Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Santa Clara

Santa Clara (Californië) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 4 historische musea in Santa Clara op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Santa Clara? Dit zijn ze:

 1. Intel Museum1

  Intel Museum

  Santa Clara, CA
  Het Intel Museum, een centrum van technologische geschiedenis en innovatie, is gevestigd in het hoofdkantoor van Intel in Santa Clara, Californië, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt bezoekers de kans om de wereld van Intel en halfgeleidertechnologie op een uitgebreide en boeiende manier te verkennen.
 2. South Bay Historical Railroad Society Museum2

  South Bay Historical Railroad Society Museum

  Santa Clara, CA
  De South Bay Historical Railroad Society is een belangrijke entiteit in Santa Clara, Californië. Het beheert het Edward Peterman Museum of Railroad History, dat zich bevindt in het Santa Clara Depot. Naast het museum beheert de vereniging ook de Santa Clara Tower en twee andere gebouwen. Deze locaties bieden een uitgebreid inzicht in de geschiedenis en ontwikkeling van spoorwegen in de regio.
 3. The 49ers Museum - Levi’s Stadium3

  The 49ers Museum - Levi’s Stadium

  Santa Clara, CA
  Levi's Stadium, gelegen in Santa Clara, Californië, dient als thuisbasis voor de San Francisco 49ers, een team in de National Football League. Dit multifunctionele stadion is niet alleen een centrum voor American football, maar organiseert ook een verscheidenheid aan andere evenementen.
 4. 4

  Harris Lass House Museum

  Santa Clara, CA
  Een goed bewaard gebleven en gerestaureerde boerderij met schuur en aangelegde tuinen zal u herinneren aan de glorieuze landbouwtijd in Santa Clara.

Alle musea in Santa Clara