Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Norfolk

Norfolk (Virginia) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 5 historische musea in Norfolk op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Norfolk? Dit zijn ze:

 1. Nauticus National Maritime Center1

  Nauticus National Maritime Center

  Norfolk, VA
  Nauticus, ook bekend als het National Maritime Center, is een maritiem thematisch wetenschapscentrum en museum. Het is gunstig gelegen aan de binnenstad aan het water in Norfolk, Virginia. Deze locatie biedt bezoekers gemakkelijke toegang tot het museum en de tentoonstellingen, evenals een prachtig uitzicht op het water.
 2. Uss Wisconsin Bb-642

  Uss Wisconsin Bb-64

  Norfolk, VA
  De USS Wisconsin (BB-64), ook wel bekend als Wisky of WisKy, is een Amerikaans slagschip van de Iowaklasse. Het is het tweede schip van de United States Navy dat is vernoemd naar de Amerikaanse staat Wisconsin. Dit historische schip biedt een uniek inzicht in de maritieme geschiedenis en het strategische belang van de zeeoorlog.
 3. The Hermitage Museum & Gardens3

  The Hermitage Museum & Gardens

  Norfolk, VA
 4. Hampton Roads Naval Museum4

  Hampton Roads Naval Museum

  Norfolk, VA
  Het Hampton Roads Naval Museum, gelegen in het centrum van Norfolk, Virginia, is een van de tien marine musea die worden beheerd door het Naval History & Heritage Command. Dit museum viert de lange geschiedenis van de Amerikaanse marine in de regio Hampton Roads in Virginia. Het is samen gevestigd met Nauticus, een maritiem wetenschapscentrum en museum.
 5. The Macarthur Memorial Museum5

  The Macarthur Memorial Museum

  Norfolk, VA
  Het MacArthur Memorial dient als een gedenkteken, museum en onderzoekscentrum gewijd aan het leven van generaal Douglas MacArthur. Bezoekers kunnen het leven en de prestaties van deze prominente figuur verkennen door middel van verschillende tentoonstellingen en collecties.

Alle musea in Norfolk