De beste musea in Virginia Beach in 2022

Dit zijn de top 5 beste musea in Virginia Beach, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Virginia Beach, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Virginia Beach.

Dit zijn de beste musea in Virginia Beach:

 1. Virginia Aquarium and Marine Science Centers1

  Virginia Aquarium and Marine Science Centers

  Virginia Beach, VA
 2. Military Aviation Museum2

  Military Aviation Museum

  Virginia Beach, VA
  Het Militaire Luchtvaart Museum in Virginia Beach, Virginia , is de thuisbasis van een van 's werelds grootste collecties van oorlogsvliegtuigen in vliegende staat. De collectie omvat toestellen uit Duitsland, Frankrijk, Italië, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, uit zowel de E
 3. Adam Thoroughgood House3

  Adam Thoroughgood House

  Virginia Beach, VA
  Het Thoroughgood House is een bakstenen huis gelegen aan 1636 Parish Road, in de wijk Thoroughgood, in Virginia Beach, Virginia , Verenigde Staten. Het werd gebouwd ca. 1719. Het stond vroeger bekend als het Adam Thoroughgood House. Het werd niet door Adam gebouwd. Het gebouw werd in 1923 en in de j
 4. Virginia Beach Surf & Rescue Museum4

  Virginia Beach Surf & Rescue Museum

  Virginia Beach, VA
  Het Surf & Rescue Museum van Virginia Beach eert en bewaart de geschiedenis van het maritieme erfgoed van Virginia, de kustgemeenschappen, de reddingsdienst van de Verenigde Staten en de kustwacht van de Verenigde Staten langs de Atlantische kust.
 5. Atlantic Wildfowl Heritage Museum5

  Atlantic Wildfowl Heritage Museum

  Virginia Beach, VA
  Het hoofddoel van deze plaats is de instandhouding van alles wat te maken heeft met de wildvisserij en de wildvangkunst.

Alle musea in Virginia Beach