Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Tallahassee

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Tallahassee (Florida) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 8 musea en attracties in Tallahassee kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Tallahassee? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Florida Historic Capitol Museum1

  Florida Historic Capitol Museum

  Tallahassee, FL
  Het Florida State Capitol, gelegen in Tallahassee, Florida, dient als zetel van de staatsregering. Dit historische gebouw is een belangrijk herkenningspunt in de stad en is waar de wetgevende en uitvoerende kantoren van Florida zijn gevestigd. Het bevindt zich op de kruising van Apalachee Parkway en Monroe Street in het centrum van Tallahassee.
 2. Union Bank Museum2

  Union Bank Museum

  Tallahassee, FL
  De Union Bank van Tallahassee, Florida, werd rond 1830 opgericht en het bankgebouw ervoor in 1841 gebouwd. Het is het oudste nog bestaande bankgebouw van Florida. Het is gelegen aan de Apalachee Parkway en Calhoun Street en is nu een museum en archief- en onderzoekscentrum voor Afro-Amerikaanse gesc
 3. Taylor House Museum of African-american History3

  Taylor House Museum of African-american History

  Tallahassee, FL
  Het Taylor House, gelegen in Tallahassee, Florida, is een historisch huis dat erkend is door zowel het U.S. National Register of Historic Places als het Tallahassee-Leon County Register of Historic Places. Deze erkenning werd respectievelijk in 2015 en 2011 verleend, wat de aanzienlijke historische waarde van het pand benadrukt.
 4. Museum of Florida History4

  Museum of Florida History

  Tallahassee, FL
  Het Museum of Florida History is het officiële geschiedenismuseum van de Amerikaanse staat Florida. Het bevindt zich in de hoofdstad van de staat, Tallahassee, specifiek in het R. A. Gray Building, 500 South Bronough Street. Het museum is vernoemd naar Robert Andrew Gray en is een belangrijke locatie voor wie geïnteresseerd is in de rijke geschiedenis en cultuur van Florida.
 5. Lemoyne Center For the Visual Arts5

  Lemoyne Center For the Visual Arts

  Tallahassee, FL
  Bent u een liefhebber van beeldende kunst? Bezoek dit centrum en ontdek enkele van zijn tentoonstellingen en evenementen of neem deel aan hun Kunstkamp.
 6. Meek-Eaton Black Archives Research Center and Museum6

  Meek-Eaton Black Archives Research Center and Museum

  Tallahassee, FL
  De Carnegie Library op de Florida A&M University (FAMU) in Tallahassee, Florida, is een historisch gebouw dat dateert uit 1908. Dit tweelaagse, witte zuilengebouw is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de universiteit en werd in 1996 toegevoegd aan het National Register of Historic Places. Het architectonische ontwerp en de historische betekenis van het gebouw maken het een interessante locatie voor bezoekers.
 7. 7

  City Hall Art Gallery

  Tallahassee, FL
  Een galerie met verschillende tijdelijke tentoonstellingen per jaar. De stukken variëren van beeldhouwwerken tot schilderijen van regionale kunstenaars.
 8. 8

  TCC Fine Art Gallery

  Tallahassee, FL
  Een onlangs gerenoveerde galerie met kunstwerken die voornamelijk door TCC-studenten en regionale kunstenaars zijn gemaakt.

Alle musea in Tallahassee