De beste musea in Santa Clara in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Santa Clara, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Santa Clara, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Santa Clara.

Op zoek naar de beste musea in Santa Clara? Dit zijn de beste:

 1. Intel Museum1

  Intel Museum

  Santa Clara, CA
  Het Intel Museum, een centrum van technologische geschiedenis en innovatie, is gevestigd in het hoofdkantoor van Intel in Santa Clara, Californië, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt bezoekers de kans om de wereld van Intel en halfgeleidertechnologie op een uitgebreide en boeiende manier te verkennen.
 2. Triton Museum of Art2

  Triton Museum of Art

  Santa Clara, CA
  Het Triton Museum of Art, gelegen op 1505 Warburton Avenue in Santa Clara, Californië, is een museum voor hedendaagse kunst. Het is een belangrijke bestemming voor kunstliefhebbers, met een diverse reeks hedendaagse kunstwerken.
 3. De Saisset Museum3

  De Saisset Museum

  Santa Clara, CA
  Het de Saisset Museum beschikt over een collectie van bijna 10.000 kunstwerken en historische artefacten. Dit omvat het werk van de vroege Californische kunstenaar en universiteitsalumnus Ernest de Saisset, evenals een aanzienlijke collectie Californische missie-artefacten. Deze collecties bieden een rijk inzicht in de geschiedenis en cultuur van de regio.
 4. South Bay Historical Railroad Society Museum4

  South Bay Historical Railroad Society Museum

  Santa Clara, CA
  De South Bay Historical Railroad Society is een belangrijke entiteit in Santa Clara, Californië. Het beheert het Edward Peterman Museum of Railroad History, dat zich bevindt in het Santa Clara Depot. Naast het museum beheert de vereniging ook de Santa Clara Tower en twee andere gebouwen. Deze locaties bieden een uitgebreid inzicht in de geschiedenis en ontwikkeling van spoorwegen in de regio.
 5. The 49ers Museum - Levi’s Stadium5

  The 49ers Museum - Levi’s Stadium

  Santa Clara, CA
  Levi's Stadium, gelegen in Santa Clara, Californië, dient als thuisbasis voor de San Francisco 49ers, een team in de National Football League. Dit multifunctionele stadion is niet alleen een centrum voor American football, maar organiseert ook een verscheidenheid aan andere evenementen.

Alle musea in Santa Clara