De beste musea in Norfolk in 2022

Dit zijn de top 5 beste musea in Norfolk, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Norfolk, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Norfolk.

Dit zijn de beste musea in Norfolk:

 1. Nauticus National Maritime Center1

  Nauticus National Maritime Center

  Norfolk, VA
  Nauticus is een wetenschapscentrum en museum met een maritiem thema, gelegen aan de waterkant van het centrum in Norfolk, Virginia, ook bekend als het National Maritime Center.
 2. Uss Wisconsin Bb-642

  Uss Wisconsin Bb-64

  Norfolk, VA
  USS Wisconsin (BB-64) is een slagschip van de Iowa-klasse, het tweede schip van de Amerikaanse marine dat naar de Amerikaanse staat Wisconsin werd genoemd. Ze werd gebouwd op de Philadelphia Naval Shipyard in Philadelphia , Pennsylvania, en te water gelaten op 7 december 1943 (de tweede verjaardag v
 3. Chrysler Museum of Art3

  Chrysler Museum of Art

  Norfolk, VA
  Het Chrysler Museum of Art is een kunstmuseum op de grens tussen het centrum en het Gentse district van Norfolk, Virginia . Het museum werd in 1933 opgericht als het Norfolk Museum of Arts and Sciences . In 1971 schonk de erfgenaam van de automobielsector, Walter P. Chrysler Jr. (wiens vrouw, Jean
 4. Virginia Zoological Park4

  Virginia Zoological Park

  Norfolk, VA
  Het Virginia Zoological Park is een dierentuin van 21 ha (53 acre), gelegen naast het Lafayette Park in Norfolk, Virginia, Verenigde Staten. De dierentuin opende zijn deuren in 1900 en werd in 1987 geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (AZA).
 5. The Hermitage Museum & Gardens5

  The Hermitage Museum & Gardens

  Norfolk, VA

Alle musea in Norfolk