Spca Petting Zoo

  Newport News, VA

Alle musea in Newport News